Merhaba:) Bende bu konuyu merak ediyordum. Teşekkür ederim. Hayirlisi ile sağlıklı bir şekilde bebeğinizi insallah kucağınıza alırsınız. Rabbim evlat isteyen hiç bir evi çocuksuz bırakmasın insallah. Bende 29 ocakta ovulasyon da pik gordum. Bugün pik goreli 11 gün oldu. Ve ovulasyon testim yeniden koyulasmaya basladi. Aslında dün fark etmiştim. Biraz koyu çıkmıştı. Ama bugün daha da koyu cikti. Tabi t çizgisi c kadar koyu değil... Yarın yeniden ovukasyon yapacagim. Acaba gebe miyim merak ediyorum. Ancak gebelik testi yapmıyorum negatif görmek insanın moralini bozuyor..Kızlar merhaba bununla ilgili çok yazı görmüştüm şimdi 4+2 günlük hamileyim ve ovulasyon testi ile öğrenmek isteyen arkadaşlarım için denemek istedim. Ovulasyon testi yaptım ve böyle çıktı iki çizgide koyu umarım şüphede kalanlara yardımcı olabilmişimdirbu arada henüz adetime 3 gün var
Merhaba:) Bende bu konuyu merak ediyordum. Teşekkür ederim. Hayirlisi ile sağlıklı bir şekilde bebeğinizi insallah kucağınıza alırsınız. Rabbim evlat isteyen hiç bir evi çocuksuz bırakmasın insallah. Bende 29 ocakta ovulasyon da pik gordum. Bugün pik goreli 11 gün oldu. Ve ovulasyon testim yeniden koyulasmaya basladi. Aslında dün fark etmiştim. Biraz koyu çıkmıştı. Ama bugün daha da koyu cikti. Tabi t çizgisi c kadar koyu değil... Yarın yeniden ovukasyon yapacagim. Acaba gebe miyim merak ediyorum. Ancak gebelik testi yapmıyorum negatif görmek insanın moralini bozuyor.. Eki Görüntüle 3003810 Gebe olabilir misiniz?
4+2gunluk gebe olup adetinize 3gun nasil var anlayamadimKızlar merhaba bununla ilgili çok yazı görmüştüm şimdi 4+2 günlük hamileyim ve ovulasyon testi ile öğrenmek isteyen arkadaşlarım için denemek istedim. Ovulasyon testi yaptım ve böyle çıktı iki çizgide koyu umarım şüphede kalanlara yardımcı olabilmişimdirbu arada henüz adetime 3 gün var
Merhaba arkadasim ilk postu acan gibi ikisininde kopkoyu olmasi lazim ovulasyonda gebelik ogrenmek icinMerhaba:) Bende bu konuyu merak ediyordum. Teşekkür ederim. Hayirlisi ile sağlıklı bir şekilde bebeğinizi insallah kucağınıza alırsınız. Rabbim evlat isteyen hiç bir evi çocuksuz bırakmasın insallah. Bende 29 ocakta ovulasyon da pik gordum. Bugün pik goreli 11 gün oldu. Ve ovulasyon testim yeniden koyulasmaya basladi. Aslında dün fark etmiştim. Biraz koyu çıkmıştı. Ama bugün daha da koyu cikti. Tabi t çizgisi c kadar koyu değil... Yarın yeniden ovukasyon yapacagim. Acaba gebe miyim merak ediyorum. Ancak gebelik testi yapmıyorum negatif görmek insanın moralini bozuyor.. Eki Görüntüle 3003810
İnşallah hakkında hayırlısı olsun canım gebelik olduğunu anlamak için ya C ve T aynı koyulukta olucak ya da T çizgisi C den koyu olucak. Yarın tekrar dene bakalım inşallah o koyuluğu görürsünMerhaba:) Bende bu konuyu merak ediyordum. Teşekkür ederim. Hayirlisi ile sağlıklı bir şekilde bebeğinizi insallah kucağınıza alırsınız. Rabbim evlat isteyen hiç bir evi çocuksuz bırakmasın insallah. Bende 29 ocakta ovulasyon da pik gordum. Bugün pik goreli 11 gün oldu. Ve ovulasyon testim yeniden koyulasmaya basladi. Aslında dün fark etmiştim. Biraz koyu çıkmıştı. Ama bugün daha da koyu cikti. Tabi t çizgisi c kadar koyu değil... Yarın yeniden ovukasyon yapacagim. Acaba gebe miyim merak ediyorum. Ancak gebelik testi yapmıyorum negatif görmek insanın moralini bozuyor.. Eki Görüntüle 3003810
