- 11 Aralık 2021
- 574
- 240
- 53
Hayir yapmadim. Gecikirsem yapacagim. Leke geldiği için kendimi yerlesme kanamasidir diye umitlendirmek istemiyorum:') pazar günü regl olmam gerek. Allahtan hayirlisi:)Hayır canım ben yerleşme kanaması yaşamadım ilk gebeliğimde de yaşamadım o kişiden kişiye değişiyor. Sen gebelik testi yaptın mı canım?
Anladım canım hakkında hayırlısı olsun o zamanHayir yapmadim. Gecikirsem yapacagim. Leke geldiği için kendimi yerlesme kanamasidir diye umitlendirmek istemiyorum:') pazar günü regl olmam gerek. Allahtan hayirlisi:)
İnşallah istediğin gibi olur canım bizde ovulasyon testi yaparak denedik bu ay 6 şubatta pik oldu 6-7-8 şubatta denedik bekliyorum bakalım.Merhaba. Gebelik testi yapmadım. Gecikmedigi surece yapmayacagim. Hiç kasık ağrım yok. Göğüs hassasiyeti vardı. O da gitti. Sadece gögusum normal zamana göre daha büyük.. lekelenme peçete ile sildikce bazen geliyor. 10 kere şimdiyse 4 ünde hafif leke geldi. Ama bu leke beya pembe cokkk açık kahve gibi. Kırmızı değil. Normalde koyu kahverengi lekelemeyin gelirdi regl öncesi. Ama ümitlenmek istemiyorum :)
Canım ben bugün regl oldum. Kırmızı kanı gördüm:) Hayirlisi olsun. Sağlıklı gebelik geçirelim her birimiz insallah..İnşallah istediğin gibi olur canım bizde ovulasyon testi yaparak denedik bu ay 6 şubatta pik oldu 6-7-8 şubatta denedik bekliyorum bakalım.
Canım ben bugün regl oldum. Kırmızı kanı gördüm:) Hayirlisi olsun. Sağlıklı gebelik geçirelim her birimiz insallah..Anladım canım hakkında hayırlısı olsun o zaman
Amin canım Allah razı olsun Rabbim en kısa zamanda sana da anneliği nasip etsin inşallahCanım ben bugün regl oldum. Kırmızı kanı gördüm:) Hayirlisi olsun. Sağlıklı gebelik geçirelim her birimiz insallah..Ben 29 ocakta pik gordum. 12. Gunde lekelenme, 13. Günde regl başladı. Dilerim senin ki çok sağlıklı bir gebelik olur
Çok üzüldüm canım umarım önümüzde ki ay gerçekleşir. Benim çok umudum yok ama insan yine de bekliyor işte. 3 yıldır deniyoruz çikolata kisti yüzünden olmuyordu Kasım ayında ameliyat oldum normal de doktorlar tüp bebek dedi ben yine de bi kaç ay kendim denemek istedim.Canım ben bugün regl oldum. Kırmızı kanı gördüm:) Hayirlisi olsun. Sağlıklı gebelik geçirelim her birimiz insallah..Ben 29 ocakta pik gordum. 12. Gunde lekelenme, 13. Günde regl başladı. Dilerim senin ki çok sağlıklı bir gebelik olur
Bencede kendiliğinden olabilir. Allahtan Ümit kesilmez. Hemen tüp bebek denemesi yapma. En azindan 6 ay kendiliğinden olmasını bekleyin. Olmazsa güvenilir bir yerde işlemlerinizi gerçekleştirin:) teşekkür ederim. Insallah hersey çocuk isteyen herkes için çok kolay ve güzel olur. Sorunsuz gebelikler geçirelim insallah :)Çok üzüldüm canım umarım önümüzde ki ay gerçekleşir. Benim çok umudum yok ama insan yine de bekliyor işte. 3 yıldır deniyoruz çikolata kisti yüzünden olmuyordu Kasım ayında ameliyat oldum normal de doktorlar tüp bebek dedi ben yine de bi kaç ay kendim denemek istedim.
Aminnnn insallah :)))Amin canım Allah razı olsun Rabbim en kısa zamanda sana da anneliği nasip etsin inşallah
Merhaba bende de benzer durum var test yaptınız mıÇok teşekkür ederim :) benim bugün ovulasyon sonrari 12. Günüm. Aşağıdaki gibi cikti. 3 gündür hep böyle çıkıyor. Kesinlikle kopkoyu değil. Bugünde hafif bir lekelemeyin yaşadım. Pembesi, beyaz kırmızı olmayan ama hafif kırmızıya çalan bir leke. Ama hiç regl ağrım yok. Sıfır. Siz yerlesme kanamasi yaşadınız mı?
Bana hemen tüp bebek demelerinin sebebi 2. Ameliyatım olmasıydı ama bir de amh 1.01 e kadar düştü ben biraz sınırları zorluyorum hakkımızda hayırlısı olsun inşallahBencede kendiliğinden olabilir. Allahtan Ümit kesilmez. Hemen tüp bebek denemesi yapma. En azindan 6 ay kendiliğinden olmasını bekleyin. Olmazsa güvenilir bir yerde işlemlerinizi gerçekleştirin:) teşekkür ederim. Insallah hersey çocuk isteyen herkes için çok kolay ve güzel olur. Sorunsuz gebelikler geçirelim insallah :)
Bebeğiniz hayırlı olsun:)Kızlar merhaba bununla ilgili çok yazı görmüştüm şimdi 4+2 günlük hamileyim ve ovulasyon testi ile öğrenmek isteyen arkadaşlarım için denemek istedim. Ovulasyon testi yaptım ve böyle çıktı iki çizgide koyu umarım şüphede kalanlara yardımcı olabilmişimdirbu arada henüz adetime 3 gün var
Sanırım istediğim cevap, testteki 3 gün önce, ondan önce kaç gün önce yapmıştın adetine?Evet ondan önceki günler de yapmıştım onlarda silik çıkıyordu :)
Evet canım yapmıştım onlar bundan siliktiBebeğiniz hayırlı olsun:)
5,6 gün kala adetine ovulasyon yapmış mıydın?
3 gün kala koyu çıkmış bayağı
Ins benimfebsupheli durumum olursa atarım fotoyu sana, şu an daha âdetleyim.Evet canım yapmıştım onlar bundan silikti
Olur canım yardımcı olabildiğim kader olurumIns benimfebsupheli durumum olursa atarım fotoyu sana, şu an daha âdetleyim.
Teşekkür ederimOlur canım yardımcı olabildiğim kader olurumRabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah
Canım ben regl oldum:)Merhaba bende de benzer durum var test yaptınız mı
Sen ovulasyonla denedin mi? Denediysen kaç gün önce koyulaşmıştı?Merhaba arkadasim ilk postu acan gibi ikisininde kopkoyu olmasi lazim ovulasyonda gebelik ogrenmek icin
Operasyon sonrası mı düştü?Bana hemen tüp bebek demelerinin sebebi 2. Ameliyatım olmasıydı ama bir de amh 1.01 e kadar düştü ben biraz sınırları zorluyorum hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?