- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.877
- 248
- Konu Sahibi Gunnes1927
-
Yap su testi artik cikacak benim icime oyle doguyor :)Ovülasyon canım
Çişim yokYap su testi artik cikacak benim icime oyle doguyor :)
Duanı esirgeme canım belki yarın yaparım iğnenin 12. Günü yarın amaValla bna sorarsan geçmesini bekle bn 4 gün önce yaptm negatifti geçti adet yaptm pozitf gec Döllenme olmuş demk ki diyorum. Sende bekleyebilirsn bekle :)
Ayy o zmn bir gün daha bekle 13.gun kesin oluyo sonuç diyorlar yada ilk idrarla silik çıkar belkide :) hadi bakalm geliyor inslh bebis :)Duanı esirgeme canım belki yarın yaparım iğnenin 12. Günü yarın ama
Canımsın inşaaaaalllaaahAyy o zmn bir gün daha bekle 13.gun kesin oluyo sonuç diyorlar yada ilk idrarla silik çıkar belkide :) hadi bakalm geliyor inslh bebis :)
Ay ne kararsız br insanım ya bir yazının içinde kac kere fikir dgistirmsimCanımsın inşaaaaalllaaah
Aynı frekanstayızzzzzz canım bende şuan gelgitler yaşıyorumAy ne kararsız br insanım ya bir yazının içinde kac kere fikir dgistirmsim
Yap sen ilk idrarla çıkacaktır :)))Aynı frekanstayızzzzzz canım bende şuan gelgitler yaşıyorum
Öyle miiiiiiAşkım yarın test yapıyosun son kararım bukesin 12. Gün çıkan çok var yani
Bak hala devam ediyo ama sen 14. Gün yaptın dimi silikti :)Yap sen ilk idrarla çıkacaktır :)))
Bn 1 gün geçince yaptm canm önce siliktiı 5 dk sonra belirgin oldu benmki :) o hep var bnde sn bana bakma :)Bak hala devam ediyo ama sen 14. Gün yaptın dimi silikti :)
Testi ne zaman yaparım bilmiyorum da canım size kesin haber ederim durumuBn 1 gün geçince yaptm canm önce siliktiı 5 dk sonra belirgin oldu benmki :) o hep var bnde sn bana bakma :)
BekliyoruzTesti ne zaman yaparım bilmiyorum da canım size kesin haber ederim durumu
Bak yap diyolar bence yapTesti ne zaman yaparım bilmiyorum da canım size kesin haber ederim durumu
Valla bi umut canım benimki işte 3 gün var ama bataBendr ovu testiyle ogrendim hamileligimi ama bunlardan daha koyuydu bat gunu ama benim ikiz gebelik ondanda koyu cikmis olabilir belki .
Sende yap ben senden daha çok ümitliyim valaBak yap diyolar bence yap
Ben pazartesi yapacam bebişim :)Sende yap ben senden daha çok ümitliyim vala
Bata kaç gün vardı canim yaptiginda ovu testiniBendr ovu testiyle ogrendim hamileligimi ama bunlardan daha koyuydu bat gunu ama benim ikiz gebelik ondanda koyu cikmis olabilir belki .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?