Ovulasyon testi ile hamilelik anlaşılır mı

Ozaman adetımı beklıcek doktor hanım
Benimde kuruluk var ya o neyden kaynaklı bilemiyorum

Sanırım adetin 4 . Günü baslaniyordu
Ozaman adetımı beklıcek doktor
Benimde kuruluk var ya o neyden kaynaklı bilemiyorum
Bnde bılmıyorum canım vala akımda yok esımle bırlıkte oldugumda cok zorlanıyoruz bnde kayganlastırıcı su bazlı aldım spermleri oldurmeyenden rahat yoksa hıc olmuyor ınanırmısın

9 gün çok uzun geliyor ama şuan yapsam kesin negatif görürüm

Yok o
Yok o şekilde sorunum yok ama kuruluk var

Bnde hastaneden geldım hormonlarıma baktı hıcbır problemın yok dedi doktor gecmısımde temız ama bir doktor bnı pokos olarak kaydetmıs ama Poko gorunmuyor dedı bna bıtamın verdı ramazandan sonra gel dedi hamıle kalmadan adetını ol temızlen 3 gun sonra randevu al gel dedi ama bu vıtamını kullan dedı heralde klomene baslıcak

İnsallah gereknkalmaz bu vıtamınle hamile kalırım bu ay

Ilac bu

Eklentiler

• Screenshot_2024-02-27-10-09-56-917_com.android.chrome.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 24
Vitamin folik asit herhalde

Bn sımdı havuc yemege başladım yumurtaları catlatıyomus bıde bebegin tutunmasını ve beyanın yukselmedınde yararlımıs bakalım
Ne yapın biliyor musunuz havuç ve incir hiç bıçak kullanmdan elinize iki üç adet kuru inciri parçalayın daha sonra bı havucu da ikiye bölün onu bı 20 dakika kaynatın suda bekletip sabah akşam bı bardak için tam bir ay boyunca yumurtaları çok çalıştırıyor bende yapmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…