Ovulasyon testi ile gebelik öğrenmekkk

Ovulasyon u adet günü de yaptım . Kaset testi de bı gün evvel yaptığımda silik cikmisti çok çok silikti ama neredeyse ışıkla görünüyordu

Benimde sabah yaptığım üstteki ovulasyon testim alttaki gebelik testi ne diyorsunuz kızlar umutlanmak istemiyorum adetim de çok düzensiz son üç aydır. Hayırlısı bakalım yarın sabah testi tekrarlıcam.

Gebelik testi pozitif silikte olsa bende ilk gebeliğimde hemen belirmişti ama silikti kanda 87 di yarın kan verebilirsin pozitif olunca silikleşmez diye düşünüyorum ilk hamileliğim heyacanı paniğiyle 2 günde bir kanla takip ettim 1 hafta düzenli artıcakmı diye inşallah sorunsuz ilerler

Bugün test yapamadım maalesef bir gün daha geçti varsa yarın daha netleşir inşallah. Dünki testte 5 dk filan sonra belirdi yanilmada olabilir başıma geldiği için daha önce.emin olup sonra kan tahlili yaptiricam negatif sonuç büyük bir hüsran oluyor sonra malesef. Sizin gebeliginizde hayırlı olsun rabbim sağ saglim kavuşmayı nasip etsin ilk bebek heyecanı bı başkadır.

inşallah yanılmayız gebelik olmuştur, hamile değilim şuan 2. Düşüyorum daha bata var ovülasyon testi yapsam çıkarmı bilmiyorum daha 7 gün var geç yumurtladım hayırlısı beklemedeyim yani :)

Kızlar bende gebeliğimi ovulasyon testi yapıp şüphelenip anlamıştım buraya bırakıyorum örnek olsun size
Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın

Eklentiler

• D85F5CBB-E250-49D7-B7CA-44C92690F5FF.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 150
merhaba benim de bugün regl tarihim normalde sağdaki ovülasyon testi soldaki gebelik testi benim de kafam karmakarışık biraz daha gecsin diye bekliyorum bilemedim varmı yokmu. ikisinide yapalı bi saat anca oluyor. rabbim herkese isteyen herkese bu duyguyu tattırsin insalalh

Eklentiler

• IMG20230201222613.webp
    18 KB · Görüntüleme: 93
  • IMG20230201222715.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 93
Gebelik var canım yani ben öyle tahmin ediyorum �nşallah vardır Allah gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…