- 3 Ağustos 2017
- 1.424
- 983
- 123
Hadi bakalım insallah tutarevet canm ilk t beliriyo gibi sonra c ama şu an c bile çok açık duruyoo Yarına felan catlar Zaten kasıklarımda sancı var

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi bakalım insallah tutarevet canm ilk t beliriyo gibi sonra c ama şu an c bile çok açık duruyoo Yarına felan catlar Zaten kasıklarımda sancı var
İnşallah canım ya evet oluyor bir veya 2 yumurtam oluyor her ay hiç denemedim ovulasyon testini kizlar hangi testi kullanıyorsunuz bana da tavsiye edermisiniz bı sayfa var 30 adet test 2 adet gebelik testi 60 TL ye veriyor ama çok güvenilir sizceMerhaba Canm Adetlerin düzenliyse Yumurtuluyosundur buyuk ihtimal Sen dene Ov testi İnşAllah İşe yarar bendede Pco var 1senedi olmuyo bu ay ilk defa Aldm ovu testi yaptm Ve bu gün pik te testim İnşAllah Allah Her kesin Kücağını boş brakmasn Neler neler denemedik ))
Canım Hayırlısıyla Kucağına alBizim İçinde Dua et
Lerin duası Kabul olurmuşş Kaçıncı denemede oldu canm Ovu testiyle Ne zaman değerlendirdin pik oluncamı yarınımı
Valla bende o kadar çok şey denedim ki yemeğim icmedigimiz şey kalmadı eşimleMerhaba Canm Adetlerin düzenliyse Yumurtuluyosundur buyuk ihtimal Sen dene Ov testi İnşAllah İşe yarar bendede Pco var 1senedi olmuyo bu ay ilk defa Aldm ovu testi yaptm Ve bu gün pik te testim İnşAllah Allah Her kesin Kücağını boş brakmasn Neler neler denemedik ))
Günaydn canm Ben gitdi gidiyordan dan aldm 60 tl 50 tane 2 güne geldi laboquick Qaliba bende bu gün yine test yapıcam artkValla bende o kadar çok şey denedim ki yemeğim icmedigimiz şey kalmadı eşimleo minnak bir gelsin benden çekeceği var
Aynen öyle gitmek imkansız yani artık zor napacaz bilmiyom oh benim 13 dü canım seninnkacGünaydn canm Ben gitdi gidiyordan dan aldm 60 tl 50 tane 2 güne geldi laboquick Qaliba bende bu gün yine test yapıcam artksolsunn solmazsa demekki benm lh yüksek Pcodan dolayı hep pozitif bilemiyorum artık doktorada girmek mumkum değill
Valla hafif siliklesmee başlamış catlmaistir heraldeSanki Çatlamış 11 bugunun 10 dünün
Merhaba Canm Valla bilmiyorum Kaç Ama İlk silikten başlamış diyo kızlar Lh yüksek olsa Hep koyu olurdu 1kere oldu koyu evet artk catladı bu gün 11 de yapcam Test 13 yüksekmi? pek anlamıyorumduAynen öyle gitmek imkansız yani artık zor napacaz bilmiyom oh benim 13 dü canım seninnkac
Doktor normal dedi kuzum ama bende anlamıyorum pek hormonlar iyiydi benim sadece FSH yüksekti oda düşmüş benim 5 olmuş çok sevinmiştim ona görünürde pek bişey yok sadece yumurta tembelliği var o kadar ayda 1 veya 2 yumurta olusuyoMerhaba Canm Valla bilmiyorum Kaç Ama İlk silikten başlamış diyo kızlar Lh yüksek olsa Hep koyu olurdu 1kere oldu koyu evet artk catladı bu gün 11 de yapcam Test 13 yüksekmi? pek anlamıyorumdu
Canım iyice siliklesmesi gerekmiyormu çatlaması icinSanki Çatlamış 11 bugunun 10 dünün
Dünkunden azcık silkk olunca yeterliymiş zaten catladı bitddiCanım iyice siliklesmesi gerekmiyormu çatlaması icin
Canım bende bekliyorumDünkunden azcık silkk olunca yeterliymiş zaten catladı bitddibeklemedeyim
Kasık ağrısı var bende kasik batması var inslalh hamileyimdirDünkunden azcık silkk olunca yeterliymiş zaten catladı bitddibeklemedeyim
bata jkac gun var ınşallah hamıs oluruzKasık ağrısı var bende kasik batması var inslalh hamileyimdirovulasyon testi yapmıştım instagramdan aldım 30 ovulasyon testi 4 gebelik testine 70 TL verdim
bendede canm 2 gun once baslayan bel agrısı kasık agrısı felan var hayırlısıKasık ağrısı var bende kasik batması var inslalh hamileyimdirovulasyon testi yapmıştım instagramdan aldım 30 ovulasyon testi 4 gebelik testine 70 TL verdim
bata jkac gun var ınşallah hamıs oluruz