Yok canım 5 aylık evliyim 4 ay korunduk 5. Ay hamile kaldımHiç tedavi falan gördünmü peki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım 5 aylık evliyim 4 ay korunduk 5. Ay hamile kaldımHiç tedavi falan gördünmü peki
Ne güzel inşallah darısı başımaYok canım 5 aylık evliyim 4 ay korunduk 5. Ay hamile kaldım
İnşallah canım güzel haberler verNe güzel inşallah darısı başıma
Merhaba :))İnşallah canım güzel haberler ver![]()
Merhaba :))))Merhaba :))
Hamişmisin peki
Canm 9 gün sonra ovulasyon testi yapmismisydnİlişkiden 9 gün sonra test yapmıştım silik çizgi gördüm 10. Gün kan verdim 31 çıkmıştı
Yok yapmadım hiçCanm 9 gün sonra ovulasyon testi yapmismisydn
Hm anladimYok yapmadım hiç
Bende 20 mart (dün) positif çıktı bugün değerlendirdik yani 17 18 ve 21 değerlendirmiş olduk bakalım inşallah tutarAdetimin başlangıcı 1. Gün sayarsak 16 17 pik 18 çatlama oldu canım. Biz şans eseri 15 i değerlendirdik yani 15 16 ve 18 i değerlendirdik kadın altta yüzüstü denedik hep ilişkiden sonra yarım saat uzandım sabah duş aldım ilk denemedede tuttu şükür sanada fikir olsun uygulayabilirsin
2 hafta önce yorumu yazmışsınız hamilesiniz inşallahmerhaba subat 26 da pik gördüm 2-3 mardttada yeniden pik görmeye basladım bugun tekrar caylama oldu acaba iki yumurtlamamı oldu yardımcı olursanız sevinirim birde yumurtlamadan kaö gün sonra gebelik testi yaptınız
Aynı bende böyle değerlendirmiştim aynı günler :) inşallah tutar :)Bende 20 mart (dün) positif çıktı bugün değerlendirdik yani 17 18 ve 21 değerlendirmiş olduk bakalım inşallah tutar![]()
Amin teşekkür ederim sizde hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsinAynı bende böyle değerlendirmiştim aynı günler :) inşallah tutar :)![]()
Amin inşallah :)Amin teşekkür ederim sizde hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin![]()