Ovulasyon testi ile hamilelik anlaşılır mı

Demekki sizin yumurtlama yeni oluyor bnce degerlendirin

Kızlar bu klomenı doktor kontrolu altındamı kullandınız bnım hormonlar cıkmıs cok guzel bnce bir sorunum yok gıbı
Yarın doktora gıdıcem ınsllah hormon testlerım nasıl sızce

Eklentiler

• Screenshot_2024-02-23-14-58-09-896_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 24
  • Screenshot_2024-02-23-14-58-06-507_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 22
  • Screenshot_2024-02-23-14-57-55-801_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    19 KB · Görüntüleme: 23
Kızlar benimde progesteron 21.7 çıktı doktorum inşallah 10 gün sonra hamile olduğunu öğreneceğiz dedi ..
Aşılama yaptıracaktım yumurta kendiliğinden çatladığı için aşılamam iptal olmuştu .
Sizce erken gebelik testi yapsam çıkar mı 10 Mart çok uzak geliyor bana

Tabiki doktor veriyor sonrasında iğne vuruyor bu yumurta çatlatma ve büyütmek için
Adetim bıttı 3 gun oldu bıtelı 3 aydır adetten sonra kahve rengi acık pempemsı sarımsı lekelenmelerım oluyordu bazen kırmızı kan hıbı bu ay olmadı 3 gundur tertemiz yarın verırmı acaba bna klomen baslasam hemen yada obur adetımımı bekler

Bnce iyi görünüyor interntten karşılaştırma yapın bı mesela normalde kaç olması lazım sizin kaç ona göre anlarsınız ben öyle yapıyorum
Karsılastırdım ama guxel gorunuyor bırde ogluma gebe kalmadan 2016 yılında bir ay oncesı hormon testi olmusum hormonların tavanken obur ay hamılelımı ogrenmıstım

Dansını denen canım bıluyorum bısey cıkmınca ondan coknuzuluyor ama merakta ediyor bnce sıtrese gırme ınsan yaomınca sıtresede goruyor yap ıcın rahat olsun

Bnce iyi görünüyor interntten karşılaştırma yapın bı mesela normalde kaç olması lazım sizin kaç ona göre anlarsınız ben öyle yapıyorum
Bırde 2 gundur SaG kasıgım cız cız edıyor rahatsıs etmıyor ama bır cızlama var kıstlerım attımmı kaldımı yoksa ovulasyonmu onada baktırcam

Sanırım adetin 4 . Günü baslaniyordu

Bence yapmayın çünkü sonuç negatif çıkınca kafadan gebelik olmadığına inanırsanız beyin gebeligin kötü birşey olduğunu düşünüp sonlandırıyor doktorum söylemişti o yüzden tam zamanında test yapın derjm

Enfeksiyon kapmış olabilirsiniz veya
Enfeksiyon yok canım bnde alttan ultrasyondada bıde hıc sarı akıntımda yok.aslında cocuk dusundumden berı bnde hıc akıntı yok koku olsun tertemiz gunluk 2 kere ıc camasırı deyıstıren ben artık sabahtan sabaha deyıstırıyorum tertemiz onceden akıntım ıc camasırımı agartırdı afedersınız olur ya her kadında ama yok nıe bole bılmıyorum kuruluk var sanırım bnde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…