Ovulasyon testi ile hamile kalanlar

bende 10 yumurtladm canm bu gun 7 gun hayıtlısı bat normalde 23 nısan ama gec yumurtladm dıye 26 dongumu
Canm bu bat dediğin ne ki bana instagramdan aldığım bayan yumurtlamadan sonra say yumurtlama günün 1.gunun dedi ilk defa ovulasyon testi yapmıştım

masallah canm baya guzel yumurtalamıssın
Canım okadsr çok şey yedimki anlatamam.ari sütu bal polen ginseng karışık macun aldım aktardan onu yedim bal tarçın çörek otu yağı karıştırıp adetin ikinci günü başladım ,koenzim Q10 kullandım ,yumurtamin çatlaması için keten tohumu yağı içtim aktardan aldım hep birde zeytinyağına incir koydum adetin ikinci günü başladım birde yumurtlamayı gördükten sonra çatlasın diye sürekli havuç yedim 7 senelik evliyim cnm olursa ilk olucak inslalh .yani kimyasal gebelik yaşadım hep 5 kez inslalh bu sağlıklı olur 🙏

Canım okadsr çok şey yedimki anlatamam.ari sütu bal polen ginseng karışık macun aldım aktardan onu yedim bal tarçın çörek otu yağı karıştırıp adetin ikinci günü başladım ,koenzim Q10 kullandım ,yumurtamin çatlaması için keten tohumu yağı içtim aktardan aldım hep birde zeytinyağına incir koydum adetin ikinci günü başladım birde yumurtlamayı gördükten sonra çatlasın diye sürekli havuç yedim 7 senelik evliyim cnm olursa ilk olucak inslalh .yani kimyasal gebelik yaşadım hep 5 kez inslalh bu sağlıklı olur 🙏
İnşAllah Bebeğim İnşAllah 🤲Dualarım seninle ve iateyen her kesle kendimde icinde bende 1.5 yıldır bebek istiyoruz Bi kere kimyasal oldu Pco var bide olur artk bu ay ilk deva ovu test yaptm

Canm bu bat dediğin ne ki bana instagramdan aldığım bayan yumurtlamadan sonra say yumurtlama günün 1.gunun dedi ilk defa ovulasyon testi yapmıştım
benim adetlerim düzenli 30 31 günde bir Cok zor olmadı 3 ncu teste yakaladm yumurtalamayı Şüküt

İnşAllah Bebeğim İnşAllah 🤲Dualarım seninle ve iateyen her kesle kendimde icinde bende 1.5 yıldır bebek istiyoruz Bi kere kimyasal oldu Pco var bide olur artk bu ay ilk deva ovu test yaptm
Pko bendede var cnm sağol dualrin için inslalh bu ay ikimizde hamiş kalırız ne zmn test yapcn merak ediyorum

Pko bendede var cnm sağol dualrin için inslalh bu ay ikimizde hamiş kalırız ne zmn test yapcn merak ediyorum
adetimi beklemek istiyorum 😕erken yaparsam negatif cıkarsa diye korkuyorum ama 23 yapa bilirim belki sen ??

Kizlar bende bugün olmam lazımdı ama olmadım pko var diye beklemek istiyorum bende sipariş ettim İnstagram dan 30 ovu test 2 gebelik testine 60 TL verdim inşallah gerek kalmadan olurum ovu yapmadım test hic

Kaşık ağrım var sol özellikle bide karnıma böyle boş bıçak batırıp çıkarıyorlar sanki bel ağrım var

adetimi beklemek istiyorum 😕erken yaparsam negatif cıkarsa diye korkuyorum ama 23 yapa bilirim belki sen ??
Ben test yapmadım daha ama bu sabah kalktığımda başım döndü baya bı kahvaltı bile hazirlyamadim karın göbek deliğine yakın ince ince sancim oluyor

Ben test yapmadım daha ama bu sabah kalktığımda başım döndü baya bı kahvaltı bile hazirlyamadim karın göbek deliğine yakın ince ince sancim oluyor
İnşAllah Bebişdir Bende öyle şeyler yok canm 😣Sadece kasık sancısı Bazenn Karnımda acıkmışım gibi sesler gelir ama tok olduöum halde bu gün hic bişeyim yokkk Sadece Kask ağrısı

A

Gerçekten mi ya bende şu Instagram'da birgebeningunlugu diye bı sayfa var genelde hamile kalmışlar ordan aldıkları ovulasyon testiyle alsammi diye düşünüyorum sende bı sıkıntı varmiydi canım
Ya biraz zaman geçmiş aldın mı acaba ovulasyon testini bende su an da takip ediyorum ve almayı düşünüyorum da

Kızlar ben test yaptım bu sabah ama negatif maalesef okadar kaşık ağrısı batması baş dönmesi yaşadım ama nasip değilmiş 😞inşallah siz kalirisniz

Back
X