Ovulasyon testi ile hamilelik ogrenenler

Leyla235

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2022
33
6
16
28
Kizlar catlamanin 11ci gunundeyim. Bugun ovulasyon testi yaptim, koyu cikti. Catlama ignesinden sonra koyu cikiyordu. 3-4 gun once yapinca baya siliklemisti. Simdi yeniden koyulasmis. Hamilelik ola bilirmi?

Eklentiler

• IMG_20221017_104456_edit_292353830064047.webp
    IMG_20221017_104456_edit_292353830064047.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 71
Kizlar catlamanin 11ci gunundeyim. Bugun ovulasyon testi yaptim, koyu cikti. Catlama ignesinden sonra koyu cikiyordu. 3-4 gun once yapinca baya siliklemisti. Simdi yeniden koyulasmis. Hamilelik ola bilirmi?
Cok gordum forumda bu sekilde gebelik ogrenenleri insaAllah gebesinizdir bi erken gebelik testi yapsaydiniz

Kızlar benim beta hcg 35 çıktığında ovülasyon testim negatifti. Fakat ovülasyon testi kontrol çizgisinden koyu çıkanların çoğu hamileydi.
Bende öyle olmadı 🤷🏻‍♀️

Yumurtlama pikten 11 gün sonraydı, yani adet günüme ortalama 3 gün vardı.
cevabiniz icin tesekkurler🌸,benim regl olmama 8 gun varken bhcg 10.62 cikti cuma regl olmam gereken gun kan testi tekrarlayacagim ne kadar olmasi gerektigini bilemedim idrar testleri silik cikiyor ,bakalim insallah hamileyimdir🙏🏻

cevabiniz icin tesekkurler🌸,benim regl olmama 8 gun varken bhcg 10.62 cikti cuma regl olmam gereken gun kan testi tekrarlayacagim ne kadar olmasi gerektigini bilemedim idrar testleri silik cikiyor ,bakalim insallah hamileyimdir🙏🏻
İnşallah hamilesindir, Allahım tüm isteyenlere bu duyguyu nasip etsin inşallah 🙏🌷

Sanırım burda hamileydin, adetine kaç gün vardı bu ovulasyonda?

Back
X