Adetime 1 hafta vardı gebeliğinmi öğrendiğimde4+2gunluk gebe olup adetinize 3gun nasil var anlayamadim
Yumurtlamadan 13 gün sonra öğrendim erken döllenme büyük ihtimalle4+2gunluk gebe olup adetinize 3gun nasil var anlayamadim
Evet biliyorum. Teşekkür ederim. Aslında benim.ogrenmek istediğim zaman içinde mi koyuluk artti:)Merhaba arkadasim ilk postu acan gibi ikisininde kopkoyu olmasi lazim ovulasyonda gebelik ogrenmek icin
Çok teşekkür ederim bilgilendirme için. Peki zaman içinde mi koyulasti:)Yumurtlamadan 13 gün sonra öğrendim erken döllenme büyük ihtimalle
Evet ondan önceki günler de yapmıştım onlarda silik çıkıyordu :)Çok teşekkür ederim bilgilendirme için. Peki zaman içinde mi koyulasti:)
Hep silik çıkıyordu birden bir gün kirmizi mi oldu. Yoksa gun geçtikçe kırmızılasti mi:)Evet ondan önceki günler de yapmıştım onlarda silik çıkıyordu
Gün geçtikçe biraz daha koyulaştı canımHep silik çıkıyordu birden bir gün kirmizi mi oldu. Yoksa gun geçtikçe kırmızılasti mi:)
Çok teşekkür ederim :) benim bugün ovulasyon sonrari 12. Günüm. Aşağıdaki gibi cikti. 3 gündür hep böyle çıkıyor. Kesinlikle kopkoyu değil. Bugünde hafif bir lekelemeyin yaşadım. Pembesi, beyaz kırmızı olmayan ama hafif kırmızıya çalan bir leke. Ama hiç regl ağrım yok. Sıfır. Siz yerlesme kanamasi yaşadınız mı?Gün geçtikçe biraz daha koyulaştı canım
Hayır canım ben yerleşme kanaması yaşamadım ilk gebeliğimde de yaşamadım o kişiden kişiye değişiyor. Sen gebelik testi yaptın mı canım?Çok teşekkür ederim :) benim bugün ovulasyon sonrari 12. Günüm. Aşağıdaki gibi cikti. 3 gündür hep böyle çıkıyor. Kesinlikle kopkoyu değil. Bugünde hafif bir lekelemeyin yaşadım. Pembesi, beyaz kırmızı olmayan ama hafif kırmızıya çalan bir leke. Ama hiç regl ağrım yok. Sıfır. Siz yerlesme kanamasi yaşadınız mı?
Merhaba gebelik testi yaptınız mı acabaÇok teşekkür ederim :) benim bugün ovulasyon sonrari 12. Günüm. Aşağıdaki gibi cikti. 3 gündür hep böyle çıkıyor. Kesinlikle kopkoyu değil. Bugünde hafif bir lekelemeyin yaşadım. Pembesi, beyaz kırmızı olmayan ama hafif kırmızıya çalan bir leke. Ama hiç regl ağrım yok. Sıfır. Siz yerlesme kanamasi yaşadınız mı?
Merhaba. Gebelik testi yapmadım. Gecikmedigi surece yapmayacagim. Hiç kasık ağrım yok. Göğüs hassasiyeti vardı. O da gitti. Sadece gögusum normal zamana göre daha büyük.. lekelenme peçete ile sildikce bazen geliyor. 10 kere şimdiyse 4 ünde hafif leke geldi. Ama bu leke beya pembe cokkk açık kahve gibi. Kırmızı değil. Normalde koyu kahverengi lekelemeyin gelirdi regl öncesi. Ama ümitlenmek istemiyorum :)Merhaba gebelik testi yaptınız mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?