- 2 Kasım 2018
- 1.529
- 829
- 53
- 35
- Konu Sahibi ressamasel
-
Adet gününde yapmıştım 2 çizgi aynı koyuluktaydı,sizinki daha silik ama neden olmasın,belirtiniz varmı,inşallah gönlünee göre olurBenim adetime iki gün kala yaptığım test üç çarpı olan . Silik pik yapmamış ama acaba ovülasyonu silik olup gebe olduğunu öğrenen oldu mu ?
İnşallah canım ama belirtileri mevcut karnım ağrıyor adet sancısı gibi. Bu testi de dün yapmıştım en son Silik ama sanki günden güne Koyulaşmış gibi Bakalım kısmetAdet gününde yapmıştım 2 çizgi aynı koyuluktaydı,sizinki daha silik ama neden olmasın,belirtiniz varmı,inşallah gönlünee göre olur
Peki adetten önce hiç denedin miAdet gününde yapmıştım 2 çizgi aynı koyuluktaydı,sizinki daha silik ama neden olmasın,belirtiniz varmı,inşallah gönlünee göre olur
Hayır canım adet tarihine kadar denemedim, hamilelik testi denedin mi peki,ben aynı gün erken gebelşk testide denemişti m silikte olsa ikinci çizgi çıkmıştı ama kimyasal oldu malesefPeki adetten önce hiç denedin mi
Hayır yapmak istemiyorum çünkü aşırı adet sancısı çekiyorum olacağım belli boşuna yapmamın anlamı kalmadı yaniHayır canım adet tarihine kadar denemedim, hamilelik testi denedin mi peki,ben aynı gün erken gebelşk testide denemişti m silikte olsa ikinci çizgi çıkmıştı ama kimyasal oldu malesef
Hayırlısı ne diyelim,inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın canım umudumuzu kaybetmek yok,Hayır yapmak istemiyorum çünkü aşırı adet sancısı çekiyorum olacağım belli boşuna yapmamın anlamı kalmadı yani
İnşallah canımHayırlısı ne diyelim,inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın canım umudumuzu kaybetmek yok,
Sizede hayırlı sağlıklı doğumlar olsum bir avazda kurtarsın inşallahBenim ovulasyon testi bariz koyuydu 5 gün öncesinde
Sonra gebelik testi yaptım çok silik çizgi çıktı
meraba benimde adetime yakın koyu cıktı bi bakarmısınız testime Eki Görüntüle 2284361
bu ay yumurtlamayı takip etmedm canm belki yumurtlamadr. Bugun yinee yapacam testi bakalm sonuca göre yazarmYumurtlamadan kac gun sonra oldu boyle testiniz?
İhtimali bile keyifli :)Ben anlam veremiyorum ovulasyon testiyle ögrenmeye çalışıp neden kendinizi çekilişkide bırakiyorsunuz varmı yokmu diye.Normal gebelik testleri varken.
Ben anlam veremiyorum ovulasyon testiyle ögrenmeye çalışıp neden kendinizi çekilişkide bırakiyorsunuz varmı yokmu diye.Normal gebelik testleri varken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?