- 21 Ocak 2024
- 881
- 720
- 23
- 29
Lh değerimi yükseltti ve erkenden adet olduk fayda mı zarar mı bilemedimOlabilir bende civan percemi çayını kullandığım ay adetim çok zamansız ve böyle ara kanamalı oldu hayıt macunu değilde çayına başlayacağım bende yarın siz nasıl bir faydasını gördünüz mü
Sanırım söktürücü etkisi var ondan erken olmuşsunuzLh değerimi yükseltti ve erkenden adet olduk fayda mı zarar mı bilemedim
Adetiniz düzensizse soğan kürü kullanınSanırım söktürücü etkisi var ondan erken olmuşsunuz
Lh değerimi yükseltti ve erkenden adet olduk fayda mı zarar mı bilemedim
Evet ama lh değerimi 18 e çıkardı bu iyi bişey mi kötü bişey miSanırım söktürücü etkisi var ondan erken olmuşsunuz
Doktora gitmediniz mi doktorunuz soylemedi mi size çok yüksek veya normal diyeEvet ama lh değerimi 18 e çıkardı bu iyi bişey mi kötü bişey mi
Doktora gitmediniz mi doktorunuz soylemedi mi size çok yüksek veya normal diye
Bunada bakarmisin sizce ne demek?
Benimde böyle çıktı bugün sizde gebelik oldu muBenimde yumurtlamam biteli 1 haftadan fazla oldu sanırım ama ovulasyon testi böyle çıkıyor normal mi
Maalesef adet oldum şuan aşılama olacağım onu bekliyorumBenimde böyle çıktı bugün sizde gebelik oldu mu
Hayırlısı olsun inşallah kısa zamanda bebeğinize kavuşursunuzMaalesef adet oldum şuan aşılama olacağım onu bekliyorum
İsteyen herkes inşallah kavuşurHayırlısı olsun inşallah kısa zamanda bebeğinize kavuşursunuz
Cnm bn hamileliğimi ovulasyon testi ile öğrendim adet olacağım gün elimde ovulasyon test vardı hafif kasık ağrım da vardı denemek istedim ve koyu çıktı normelde çıkmaması lazım test aldım geldim çıkmadı 4 gün sonra tekrar yaptım çıkmıştı
Kaçıncı teste gördünüz öyle yumurtlama testte çok net degilSizce nasıl testler
İşte hcibirinde net değil benim dün yumurtlama günüm olması lazım o gün de yaptığım testler ortada bugünde test yaptım çok hafif silik çizgi var olmuomu yaKaçıncı teste gördünüz öyle yumurtlama testte çok net degil
Bakın mesela şuan kaçıncı gününüz adetinizin çünkü ben mesela şuan 14. Gundeyim ovulasyon testinde hala pozitif görmedim benim de mesela 21. Günde oluyor siz adetin kaçıncı günü başladınız belki yanlış hesaplama yaptınız ya da geç yumurtluyorsunuzİşte hcibirinde net değil benim dün yumurtlama günüm olması lazım o gün de yaptığım testler ortada bugünde test yaptım çok hafif silik çizgi var olmuomu ya
Bilmiyorum belkide yanlış hesapliyorum nolur yardım edermisiniz bana ya 15-19 arası regldim tahmini 33 gün döngü sürem varmış 31 ovulasyon diyoduBakın mesela şuan kaçıncı gününüz adetinizin çünkü ben mesela şuan 14. Gundeyim ovulasyon testinde hala pozitif görmedim benim de mesela 21. Günde oluyor siz adetin kaçıncı günü başladınız belki yanlış hesaplama yaptınız ya da geç yumurtluyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?