Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkese selam öncelikle resimden dolayı özür dilerim. Reglime 6 gün kaldı ovülasyon testim bu şekilde tecrübeli hanımlar yorumlayabilirse çok mutlu olurum![]()
Herkese selam öncelikle resimden dolayı özür dilerim. Reglime 6 gün kaldı ovülasyon testim bu şekilde tecrübeli hanımlar yorumlayabilirse çok mutlu olurum![]()
Bence bugünü degerlendirmelisinSunucunuz ne oldu acaba benim de adete 6 gün var iki gündür testlerim böyle Eki Görüntüle 3187582
Yaa öyle mi diyorsunuz. Bu ay yumurtlamayı değerlendirmistik üst üste olunca beni yormuştu bugünü de mi değerlendireyimBence bugünü degerlendirmelisin
Evwt bugünü de değerlendir birde hamilelik testi yap belki hamilede olabilirsinYaa öyle mi diyorsunuz. Bu ay yumurtlamayı değerlendirmistik üst üste olunca beni yormuştu bugünü de mi değerlendireyim![]()
4 ocakta progesteron değerime baktı doktor ona bakarken bhcg istedi maalesef negatif cıktı ama işte insan yine de umutlanıyor. Değerlendirmeye çalışırım çok teşekkür ederimEvwt bugünü de değerlendir birde hamilelik testi yap belki hamilede olabilirsin![]()
Rica ederim Allah nasip eder inşallah4 ocakta progesteron değerime baktı doktor ona bakarken bhcg istedi maalesef negatif cıktı ama işte insan yine de umutlanıyor. Değerlendirmeye çalışırım çok teşekkür ederim![]()
Amin inşallahRica ederim Allah nasip eder inşallah![]()
Şey ben hamilelik testi yaptım da sanırım pozitif ama bu mümkün mü iki gün önce kan negatif çıkmıştıEvwt bugünü de değerlendir birde hamilelik testi yap belki hamilede olabilirsin![]()
Tabikiiii mümkün 2 günde bir artma oluyor ay hadi hayırlı olsunnn yarın sabah ilk idrarla testini tekrarla benceŞey ben hamilelik testi yaptım da sanırım pozitif ama bu mümkün mü iki gün önce kan negatif çıkmıştı
Yaaa gerçekten miTabikiiii mümkün 2 günde bir artma oluyor ay hadi hayırlı olsunnn yarın sabah ilk idrarla testini tekrarla bence![]()
Ay bana umut oldun kan testi sonucun kaç çıkmıştıYaaa gerçekten miay inşallah öyledir ya kanda çıkmayınca imkansızdır dedim ama inşallah dediginiz gibidir çok çok teşekkür ederim
![]()
1.5 çıkmıştı iki gün önce daha çok umutsuzdum ama hala öyleyim inanın bi terslik çıkacak diye. Kan sonucunu görmeden emin olamam muhtemelenAy bana umut oldun kan testi sonucun kaç çıkmıştı
Dediğim gibi yarın sabah ilk idrarla testi tekrarla eğer onda da pozitif gorursen demekki bebek var sonra gidip kan testini yaptır guzel haberlerini bekliyorum umudunu kesme1.5 çıkmıştı iki gün önce daha çok umutsuzdum ama hala öyleyim inanın bi terslik çıkacak diye. Kan sonucunu görmeden emin olamam muhtemelen
Inşallah Allah razı olsunDediğim gibi yarın sabah ilk idrarla testi tekrarla eğer onda da pozitif gorursen demekki bebek var sonra gidip kan testini yaptır guzel haberlerini bekliyorum umudunu kesme![]()
Amin insallahInşallah Allah razı olsunRabbim isteyen herkese nasip olsun
Merhaba sonucunuz ne oldu. Gebelik var mıydı?Inşallah Allah razı olsunRabbim isteyen herkese nasip olsun