Ovulasyon testi ile hamile kalanlar

Azra0618

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2018
225
125
53
28
Kizlar ben pkoluyum ama adetlerim düzenli amh 3.68 FSH 5 lh ise 13 klomen kullandım 2 aydır daha sonuç alamadım ovulasyon testiyle hamile kalanlar varmı aranizdaa??

Kizlar ben pkoluyum ama adetlerim düzenli amh 3.68 FSH 5 lh ise 13 klomen kullandım 2 aydır daha sonuç alamadım ovulasyon testiyle hamile kalanlar varmı aranizdaa??
Canım bende adet olamıyordum aylardır kendim denememe ramen hamile kalamadım sonra ovulasyon testini ilk kullanısımda tuttu yumurtlamamı yakaladm

A
Canım bende adet olamıyordum aylardır kendim denememe ramen hamile kalamadım sonra ovulasyon testini ilk kullanısımda tuttu yumurtlamamı yakaladm
Gerçekten mi ya bende şu Instagram'da birgebeningunlugu diye bı sayfa var genelde hamile kalmışlar ordan aldıkları ovulasyon testiyle alsammi diye düşünüyorum sende bı sıkıntı varmiydi canım

A

Gerçekten mi ya bende şu Instagram'da birgebeningunlugu diye bı sayfa var genelde hamile kalmışlar ordan aldıkları ovulasyon testiyle alsammi diye düşünüyorum sende bı sıkıntı varmiydi canım
Ben netten kaset testlerden almıstım 35 li onlarda yakaladım sıkıntı olarak adet olamıyordum son adetim 1 şubat ymurtam 16 martta gelişti çatladıyani takvimlere göre benim bebiş 2 aylık ama gel gelelim normalde 3 haftalık 😊🤣

Ben netten kaset testlerden almıstım 35 li onlarda yakaladım sıkıntı olarak adet olamıyordum son adetim 1 şubat ymurtam 16 martta gelişti çatladıyani takvimlere göre benim bebiş 2 aylık ama gel gelelim normalde 3 haftalık 😊🤣
Ya canım benim Allah hayirlisyla kucağına almayı nasip etsin ❤️bana da dua et olurmu ne kadar dur bebiş deniyosunuz

Amin ya bende çok istiyorum yaklaşık 1 buçuk senedir pko engelliyor galiba bilmiyorum
Merhaba Canm Adetlerin düzenliyse Yumurtuluyosundur buyuk ihtimal Sen dene Ov testi İnşAllah İşe yarar bendede Pco var 1senedi olmuyo bu ay ilk defa Aldm ovu testi yaptm Ve bu gün pik te testim İnşAllah Allah Her kesin Kücağını boş brakmasn Neler neler denemedik ))

Canım Hayırlısıyla Kucağına al 😘Bizim İçinde Dua et 🤰 Lerin duası Kabul olurmuşş Kaçıncı denemede oldu canm Ovu testiyle Ne zaman değerlendirdin pik oluncamı yarınımı

Canım Hayırlısıyla Kucağına al 😘Bizim İçinde Dua et 🤰 Lerin duası Kabul olurmuşş Kaçıncı denemede oldu canm Ovu testiyle Ne zaman değerlendirdin pik oluncamı yarınımı
İlk ayımdı hiç ümidim yoktu ama 1 ay denedim ovulasyon testini yumurtlamayı gördüm 1 gün öncesini ve sonrasını değerlendirdim tuttu allahıma şükür🙏

İlk ayımdı hiç ümidim yoktu ama 1 ay denedim ovulasyon testini yumurtlamayı gördüm 1 gün öncesini ve sonrasını değerlendirdim tuttu allahıma şükür🙏
Şükür Canım Hayırlı evlat Olsun İnşEAllah 💜👶 Benimde Bu gün Pik bakalım değerlendiricez 3gün Hayırlısıyla ALLAH DUALARIMIZI DUYAR KUÇAĞIMIZI BOŞ BRAKMAZ canım bişey daha sorayım k.bakma çok soru sordum🤣 Pik olduğu gun iki tane test yaptınmı

Şükür Canım Hayırlı evlat Olsun İnşEAllah 💜👶 Benimde Bu gün Pik bakalım değerlendiricez 3gün Hayırlısıyla ALLAH DUALARIMIZI DUYAR KUÇAĞIMIZI BOŞ BRAKMAZ canım bişey daha sorayım k.bakma çok soru sordum🤣 Pik olduğu gun iki tane test yaptınmı
İstediğini sorabilirsin evet o gün 2 tane test yaptım ondan sonraki günlerde bi kaç kere yaptım

İstediğini sorabilirsin evet o gün 2 tane test yaptım ondan sonraki günlerde bi kaç kere yaptım
😘Teşekkür ederim canm bende 1saate yapıcam Catlamıştır inş
senin testin resimleri varmı

Eklentiler

• 20200406_134048.webp
    20200406_134048.webp
    65,5 KB · Görüntüleme: 125
  • Screenshot_20200409-200638_Gallery.webp
    Screenshot_20200409-200638_Gallery.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 150

Eklentiler

• Screenshot_20200410-120858_WhatsApp.webp
    Screenshot_20200410-120858_WhatsApp.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 148
senin tetler baya baya Silikleşmiş sen aynı gün akşamdamı yaptın yoksa yarınımı Hangi günü değerlendirdin

buda şimdi yaptığım canm hala catlamamış demi((

Eklentiler

• 15865260832558800744739351806375.webp
    15865260832558800744739351806375.webp
    47,2 KB · Görüntüleme: 111
bunnar benim 3günlük en sonuncu sabah yaptımm şimdide sana akşam kini atıcam az önce yaptm solması gerekiyoken hala koyu
Evet baya koyulmuş benim pik olduugu gün testimde önce t cizgisi belirdi sonra c çizgisi belirdi bilgin olsun diye söylyorm sende ona dikkat et

Evet baya koyulmuş benim pik olduugu gün testimde önce t cizgisi belirdi sonra c çizgisi belirdi bilgin olsun diye söylyorm sende ona dikkat et
evet canm ilk t beliriyo gibi sonra c ama şu an c bile çok açık duruyoo Yarına felan catlar Zaten kasıklarımda sancı var

Back
X