Ovulasyon testi ile gebelik

Hazalcaaaaaaaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2022
10
0
1
26
Merhaba, adete bir gün var ovulasyon testi böyle çıktı elim de gebelik testi yoktu sizce gebelik olabilir mi?
IMG_20230217_211922.webp

Kızlar 20 gün gecikmem var doğum kontrol hapını 4 ocakta bıraktım o zamandan beri adet olmadım adet olmam gereken tarihte pembe kahve akıntım oldu ovülasyon koyuydu ama böyle pik değildi eşit renkteydi şimdi de iki gündür bu şekilde çıkıyor. Test sipariş ettim ama gelene kadar bi size sorayım dedim var mı böyle uzun gecikme yaşayıp sonrasında pik gören ?

Eklentiler

• A16CF59E-30BA-412D-BB86-3B6C455F2754.webp
    A16CF59E-30BA-412D-BB86-3B6C455F2754.webp
    149 KB · Görüntüleme: 113
Kızlar 20 gün gecikmem var doğum kontrol hapını 4 ocakta bıraktım o zamandan beri adet olmadım adet olmam gereken tarihte pembe kahve akıntım oldu ovülasyon koyuydu ama böyle pik değildi eşit renkteydi şimdi de iki gündür bu şekilde çıkıyor. Test sipariş ettim ama gelene kadar bi size sorayım dedim var mı böyle uzun gecikme yaşayıp sonrasında pik gören ?
Yumurtlamiw ola bilirsin canım değerlendir bu gün hamile kalmak istiyosan

Hamilesin bence hamilelerde böyle oluyor genelde adet zamanı pik çıkıyor yada haptam dolayı anca yumurtluyorsun ikisinden biri ama değerlendir kaçırma :)

T çizgisi C den koyu çıkanlar genelde hamile oluyor burda 😊 umarım sizin de öyledir

T çizgisi C den koyu çıkanlar genelde hamile oluyor burda 😊 umarım sizin de öyledir
Hamilesin bence hamilelerde böyle oluyor genelde adet zamanı pik çıkıyor yada haptam dolayı anca yumurtluyorsun ikisinden biri ama değerlendir kaçırma :)
Ya inş öyledir kızlar çok sağolun 💜 fakat benim gecikmeden dolayı geç yumurtlama olduğunu düşünüyorum nedense hamile olabileceğime ihtimal vermiyorum daha bu ay hapı bıraktım 5 inde olmam gerekiyordu ama benden 3 gün kahve pembe akıntı geldi 7 sinde ovu testi eşit renkte gibiydi koyulma vardı ama asla böyle değildi eğer o yumurtlama ise belki umut vardır ama ne bileyim bide pko olunca insan baştan bi umutsuz oluyor 🥹🥹

Bir de 9 unda kan testi yaptırmıştım karın ağrısı ile idrar yolu enfeksiyonu cıktı bir hafta antibiyotik kullandım onun etkisiyle gecikip şimdi yumurtlama olmuştur ama Rabbim çok büyük söylediğiniz gibi de olabilir 💜

Buda az önce yaptığım test 🤦🏼‍♀️3.gün bugün hala çatlamamış gibi ya inş kist olmaz

Eklentiler

• 44C9C5CD-DE3E-4C51-89F9-459C2D22334B.webp
    44C9C5CD-DE3E-4C51-89F9-459C2D22334B.webp
    108,6 KB · Görüntüleme: 96
Bir de 9 unda kan testi yaptırmıştım karın ağrısı ile idrar yolu enfeksiyonu cıktı bir hafta antibiyotik kullandım onun etkisiyle gecikip şimdi yumurtlama olmuştur ama Rabbim çok büyük söylediğiniz gibi de olabilir 💜
Çatladı canım.. sabah yine koyuydu şimdi bir daha yaptım silikleşmiş tşk ederimm ❤️😀

Çatladı canım.. sabah yine koyuydu şimdi bir daha yaptım silikleşmiş tşk ederimm ❤️😀
Ya ben dün kasık ağrım var diye test yaptım çok silik çıktı çatladı diye düşündüm bu sabah yaptım gene biraz koyu çıktı ilk wc ilede yapmıyorum 2. İle yapıyorum 2 de yaptım öğlen neden böyle oluyo anlamadım

Back
X