Ovulasyon testi ile hamile kalanlar

Merhaba Canm Adetlerin düzenliyse Yumurtuluyosundur buyuk ihtimal Sen dene Ov testi İnşAllah İşe yarar bendede Pco var 1senedi olmuyo bu ay ilk defa Aldm ovu testi yaptm Ve bu gün pik te testim İnşAllah Allah Her kesin Kücağını boş brakmasn Neler neler denemedik ))
İnşallah canım ya evet oluyor bir veya 2 yumurtam oluyor her ay hiç denemedim ovulasyon testini kizlar hangi testi kullanıyorsunuz bana da tavsiye edermisiniz bı sayfa var 30 adet test 2 adet gebelik testi 60 TL ye veriyor ama çok güvenilir sizce

Allah hiç birimizin kucağını boş bırakmasın inşallah çok dua etti beraat gecesinde rabbim geri çevirmez biliyorum dualarımı zi kabul eder edicek inanıyorum daa kizlar
Canım Hayırlısıyla Kucağına al 😘Bizim İçinde Dua et 🤰 Lerin duası Kabul olurmuşş Kaçıncı denemede oldu canm Ovu testiyle Ne zaman değerlendirdin pik oluncamı yarınımı

Merhaba Canm Adetlerin düzenliyse Yumurtuluyosundur buyuk ihtimal Sen dene Ov testi İnşAllah İşe yarar bendede Pco var 1senedi olmuyo bu ay ilk defa Aldm ovu testi yaptm Ve bu gün pik te testim İnşAllah Allah Her kesin Kücağını boş brakmasn Neler neler denemedik ))
Valla bende o kadar çok şey denedim ki yemeğim icmedigimiz şey kalmadı eşimle 😀o minnak bir gelsin benden çekeceği var

Valla bende o kadar çok şey denedim ki yemeğim icmedigimiz şey kalmadı eşimle 😀o minnak bir gelsin benden çekeceği var
Günaydn canm Ben gitdi gidiyordan dan aldm 60 tl 50 tane 2 güne geldi laboquick Qaliba bende bu gün yine test yapıcam artk 🤣solsunn solmazsa demekki benm lh yüksek Pcodan dolayı hep pozitif bilemiyorum artık doktorada girmek mumkum değill

Sanki Çatlamış 11 bugunun 10 dünün

Eklentiler

• 20200411_105616.webp
    20200411_105616.webp
    39,7 KB · Görüntüleme: 64
  • Screenshot_20200411-105546_WhatsApp.webp
    Screenshot_20200411-105546_WhatsApp.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 68
Günaydn canm Ben gitdi gidiyordan dan aldm 60 tl 50 tane 2 güne geldi laboquick Qaliba bende bu gün yine test yapıcam artk 🤣solsunn solmazsa demekki benm lh yüksek Pcodan dolayı hep pozitif bilemiyorum artık doktorada girmek mumkum değill
Aynen öyle gitmek imkansız yani artık zor napacaz bilmiyom oh benim 13 dü canım seninnkac

Aynen öyle gitmek imkansız yani artık zor napacaz bilmiyom oh benim 13 dü canım seninnkac
Merhaba Canm Valla bilmiyorum Kaç Ama İlk silikten başlamış diyo kızlar Lh yüksek olsa Hep koyu olurdu 1kere oldu koyu evet artk catladı bu gün 11 de yapcam Test 13 yüksekmi? pek anlamıyorumdu

Merhaba Canm Valla bilmiyorum Kaç Ama İlk silikten başlamış diyo kızlar Lh yüksek olsa Hep koyu olurdu 1kere oldu koyu evet artk catladı bu gün 11 de yapcam Test 13 yüksekmi? pek anlamıyorumdu
Doktor normal dedi kuzum ama bende anlamıyorum pek hormonlar iyiydi benim sadece FSH yüksekti oda düşmüş benim 5 olmuş çok sevinmiştim ona görünürde pek bişey yok sadece yumurta tembelliği var o kadar ayda 1 veya 2 yumurta olusuyo

Kızlar araniza yeni katıldım ben ovulasyon testi bende yaptım test için gün sayiyorum

Dünkunden azcık silkk olunca yeterliymiş zaten catladı bitddi 🤗beklemedeyim
Kasık ağrısı var bende kasik batması var inslalh hamileyimdir🙏 ovulasyon testi yapmıştım instagramdan aldım 30 ovulasyon testi 4 gebelik testine 70 TL verdim

Kasık ağrısı var bende kasik batması var inslalh hamileyimdir🙏 ovulasyon testi yapmıştım instagramdan aldım 30 ovulasyon testi 4 gebelik testine 70 TL verdim
bata jkac gun var ınşallah hamıs oluruz

benmde b
bendede canm 2 gun once baslayan bel agrısı kasık agrısı felan var hayırlısı

masallah canm baya guzel yumurtalamıssın

Back
X