- 20 Aralık 2023
- 624
- 104
- 23
- 29
Hayir canım ozmann çocuk amaçlı gitmemistik doktorda istemedi öyle ama artık gittiğimizde oda baktiricakEşin baktırdımı peki spermlerine? Tek taraflı değil çünkü canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayir canım ozmann çocuk amaçlı gitmemistik doktorda istemedi öyle ama artık gittiğimizde oda baktiricakEşin baktırdımı peki spermlerine? Tek taraflı değil çünkü canım
İnşallah olurr kolaylıkla en kısa zamanda :) sıkıntı ne görünüyor sizde peki PCo falan var mı yoksa sebepsiz mi olmuyorYaa teşekkürler canım benimAllah razı olsun
Haftaya Cmt randevu aldık bakalım hayırlısı artık Allah nasip ederse
Zaten Dr isteyecek hareketsizlik varsa spermlerinde hamile kalmak zor ve uzun sürer maalesefHayir canım ozmann çocuk amaçlı gitmemistik doktorda istemedi öyle ama artık gittiğimizde oda baktiricak
inşallah canımİnşallah olurr kolaylıkla en kısa zamanda :) sıkıntı ne görünüyor sizde peki PCo falan var mı yoksa sebepsiz mi olmuyor
İnşallah bir sıkıntı çıkmaz çok da korkuyorum kötü bir şey çıkacak diye bakalımZaten Dr isteyecek hareketsizlik varsa spermlerinde hamile kalmak zor ve uzun sürer maalesef
inşallah canımtek denen şey benim yaş olayım biyolojik olarak bir sıkıntımız yok herşey normal
Benimde öyleydi ama sonra siliklesti kan da verdim negatif adette olamadım bekliyorum artık :)Ben ovulasyon testiyle öğrenmiştim. Bebek düşünüyorduk birkaç aydır. İşim gereği şehir dışına çok sık çıkıyordum. Yine şehir dışındaydım, reglim 1 gün gecikti ama baya regl olacakmışım gibi ağrılarım vardı her yerim şiş şişti. Eve dönünce içime bi kıpırtı bi dürtü geldi ovulasyon testine baktım baya kıpkırmızı oldu ikici çizgi. Neyse dedim yarın olsun bi, sabah gebelik testi yaptım çift çizgiyi gördüm :)
Regl gecikmeden önce testler yanıltabiliyor maalesef. Umarım en güzel zamanda hayal ettiğinizden de güzel bir bebeğiniz olurBenimde öyleydi ama sonra siliklesti kan da verdim negatif adette olamadım bekliyorum artık :)
İnşallah canım çıkmazİnşallah bir sıkıntı çıkmaz çok da korkuyorum kötü bir şey çıkacak diye bakalım
İnşallah kolaylıkla olur ya herşey de normalse :)
Çok teşekkür ederim inşallah :) gecikmenin bugün 3.günü lekelenerek geçiyor artık biraz daha bekleyeceğim tam olmasını bu ay ovulasyon denicektim olup bitemedi regli de bakalım:)Regl gecikmeden önce testler yanıltabiliyor maalesef. Umarım en güzel zamanda hayal ettiğinizden de güzel bir bebeğiniz olur![]()
Bir anda oluyor kuzum diyen tiplerden olmak istemem ama gerçekten öyle oluyor :) Biz de birkaç ay denedik çok saçma bir zamanda oldu. İş yoğunluğumdan dolayı o kadar az denebildik ki. Ama farkı şu oldu, çok yoğun bir aydı hem iş hem tatil derken aklıma pek hamilelik gelmedi, kendimi rahat bırakmış oldum.Çok teşekkür ederim inşallah :) gecikmenin bugün 3.günü lekelenerek geçiyor artık biraz daha bekleyeceğim tam olmasını bu ay ovulasyon denicektim olup bitemedi regli de bakalım:)
Doğru öyle diyorlar da ama nerede olursam olayım aklımda :)Bir anda oluyor kuzum diyen tiplerden olmak istemem ama gerçekten öyle oluyor :) Biz de birkaç ay denedik çok saçma bir zamanda oldu. İş yoğunluğumdan dolayı o kadar az denebildik ki. Ama farkı şu oldu, çok yoğun bir aydı hem iş hem tatil derken aklıma pek hamilelik gelmedi, kendimi rahat bırakmış oldum.
Bir de eşiniz test verecekmiş sanırım. En mantıklısını yapıyorsunuz. Biz bebek kararı verdiğimizde doktora gidip gerekli testleri yaptırdık. Basit bir vitamin eksikliği bile aylarca zaman kaybı oluyor. 1 yıl dene sonra gel tarzı şeyler bence eskide kaldı. Çözülebilecek basit bi sıkıntı varsa en başından halletmek en iyisi.
Bende dün hormon yaptirdim yeni ondan gecikme falan oluyordur diye onlarda da sıkıntı yokKoenzim 10 içeren bir takviye kullanmıştım ben. D vitaminine dikkat etmiştim. Hormon testleri yaptırmıştım. Eğer tüm testleriniz güzelse, eşinizin de güzel gelirse tatile falan çıkın bi rahatlayın. Doktorum, benim gebelerimin çoğu tatil dönüşü haberi veriyor demişti :)
Ya benim lekelenme bitti tamamiyle gebelikte yaptım sabah negatif çıktı yarından itibaren ovulasyona başlasam mi böyle oldum galiba lekelenerek adeti gebelik olma ihtimali var mıdır yoksa hala kafam çok karıştıİnşallah canım çıkmazİnşallah bismillah deyip başlayacağız bakalım:)
Canım gebelik olsaydı net çıkardı idrar testinde zaten kan da verdin Dr muayeneye gitsene vajinal baksınYa benim lekelenme bitti tamamiyle gebelikte yaptım sabah negatif çıktı yarından itibaren ovulasyona başlasam mi böyle oldum galiba lekelenerek adeti gebelik olma ihtimali var mıdır yoksa hala kafam çok karıştı
Pazartesi gidicem canım bakim neymişCanım gebelik olsaydı net çıkardı idrar testinde zaten kan da verdin Dr muayeneye gitsene vajinal baksı
KizlaarrSiz gene ara ara test yapın nolur nolmaz haşa adet olmadıysanız.
Benim dpo13 adetime 2 gün var ovulasyon bu sekilde acaba gebelik varmıdırBende ovulasyon testiyle öğrenmiştim :) inşallah seninde vardır
Test bozuk gibi sanki bisaha ysptınız mı başka test ile daha adetiniz gelmedi dimiKizlaarrBen bugün test yaptım ilk dk karda ilk fotodaki gibiydi 5dk ikinci foto gibi oldu çizgi tamamen Pembe ama üst kısmı biraz koyu çıktı kan vermeli miyim ki elim ayağım titredi çok umutsuz bir şekilde yapmıştım
![]()
Adetim gelmedi canım Pembe silik çıktı üst kısmı bi tık daha belirgin koyu çıktı yarın elimde laboquick olacak onunla yapicam birde bakalım inşallah yaniltmamistir yaTest bozuk gibi sanki bisaha ysptınız mı başka test ile daha adetiniz gelmedi dimi