Ovulasyon testi ile gebelik belli olur mu

Merhaba arkadaşlar, pcos'um o nedenle de yumurtlama testlerinden genelde verim alamıyorum ama bir ümit yine de şansımı deniyorum. Bata 3 gün var ve LH koyulaşıyor gibi sizce gebelik olabilir mi?
Kuzum her ay yumurtlama görülmemesi olağan bi durummus, hele ki pcosta ne yazık ki oluyor. Bende pcosum. Daha pik olmamış yani yumurtlama yok, gebelik icinse baya koyu olmali deniyor t cizgisi

Kuzum hayirli olsun
Benimde iki gun var adetime, ovulasyon testim böyle çıktı, gebelik olabilir mi?

Eklentiler

• IMG20210530151039.webp
    9 KB · Görüntüleme: 125
Kuzum hayırlı olsun, benimde iki gun var adetime ovulasyon testim böyle çıktı gebelik olabilir mi?
İkisininde böyle koyu çıkması enteresan benim adetim 2 gün geçikmişti t daha koyu c silikti olabilir çünkü adetine 2 gün kala normalde böyle olmaması lazım

Kuzum her ay yumurtlama görülmemesi olağan bi durummus, hele ki pcosta ne yazık ki oluyor. Bende pcosum. Daha pik olmamış yani yumurtlama yok, gebelik icinse baya koyu olmali deniyor t cizgisi
yaş oldu 32, artık ümidi kesmek gerek sanırım, çok yorucu vallahi Allah hepimizin yardımcısı olsun

Son bur şey sorabilir miyim kaçıncı gün koyu çıkmaya başladı yumurtlamadan ne zaman sonra=)
Tabi canim, adet bitti bir hafta sonra başladım 15. Gun gordum, yani adetin ilk gunu birinci gun dersem 22. Gun gördüm pcosum 40 gunde bir oluyorum. O yüzden biraz geç gördüm

Tabi canim, adet bitti bir hafta sonra başladım 15. Gun gordum, yani adetin ilk gunu birinci gun dersem 22. Gun gördüm pcosum 40 gunde bir oluyorum. O yüzden biraz geç gördüm
Yok canım yumurtlamadan sonra koyulması hamileymişsin ondann koyulasmis ya yani yumurtlamadan kac gün sonra tekrar koyulması onu sormak istedim

Yok canım yumurtlamadan sonra koyulması hamileymişsin ondann koyulasmis ya yani yumurtlamadan kac gün sonra tekrar koyulması onu sormak istedim
Ayyy pardon pazar gunu bi gariplik oldugunu anladim gebelik testi de olmayinca ovulasyon yaptım koyu, pzt yani dun yine yaptim koyu oglende gebelik testi ve kan verdim hemen. Catlamayi görünce bıraktım ovulasyonu. 18 Mayıs 30 mayis arasi bakmadim yani canim

Tamam tesekkur ederim seni de uğraştırdim

Kızlar birde imkanınız varsa benden size tavsiye 17 de yumurtlama gördüm 18 de catlama gördüm ben ama 18. Günü sabah ilişkiye girdim yani çatlatma günü sabah öğlen iliski oldu ve ben sadece 2 gün degerlendirmistim oldu akşama biraktigimiz için kaciriryorduk bence çatlamayi ben öyle düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…