Testi yapmaya devam edin yumurtlama görene kadar belki geç yumurtalama oliyorAdet düzenim normal değil yani 28 günde bir değil 33 gün 32 gün döngü sürem var doktora dedim 31 ine gelio yumurtlaman dedi ama yok
İnşallah öyledir tessekur ederim anında cevap verdinizTesti yapmaya devam edin yumurtlama görene kadar belki geç yumurtalama oliyor
Adetin birinci gün kabul ediliyor sayılıp 7? Gün bitimiydi yedinci günde teste başladımBirşey daha soracağım adet baslangicindan mi basladiniz saymaya 21. Gün öylemi oldu
Adetin birinci gün kabul ediliyor sayılıp 7? Gün bitimiydi yedinci günde teste başladım
Benim polikistik overim var adetim biraz düzensiz olduğu için yumurtlamami çok net tahmin edemiyorum ondan ovulasyon testinde genelde 21. Günde yumurtlamam oluyorYumurtlamanizi nasıl sayiyorsunuz
Benimde çikolata kistim vardı acaba benimkide mi öyle 21. Güne falan geliyorBenim polikistik overim var adetim biraz düzensizbenimn olduğu için yumurtlamami çok net tahmin edemiyorum ondan ovulasyon testinde genelde 21. Günde yumurtlamam oluyor
Ya takip edin ama mesela birdaha ovulasyon testi denerseniz adetiniz kaçıncı günü başlarsanız ona göre test üstüne 7. Gün veya 10 . Gün diye belirtin ki kaçıncı günde ovulasyon oluyor onu bilin bu şekilde çok karışık anlamazsınız bnce birdaha gerek kalmaz inşallah ama tekrar yaparsanız benim resmini yüklediğim şekilde yapınBenimde çikolata kistim vardı acaba benimkide mi öyle 21. Güne falan geliyor
Bu çizelgeye de bakabilirsiniz daha açıklayıcı olur sizin içinBenimde çikolata kistim vardı acaba benimkide mi öyle 21. Güne falan geliyor
Ben bu şekilde yaptım hepsini not alıyorum daha aklımda kalıyorBu çizelgeye de bakabilirsiniz daha açıklayıcı olur sizin için
Bu çizelgeye de bakabilirsiniz daha açıklayıcı olur sizin için
Çok tessekur ederim Allah razı olsun ben böyle yaptım ama olmusmu ovulasyon başlamadan bir gün önce başladım bugüne kdr bu kdr yaptım hatta dün üç kez yaptım 31 ovulasyon gunumdu yani daha yüksekti yumurtlamam 31 ine denk geliyordu şuana kdr yumurtlama olmamış degilmiBen bu şekilde yaptım hepsini not alıyorum daha aklımda kalıyor
Aslında sondaki testlerde olmuş gibi görünüyor çünkü T ve C çizgisi de net siz değerlendirin yarında test yapın sonra adetinizi bekleyinÇok tessekur ederim Allah razı olsun ben böyle yaptım ama olmusmu ovulasyon başlamadan bir gün önce başladım bugüne kdr bu kdr yaptım hatta dün üç kez yaptım 31 ovulasyon gunumdu yani daha yüksekti yumurtlamam 31 ine denk geliyordu şuana kdr yumurtlama olmamış degilmi
Bana çok silik geldi ama yinede değerlendirdim inşallah olmuştur birde o yarım saat sonra çekildi kuruduğu için netleşmiş olabilirmi kusura bakmayın çok soru sordumAslında sondaki testlerde olmuş gibi görünüyor çünkü T ve C çizgisi de net siz değerlendirin yarında test yapın sonra adetinizi bekleyin
Estağfurullah sorabilirsiniz ilk defa mi deniyorsunuz ovulasyon testini bir de doktora gorundunuz muBana çok silik geldi ama yinede değerlendirdim inşallah olmuştur birde o yarım saat sonra çekildi kuruduğu için netleşmiş olabilirmi kusura bakmayın çok soru sordum
Evet doktora gittim hiçbir sorun yok ve ilk kez deniyorum bu ay için 30 tane ovulasyon testi aldım ve hayıt macunu kullaniorumEstağfurullah sorabilirsiniz ilk defa mi deniyorsunuz ovulasyon testini bir de doktora gorundunuz mu
Malesef ikiside aynı koyulukta olucakBu şekilde
Bende hayıt otu kullanıyorum onun macunu da mı var bende bı haftadir kullanıyorum işte bir ay devam etmem gerekiyormusEvet doktora gittim hiçbir sorun yok ve ilk kez deniyorum bu ay için 30 tane ovulasyon testi aldım ve hayıt macunu kullaniorum
Bende hayıt otu kullanıyorum onun macunu da mı var bende bı haftadir kullanıyorum işte bir ay devam etmem gerekiyormus
Valla bnde önce otunu deniyecegim bu ay olursa inşallah size de bildiririm burdan sizin de olumlu bı sonuç alırsanız bildirir misiniz banaOtunu bende duydum ama daha çok macunla hamile kalan varmış bende onu yiyorum kusmama ramak kala yutuyorum
Bildiririm bir kişi düzensiz kullandığı halde daha kavonoz bitmeden hamile kalmisValla bnde önce otunu deniyecegim bu ay olursa inşallah size de bildiririm burdan sizin de olumlu bı sonuç alırsanız bildirir misiniz bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?