İnşallah yaİnsallah rabbım gonlumuze göre verır burda olurmu dıe deıl hamılelımızı anlatırız
Demekki sizin yumurtlama yeni oluyor bnce degerlendirinKızlar mesajlarınızı okudum rabbim tez vakitte kucağınıza evladınızı almayı nasip etsinbende 3 seneye girişeyim çocuk için ilk olucak olursa haziran ayında bir düşük yaptım ve birdaha gebelik oluşmadı artık çok yıprandım çatlamanın 12 günü bugün testlerim negatif ovulasyon yaptığımda koyu çıkıyor anlayamadım gitti
Kızlar bu klomenı doktor kontrolu altındamı kullandınız bnım hormonlar cıkmıs cok guzel bnce bir sorunum yok gıbıDemekki sizin yumurtlama yeni oluyor bnce degerlendirin
Yarın doktora gıdıcem ınsllah hormon testlerım nasıl sızceKızlar bu klomenı doktor kontrolu altındamı kullandınız bnım hormonlar cıkmıs cok guzel bnce bir sorunum yok gıbı
Tabiki doktor veriyor sonrasında iğne vuruyor bu yumurta çatlatma ve büyütmek içinKızlar bu klomenı doktor kontrolu altındamı kullandınız bnım hormonlar cıkmıs cok guzel bnce bir sorunum yok gıbı
Bnce iyi görünüyor interntten karşılaştırma yapın bı mesela normalde kaç olması lazım sizin kaç ona göre anlarsınız ben öyle yapıyorumYarın doktora gıdıcem ınsllah hormon testlerım nasıl sızce
Adetim bıttı 3 gun oldu bıtelı 3 aydır adetten sonra kahve rengi acık pempemsı sarımsı lekelenmelerım oluyordu bazen kırmızı kan hıbı bu ay olmadı 3 gundur tertemiz yarın verırmı acaba bna klomen baslasam hemen yada obur adetımımı beklerTabiki doktor veriyor sonrasında iğne vuruyor bu yumurta çatlatma ve büyütmek için
Karsılastırdım ama guxel gorunuyor bırde ogluma gebe kalmadan 2016 yılında bir ay oncesı hormon testi olmusum hormonların tavanken obur ay hamılelımı ogrenmıstımBnce iyi görünüyor interntten karşılaştırma yapın bı mesela normalde kaç olması lazım sizin kaç ona göre anlarsınız ben öyle yapıyorum
Dansını denen canım bıluyorum bısey cıkmınca ondan coknuzuluyor ama merakta ediyor bnce sıtrese gırme ınsan yaomınca sıtresede goruyor yap ıcın rahat olsunKızlar benimde progesteron 21.7 çıktı doktorum inşallah 10 gün sonra hamile olduğunu öğreneceğiz dedi ..
Aşılama yaptıracaktım yumurta kendiliğinden çatladığı için aşılamam iptal olmuştu .
Sizce erken gebelik testi yapsam çıkar mı10 Mart çok uzak geliyor bana
Bırde 2 gundur SaG kasıgım cız cız edıyor rahatsıs etmıyor ama bır cızlama var kıstlerım attımmı kaldımı yoksa ovulasyonmu onada baktırcamBnce iyi görünüyor interntten karşılaştırma yapın bı mesela normalde kaç olması lazım sizin kaç ona göre anlarsınız ben öyle yapıyorum
Dansını denen canım bıluyorum bısey cıkmınca ondan coknuzuluyor ama merakta ediyor bnce sıtrese gırme ınsan yaomınca sıtresede goruyor yap ıcın rahat olsun
İnsallajhj amınnnYarın sabah ilk idrarla yapacağım
İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alacağız
Enfeksiyon kapmış olabilirsiniz veyaBırde 2 gundur SaG kasıgım cız cız edıyor rahatsıs etmıyor ama bır cızlama var kıstlerım attımmı kaldımı yoksa ovulasyonmu onada baktırcam
Hmm hadi hayırlısıKarsılastırdım ama guxel gorunuyor bırde ogluma gebe kalmadan 2016 yılında bir ay oncesı hormon testi olmusum hormonların tavanken obur ay hamılelımı ogrenmıstım
Sanırım adetin 4 . Günü baslaniyorduAdetim bıttı 3 gun oldu bıtelı 3 aydır adetten sonra kahve rengi acık pempemsı sarımsı lekelenmelerım oluyordu bazen kırmızı kan hıbı bu ay olmadı 3 gundur tertemiz yarın verırmı acaba bna klomen baslasam hemen yada obur adetımımı bekler
Bence yapmayın çünkü sonuç negatif çıkınca kafadan gebelik olmadığına inanırsanız beyin gebeligin kötü birşey olduğunu düşünüp sonlandırıyor doktorum söylemişti o yüzden tam zamanında test yapın derjmKızlar benimde progesteron 21.7 çıktı doktorum inşallah 10 gün sonra hamile olduğunu öğreneceğiz dedi ..
Aşılama yaptıracaktım yumurta kendiliğinden çatladığı için aşılamam iptal olmuştu .
Sizce erken gebelik testi yapsam çıkar mı10 Mart çok uzak geliyor bana
Enfeksiyon yok canım bnde alttan ultrasyondada bıde hıc sarı akıntımda yok.aslında cocuk dusundumden berı bnde hıc akıntı yok koku olsun tertemiz gunluk 2 kere ıc camasırı deyıstıren ben artık sabahtan sabaha deyıstırıyorum tertemiz onceden akıntım ıc camasırımı agartırdı afedersınız olur ya her kadında ama yok nıe bole bılmıyorum kuruluk var sanırım bndeEnfeksiyon kapmış olabilirsiniz veya
Ozaman adetımı beklıcek doktor hanımSanırım adetin 4 . Günü baslaniyordu
EvetOzaman adetımı beklıcek doktor hanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?