- 28 Ekim 2016
- 1.212
- 1.375
- 53
- Konu Sahibi Gunnes1927
-
Siliklesmeye baslamis ama arkadasin bi gebelik testi yapsin
Cnm anlamiyorum ovulasyon testinden ama bana altindaki daha acik gibi geldi.Canım alttaki bugünkü test ve diğerinden daha koyu.
Yani iki çizgi birbirine çok yakın.
Canim ben en son bata 5 gun kala ovulasyon testi yaptim. Resmini atayim bak istersen kiyaslamak adina. Ben bir daha yapmadim ovulasyon testi. Bir de benim bu ovulasyonu yaptigim gun gebelik testinde de cikti.okeanoss00
Canım sence olabilirmi ? Sende yakın zamanda ovülasyon testiyle öğrenmiştin sanırım BAT a 3 gün var ve testler bu şekilde
Canim ben en son bata 5 gun kala ovulasyon testi yaptim. Resmini atayim bak istersen kiyaslamak adina. Ben bir daha yapmadim ovulasyon testi.
Eki Görüntüle 1955008
Canim benim böyle ciktigi gün gebelik testinde de çıktı.Aynen simdi sendeki cizgiden bir tık daha koyu bugünkü test canım.
Eki Görüntüle 1955025
Bata 3 gün var resmin orjinali bu arkadaşlar yok gibi mi gebelik ??
Bu kadar tırsık olmasam da bi gebelik testi yapsam ne var sanki dimiNerdeyse 2. Cizgiye çok yakın ben sana diyorum var bişeylerrrr
Olabilir canmEki Görüntüle 1955025
Adetin geçmezsini mi beklesem diyorum ya bilmiyorum negatif olursa üzülmekten korkuyorumOlabilir canm) ay sabah ilk idrarla br gebelik testi yap en iyisi bebs vardr umarm :)
Bu ovulasyon testi mi gebelik testi miEki Görüntüle 1955025
Ovülasyon canımBu
Bu ovulasyon testi mi gebelik testi mi
Valla bna sorarsan geçmesini bekle bn 4 gün önce yaptm negatifti geçti adet yaptm pozitf gec Döllenme olmuş demk ki diyorum. Sende bekleyebilirsn bekle :)Adetin geçmezsini mi beklesem diyorum ya bilmiyorum negatif olursa üzülmekten korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?