Ovulasyon testi ile hamilelik anlaşılır mı

Bilmiyorum belkide yanlış hesapliyorum nolur yardım edermisiniz bana ya 15-19 arası regldim tahmini 33 gün döngü sürem varmış 31 ovulasyon diyodu
Şimdi ben kendimkimi nasıl yaptığımı anlatayım sizinde ordan fikriniz olur . Ben 19 ocakta regl oldum , 24 ocakta reglim bitti adetimin 7. Günü başladım ovulasyon testine adetin kaç gün surduyse son günden yazarak başlıyorsun mesela 7. Gün diye yazdım ya o benim birinci testimdi şimdi 8. Gün 9. Gün 10. Gün 11. Gün 12. Gün 13. Gün 14. Gün diye testlerimi hergun akşam üstü yapıyorum ben saat 6 gibi bır adet yaptım takii tam pozitif görene kadar pozitif gördüğüm gün 21. Gün oldu ben demekki geç yumurtlamam oluyor dedim , pozitif gördüğüm gün değil bir sonraki akşam ilişkiye girdim tekrar o gün test yaptım pozitif çıktıktan sonra tekrar silik çıktı haa demek oluyor ki yumurtam çatlamış benim anladınız mı sizde bu şekilde mi yaptınız

Bilmiyorum belkide yanlış hesapliyorum nolur yardım edermisiniz bana ya 15-19 arası regldim tahmini 33 gün döngü sürem varmış 31 ovulasyon diyodu
Bu şekilde olacak test pozitif çıkınca ilişkiye gireceksin sonraki gün yine negatif çıkacak silik yani

Bu şekilde olacak test pozitif çıkınca ilişkiye gireceksin sonraki gün yine negatif cikacak

Eklentiler

• 17067814622932194035664265336319.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 65
Bende adetten sonra yapmaya başladım testi hep sabah yaptım ama hiç çıkmadı hep silik çıktı . Acaba benimde mi geç oluyor ben yinede 31ocagi değerlendirdim bugünde çıkmadı testte belkide geçti ay kafam yandi

Şimdi hiç pozitif görmediniz mi testte sizin testler net değil

Eklentiler

• IMG-20240129-WA0008.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 64
Bakın mesela böyle olucakti net olunca tekrar siliklesmesi lazim

Sizin bu kadar net mi onu soruyorum mesela sizin biraz bulanık kamera test net degil

O zaman gebe mi kalamiyorsunuz ya da adet düzensizliği olduğu için yumurtlamayı mi tuttramiyorsunuz
Adet düzenim normal değil yani 28 günde bir değil 33 gün 32 gün döngü sürem var doktora dedim 31 ine gelio yumurtlaman dedi ama yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…