Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kaldım canımmm ne sorduğunu anlamadım amaKızlar merhaba övülasyon testi ile hamile kalan varmı ben çarşamba 2 Mart testim pozitif o günü değerlendirdik 3 martta silikleşti o günüde değerlendirdik ama hiç ağrım falan yok bu durumu yaşıyanlar yazabilirmi rica etsem
Sürecini anlatırmısın yani kaç gün değerlendirdinBen kaldım canımmm ne sorduğunu anlamadım ama
Adetimin başlangıcı 1. Gün sayarsak 16 17 pik 18 çatlama oldu canım. Biz şans eseri 15 i değerlendirdik yani 15 16 ve 18 i değerlendirdik kadın altta yüzüstü denedik hep ilişkiden sonra yarım saat uzandım sabah duş aldım ilk denemedede tuttu şükür sanada fikir olsun uygulayabilirsinSürecini anlatırmısın yani kaç gün değerlendirdin
Biz salı günü girdik çarşamba günü pozitifi gördüm ogünde girdik Perşembe günü silikleşti Onuda değerlendirdik inşallah tutar sende hiç ağrı falan olmuşmuydu peki kasıklarda genelde hissediliyormuşAdetimin başlangıcı 1. Gün sayarsak 16 17 pik 18 çatlama oldu canım. Biz şans eseri 15 i değerlendirdik yani 15 16 ve 18 i değerlendirdik kadın altta yüzüstü denedik hep ilişkiden sonra yarım saat uzandım sabah duş aldım ilk denemedede tuttu şükür sanada fikir olsun uygulayabilirsin
Benim kasıkta ağrım olmadı ama aşırı beyaz akıntım oldu eşimle cinsel ilşkiyw girerken 1 hafta sonra bembeyaz cinsel organında görünüyordu ve aşırı bel ağrım oldu şu an 5+4 deyim hala kasık ağrım yok benimBiz salı günü girdik çarşamba günü pozitifi gördüm ogünde girdik Perşembe günü silikleşti Onuda değerlendirdik inşallah tutar sende hiç ağrı falan olmuşmuydu peki kasıklarda genelde hissediliyormuş
İnşallah benimkide tutar bu ay aralıkta çatlatma iğnes falan vurulmuştum ben doktor 4 ay verdi bol bol ilişki demişti ama bakalım olmazda nisanda doktora gidicem yineBenim kasıkta ağrım olmadı ama aşırı beyaz akıntım oldu eşimle cinsel ilşkiyw girerken 1 hafta sonra bembeyaz cinsel organında görünüyordu ve aşırı bel ağrım oldu şu an 5+4 deyim hala kasık ağrım yok benim
İnşallah tutar dua et. Haber ver tutarsada yaz mutlakaİnşallah benimkide tutar bu ay aralıkta çatlatma iğnes falan vurulmuştum ben doktor 4 ay verdi bol bol ilişki demişti ama bakalım olmazda nisanda doktora gidicem yine
Tamam teşekkür ediyorum yazdığınız içinİnşallah tutar dua et. Haber ver tutarsada yaz mutlaka![]()
Canım ne kadar süre deneyip hamile kaldım acaba ?İnşallah tutar dua et. Haber ver tutarsada yaz mutlaka![]()
İlk denemede kaldım ben bebek olsun dedik ovulasyon testlerşni duymuştum deneyim dedim rastgele ilişki olmasın oda oldu çok şükürCanım ne kadar süre deneyip hamile kaldım acaba ?
Canım peki daha önceki aylarda gün aşırı ilişki felan denemiş mıydın yani yumurtlama gününde tahminen ilişki olup olmadigini biliyor musun ben günaşırı denedim iki ay olmadı bu ay da ovulasyon aldım ama yani zaten günaşırı ilişki olduğu için olsaydı olurdu diye düşünmeye başladımİlk denemede kaldım ben bebek olsun dedik ovulasyon testlerşni duymuştum deneyim dedim rastgele ilişki olmasın oda oldu çok şükür
Hiç denemedim hep korunuyordukCanım peki daha önceki aylarda gün aşırı ilişki felan denemiş mıydın yani yumurtlama gününde tahminen ilişki olup olmadigini biliyor musun ben günaşırı denedim iki ay olmadı bu ay da ovulasyon aldım ama yani zaten günaşırı ilişki olduğu için olsaydı olurdu diye düşünmeye başladım![]()
Öyle düşünme zamanı vardır yukarda yazdığım şekilde dene derim sen yüzüstü uzan eşin üstte boşalınca 1 2 dk çıkmasın sonra sen yarım saat yatCanım peki daha önceki aylarda gün aşırı ilişki felan denemiş mıydın yani yumurtlama gününde tahminen ilişki olup olmadigini biliyor musun ben günaşırı denedim iki ay olmadı bu ay da ovulasyon aldım ama yani zaten günaşırı ilişki olduğu için olsaydı olurdu diye düşünmeye başladım![]()
merhaba subat 26 da pik gördüm 2-3 mardttada yeniden pik görmeye basladım bugun tekrar caylama oldu acaba iki yumurtlamamı oldu yardımcı olursanız sevinirim birde yumurtlamadan kaö gün sonra gebelik testi yaptınızÖyle düşünme zamanı vardır yukarda yazdığım şekilde dene derim sen yüzüstü uzan eşin üstte boşalınca 1 2 dk çıkmasın sonra sen yarım saat yat
merhaba subat 26 da pik gördüm 2-3 mardttada yeniden pik görmeye basladım bugun tekrar caylama oldu acaba iki yumurtlamamı oldu yardımcı olursanız sevinirim birde yumurtlamadan kaö gün sonra gebelik testi yaptınız
Ben ilk çatlamadan sonra teste devam etmedim 2 yumurtlama mı olur onu hiç bilmşyorum çatlamadan 9 gün sonra aşırı sikij çizgi gördüm 10. Gün kan testim 31 çıkmıştımerhaba subat 26 da pik gördüm 2-3 mardttada yeniden pik görmeye basladım bugun tekrar caylama oldu acaba iki yumurtlamamı oldu yardımcı olursanız sevinirim birde yumurtlamadan kaö gün sonra gebelik testi yaptınız
agrımda vardı çünkü o yüzden meraktan yaptım ve koyuyduOlmus olabilir iki kere yumurtlama
teşekür ederm inşallah hayırlısıyla kucagınıza almak nasip olurBen ilk çatlamadan sonra teste devam etmedim 2 yumurtlama mı olur onu hiç bilmşyorum çatlamadan 9 gün sonra aşırı sikij çizgi gördüm 10. Gün kan testim 31 çıkmıştı
İnşallah çok teşekkür ederim sizede nasip olsun bu ayteşekür ederm inşallah hayırlısıyla kucagınıza almak nasip olur![]()