Benim de polikistik overBende bu ay aşılama olacağım oldun mu sej daha önce bir de sorunun neydi canım tüp bebek oldun
Doktor var dedi iki gün sonra tekrar beta istedi bakalım hayırlısıi
Rahim ağzı yetmezliği mi o nasıl oluyor ben ilk defa aşılama olucam daha yeni bir buçuk senedir evliyim işte ilk aşılama olacağım bakalım ne olacak bir sorun yok benim polikistik var ve rahmim çok dik dedi doktorum dik olunca döllenme biraz zorlaşıyorBenim de polikistik over
2 tüp bebek baya aşılama yaptım 3 kez gebelik oldu ama 2 sini rahim ağzı yetmezliğinden kaybettim sonuncusu kimyasal oldu
Beklemek cok yoruyor dımı ınsanı bırtane yavrum var cok sukur ya hıc olmayan napsın Bunada cok sukur oglumada cok sukur.vardır vakti Saati elbet vardır rabbımın bır bıldıgı ama yoruldum artık kafama takmıcamÇok fazla ağrım var bilemedim
Benim hiç yok çocuğum ve eltim gorumcem çevremdeki herkes hamile eşimde çok istiyor bende günden güne daha çok üzülüyorum tabikiBeklemek cok yoruyor dımı ınsanı bırtane yavrum var cok sukur ya hıc olmayan napsın Bunada cok sukur oglumada cok sukur.vardır vakti Saati elbet vardır rabbımın bır bıldıgı ama yoruldum artık kafama takmıcam
Bnce o şekilde düşünmeyin herşeyin zamanı var belki şuan o zan değil ya da gelse acaba kalacak mı sizde hayırlısı gelsin geç gelsin siz deneyin duanızı edin hatta Meryem süresini biliyorsanız okuyun hergun bir tane karninjzin üstüne elinizi koyun o kadar kişi şifa bulmuş ki o süreden dua ile herşey gelirBılıyormudunuz ılk evlendıgımde dogum yaptım ogluma ıcımr bısey dogdu ablama anneme herkese dedim sankı bnım bırdaha cocum olmucak gıbı geliyor bna onlarda ole sey olurmu demıslerdı ole konusma ne bılım Sankı bırdaha olmucak gıbı geliyor ıcım ole soluyor demıstım.Rabbımmı verdı bu hıssı bulamıyorum ozmanlar ama bak suanda bekliyorum olmuyor
Rahim ağzının erkenden açılması ile erken doğum yapılıyor ilkini 20. Haftada yaptımRahim ağzı yetmezliği mi o nasıl oluyor ben ilk defa aşılama olucam daha yeni bir buçuk senedir evliyim işte ilk aşılama olacağım bakalım ne olacak bir sorun yok benim polikistik var ve rahmim çok dik dedi doktorum dik olunca döllenme biraz zorlaşıyor
Meryem oyununa Meryem suresı naz Felak ve elham okuyup ufledım suan ustumde ılıskıdede ustumde okuyorum Meryem suresını zaten Meryem otunu annem okuyup yakama takmıştı o ay hamıle kalmıstım ılk cocugumda bu ay yaptım bn kendım ama hamıle kalamadım.tabıkı hersey rabbımden hersey ne verirse basım goxum ustune ama tabı ınsan yoruluyor uzuluyor bırazdaBnce o şekilde düşünmeyin herşeyin zamanı var belki şuan o zan değil ya da gelse acaba kalacak mı sizde hayırlısı gelsin geç gelsin siz deneyin duanızı edin hatta Meryem süresini biliyorsanız okuyun hergun bir tane karninjzin üstüne elinizi koyun o kadar kişi şifa bulmuş ki o süreden dua ile herşey gelir
Rabbim safı adıyla sıfanı versın ınsallah canımRahim ağzının erkenden açılması ile erken doğum yapılıyor ilkini 20. Haftada yaptım
Bnde hurmaya okudum 21 tane onu esimlr yiyeceğiz bu ay artık bakalım ne olacakMeryem oyununa Meryem suresı naz Felak ve elham okuyup ufledım suan ustumde ılıskıdede ustumde okuyorum Meryem suresını zaten Meryem otunu annem okuyup yakama takmıştı o ay hamıle kalmıstım ılk cocugumda bu ay yaptım bn kendım ama hamıle kalamadım.tabıkı hersey rabbımden hersey ne verirse basım goxum ustune ama tabı ınsan yoruluyor uzuluyor bırazda
