- 29 Nisan 2020
- 2.643
- 3.323
- 53
- Konu Sahibi yasemiinnnn
-
Kuzum her ay yumurtlama görülmemesi olağan bi durummus, hele ki pcosta ne yazık ki oluyor. Bende pcosum. Daha pik olmamış yani yumurtlama yok, gebelik icinse baya koyu olmali deniyor t cizgisiMerhaba arkadaşlar, pcos'um o nedenle de yumurtlama testlerinden genelde verim alamıyorum ama bir ümit yine de şansımı deniyorum. Bata 3 gün var ve LH koyulaşıyor gibi sizce gebelik olabilir mi?
Kuzum hayirli olsunSelam kızlar bugün kan verdim beta hcg 151 çıktıçok şükür Rabbime hamileyim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah tabi Allah korusun bi aksilik olabilir düşüncesiyle kimseyle paylaşmadık henüz gebelik için kaset test yapmıştım silik çzgi çıkmıştı benimde
Kuzum hayırlı olsun, benimde iki gun var adetime ovulasyon testim böyle çıktı gebelik olabilir mi?Bende ovülasyon la öğrendim t çok koyu c silik ti yani senin testin tam tersiydi
İkisininde böyle koyu çıkması enteresan benim adetim 2 gün geçikmişti t daha koyu c silikti olabilir çünkü adetine 2 gün kala normalde böyle olmaması lazımKuzum hayırlı olsun, benimde iki gun var adetime ovulasyon testim böyle çıktı gebelik olabilir mi?
Kuzum her ay yumurtlama görülmemesi olağan bi durummus, hele ki pcosta ne yazık ki oluyor. Bende pcosum. Daha pik olmamış yani yumurtlama yok, gebelik icinse baya koyu olmali deniyor t cizgisi
Allah ol desin yeter ki , ümitsiz olmayınyaş oldu 32, artık ümidi kesmek gerek sanırım, çok yorucu vallahi Allah hepimizin yardımcısı olsun
Canım çok teşekkürler olabilirKuzum hayirli olsun
Benimde iki gun var adetime, ovulasyon testim böyle çıktı, gebelik olabilir mi?
Erken gebelik testim oglen boyleydi canim kan verdim bekliyorumCanım çok teşekkürler olabilirinşallah vardır kaset test yap istersen Yarın çok silik çizgi çıkmıştı benim
Evet canım sun hamileyimBenimde ayni durumum şuan. Hamile misiniz?
Hayırlı olsun insallah=)Erken gebelik testim oglen boyleydi canim kan verdim bekliyorum
15/16/17 yumurtlama 18 catlama idi, 14/16/18 degerlendirdik.Hayırlı olsun insallah=)
Pik olduğunda hangi günleri degerlendirdiniz?
Son bur şey sorabilir miyim kaçıncı gün koyu çıkmaya başladı yumurtlamadan ne zaman sonra=)15/16/17 yumurtlama 18 catlama idi, 14/16/18 degerlendirdik.
Allah razi olsun canım benim
Tabi canim, adet bitti bir hafta sonra başladım 15. Gun gordum, yani adetin ilk gunu birinci gun dersem 22. Gun gördüm pcosum 40 gunde bir oluyorum. O yüzden biraz geç gördümSon bur şey sorabilir miyim kaçıncı gün koyu çıkmaya başladı yumurtlamadan ne zaman sonra=)
Yok canım yumurtlamadan sonra koyulması hamileymişsin ondann koyulasmis ya yani yumurtlamadan kac gün sonra tekrar koyulması onu sormak istedimTabi canim, adet bitti bir hafta sonra başladım 15. Gun gordum, yani adetin ilk gunu birinci gun dersem 22. Gun gördüm pcosum 40 gunde bir oluyorum. O yüzden biraz geç gördüm
Ayyy pardonYok canım yumurtlamadan sonra koyulması hamileymişsin ondann koyulasmis ya yani yumurtlamadan kac gün sonra tekrar koyulması onu sormak istedim
Tamam tesekkur ederim seni de uğraştırdimAyyy pardonpazar gunu bi gariplik oldugunu anladim gebelik testi de olmayinca ovulasyon yaptım koyu, pzt yani dun yine yaptim koyu oglende gebelik testi ve kan verdim hemen. Catlamayi görünce bıraktım ovulasyonu. 18 Mayıs 30 mayis arasi bakmadim yani canim
Estağfurullah canım benim, ne yaptım ki. Rabbim en hayırlı zamanda nasip etsin inşallahTamam tesekkur ederim seni de uğraştırdim
Canım hayırlı olsunErken gebelik testim oglen boyleydi canim kan verdim bekliyorum
Allah razı olsun canım benim, rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahCanım hayırlı olsunçok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tüm gebelerin inşllah bende dahil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?