Ovulasyon testi ile gebelik öğrenme

Hayır canım ben yerleşme kanaması yaşamadım ilk gebeliğimde de yaşamadım o kişiden kişiye değişiyor. Sen gebelik testi yaptın mı canım?
Hayir yapmadim. Gecikirsem yapacagim. Leke geldiği için kendimi yerlesme kanamasidir diye umitlendirmek istemiyorum:') pazar günü regl olmam gerek. Allahtan hayirlisi:)

İnşallah istediğin gibi olur canım bizde ovulasyon testi yaparak denedik bu ay 6 şubatta pik oldu 6-7-8 şubatta denedik bekliyorum bakalım.

İnşallah istediğin gibi olur canım bizde ovulasyon testi yaparak denedik bu ay 6 şubatta pik oldu 6-7-8 şubatta denedik bekliyorum bakalım.
Canım ben bugün regl oldum. Kırmızı kanı gördüm:) Hayirlisi olsun. Sağlıklı gebelik geçirelim her birimiz insallah.. Ben 29 ocakta pik gordum. 12. Gunde lekelenme, 13. Günde regl başladı. Dilerim senin ki çok sağlıklı bir gebelik olur

Anladım canım hakkında hayırlısı olsun o zaman
Canım ben bugün regl oldum. Kırmızı kanı gördüm:) Hayirlisi olsun. Sağlıklı gebelik geçirelim her birimiz insallah.. Ben 29 ocakta pik gordum. 12. Gunde lekelenme, 13. Günde regl başladı. Dilerim senin ki çok sağlıklı bir gebelik olur

Amin canım Allah razı olsun Rabbim en kısa zamanda sana da anneliği nasip etsin inşallah

Çok üzüldüm canım umarım önümüzde ki ay gerçekleşir. Benim çok umudum yok ama insan yine de bekliyor işte. 3 yıldır deniyoruz çikolata kisti yüzünden olmuyordu Kasım ayında ameliyat oldum normal de doktorlar tüp bebek dedi ben yine de bi kaç ay kendim denemek istedim.

Bencede kendiliğinden olabilir. Allahtan Ümit kesilmez. Hemen tüp bebek denemesi yapma. En azindan 6 ay kendiliğinden olmasını bekleyin. Olmazsa güvenilir bir yerde işlemlerinizi gerçekleştirin:) teşekkür ederim. Insallah hersey çocuk isteyen herkes için çok kolay ve güzel olur. Sorunsuz gebelikler geçirelim insallah :)

Merhaba bende de benzer durum var test yaptınız mı

Bana hemen tüp bebek demelerinin sebebi 2. Ameliyatım olmasıydı ama bir de amh 1.01 e kadar düştü ben biraz sınırları zorluyorum hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Bebeğiniz hayırlı olsun:)
5,6 gün kala adetine ovulasyon yapmış mıydın?
3 gün kala koyu çıkmış bayağı

Bana hemen tüp bebek demelerinin sebebi 2. Ameliyatım olmasıydı ama bir de amh 1.01 e kadar düştü ben biraz sınırları zorluyorum hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Operasyon sonrası mı düştü?
Fah n kaç?
Bi gelişme var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…