AminRabbim safı adıyla sıfanı versın ınsallah canım
İnsallah rabbım gonlumuze göre verır burda olurmu dıe deıl hamılelımızı anlatırızBnde hurmaya okudum 21 tane onu esimlr yiyeceğiz bu ay artık bakalım ne olacak
Klomen kullandı mı canım olemı catlama verdi peki bu klomenı esın ve sen tamızkenmı verdi klomen vermeden önce yada catlama verulmadan rahım fılmı ıstedımıKızlar mesajlarınızı okudum rabbim tez vakitte kucağınıza evladınızı almayı nasip etsinbende 3 seneye girişeyim çocuk için ilk olucak olursa haziran ayında bir düşük yaptım ve birdaha gebelik oluşmadı artık çok yıprandım çatlamanın 12 günü bugün testlerim negatif ovulasyon yaptığımda koyu çıkıyor anlayamadım gitti
Rahim filmi çekilmedi canım Femara kullandım bu ay sadeceKlomen kullandı mı canım olemı catlama verdi peki bu klomenı esın ve sen tamızkenmı verdi klomen vermeden önce yada catlama verulmadan rahım fılmı ıstedımı
Sıgarada ıcıyorum ben acaba ondanmı adetım 1. Gunu supelendım ustune görme dıe gebelik testıbyaptım gebelik vardı sabahı cıfy cızgı çıkmadı soluk olan Bıle kayboldu acaba kımyasalmı yasadım tutunamadı adetle gıttı bundan 4 sene önce oglumdan sonra bn kımyasalda yasadım.beta 80 ogrenmıstım enson 190 dusuk oldu kompıle 5 haftalık bebekle aynı gorumde parcalanmadan oldu Hobo tualete dustu ınternetten 5 haftalık fetusu bulup yan yana getırdımde aynıydı oldu hıbı dusurmustum kıvrımlı kalp yerı koyu kırmızı bırazdaha dursa kalıbı olusucakmıs sonrda denemedık zaten ayrılmıstık 2. Evlılıgım esımde 1 cocugu var ama ıkımıze aıt bır birey olsun ıstıyoruzRahim filmi çekilmedi canım Femara kullandım bu ay sadece
Rabbim gönlünüzden geçeni yaşatsın kuzum bu işler çok zor süreç çok yıpratıyor cidden bende sigara kullanıyorum mümkün oldukça azaltmaya çalışSıgarada ıcıyorum ben acaba ondanmı adetım 1. Gunu supelendım ustune görme dıe gebelik testıbyaptım gebelik vardı sabahı cıfy cızgı çıkmadı soluk olan Bıle kayboldu acaba kımyasalmı yasadım tutunamadı adetle gıttı bundan 4 sene önce oglumdan sonra bn kımyasalda yasadım.beta 80 ogrenmıstım enson 190 dusuk oldu kompıle 5 haftalık bebekle aynı gorumde parcalanmadan oldu Hobo tualete dustu ınternetten 5 haftalık fetusu bulup yan yana getırdımde aynıydı oldu hıbı dusurmustum kıvrımlı kalp yerı koyu kırmızı bırazdaha dursa kalıbı olusucakmıs sonrda denemedık zaten ayrılmıstık 2. Evlılıgım esımde 1 cocugu var ama ıkımıze aıt bır birey olsun ıstıyoruz
Azalttım günde 6 tane ama bugun abarttım sanırım efkara geldim paket aldım ındallah rmazanda bırakcammmRabbim gönlünüzden geçeni yaşatsın kuzum bu işler çok zor süreç çok yıpratıyor cidden bende sigara kullanıyorum mümkün oldukça azaltmaya çalış
Sana diyorum ama bende aynıyım ne yazıkkıAzalttım günde 6 tane ama bugun abarttım sanırım efkara geldim paket aldım ındallah rmazanda bırakcammm
Ahh bırakabılsek kımyasala yol acıyor ıste rahmı ınceltıyor bebek tutunamıyorSana diyorum ama bende aynıyım ne yazıkkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?