Ovulasyon testi ile hamilelik anlaşılır mı

Birşey daha soracağım adet baslangicindan mi basladiniz saymaya 21. Gün öylemi oldu

Benim polikistik overim var adetim biraz düzensizbenimn olduğu için yumurtlamami çok net tahmin edemiyorum ondan ovulasyon testinde genelde 21. Günde yumurtlamam oluyor
Benimde çikolata kistim vardı acaba benimkide mi öyle 21. Güne falan geliyor

Benimde çikolata kistim vardı acaba benimkide mi öyle 21. Güne falan geliyor
Ya takip edin ama mesela birdaha ovulasyon testi denerseniz adetiniz kaçıncı günü başlarsanız ona göre test üstüne 7. Gün veya 10 . Gün diye belirtin ki kaçıncı günde ovulasyon oluyor onu bilin bu şekilde çok karışık anlamazsınız bnce birdaha gerek kalmaz inşallah ama tekrar yaparsanız benim resmini yüklediğim şekilde yapın

Bu çizelgeye de bakabilirsiniz daha açıklayıcı olur sizin için
Ben bu şekilde yaptım hepsini not alıyorum daha aklımda kalıyor
Çok tessekur ederim Allah razı olsun ben böyle yaptım ama olmusmu ovulasyon başlamadan bir gün önce başladım bugüne kdr bu kdr yaptım hatta dün üç kez yaptım 31 ovulasyon gunumdu yani daha yüksekti yumurtlamam 31 ine denk geliyordu şuana kdr yumurtlama olmamış degilmi

Eklentiler

• IMG_20240201_003710.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 52
Aslında sondaki testlerde olmuş gibi görünüyor çünkü T ve C çizgisi de net siz değerlendirin yarında test yapın sonra adetinizi bekleyin

Aslında sondaki testlerde olmuş gibi görünüyor çünkü T ve C çizgisi de net siz değerlendirin yarında test yapın sonra adetinizi bekleyin
Bana çok silik geldi ama yinede değerlendirdim inşallah olmuştur birde o yarım saat sonra çekildi kuruduğu için netleşmiş olabilirmi kusura bakmayın çok soru sordum

Bana çok silik geldi ama yinede değerlendirdim inşallah olmuştur birde o yarım saat sonra çekildi kuruduğu için netleşmiş olabilirmi kusura bakmayın çok soru sordum
Estağfurullah sorabilirsiniz ilk defa mi deniyorsunuz ovulasyon testini bir de doktora gorundunuz mu

Estağfurullah sorabilirsiniz ilk defa mi deniyorsunuz ovulasyon testini bir de doktora gorundunuz mu
Evet doktora gittim hiçbir sorun yok ve ilk kez deniyorum bu ay için 30 tane ovulasyon testi aldım ve hayıt macunu kullaniorum

Evet doktora gittim hiçbir sorun yok ve ilk kez deniyorum bu ay için 30 tane ovulasyon testi aldım ve hayıt macunu kullaniorum
Bende hayıt otu kullanıyorum onun macunu da mı var bende bı haftadir kullanıyorum işte bir ay devam etmem gerekiyormus

Otunu bende duydum ama daha çok macunla hamile kalan varmış bende onu yiyorum kusmama ramak kala yutuyorum
Bende hayıt otu kullanıyorum onun macunu da mı var bende bı haftadir kullanıyorum işte bir ay devam etmem gerekiyormus

Otunu bende duydum ama daha çok macunla hamile kalan varmış bende onu yiyorum kusmama ramak kala yutuyorum
Valla bnde önce otunu deniyecegim bu ay olursa inşallah size de bildiririm burdan sizin de olumlu bı sonuç alırsanız bildirir misiniz bana

Tabiki
Valla bnde önce otunu deniyecegim bu ay olursa inşallah size de bildiririm burdan sizin de olumlu bı sonuç alırsanız bildirir misiniz bana
Bildiririm bir kişi düzensiz kullandığı halde daha kavonoz bitmeden hamile kalmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…