Malesef canim T çizgisi C cizgisi kadar koyu olucak. Bir bebenin gunlugu sayfasi var Instagramda bi bakiver hem bilgilendiriyo hem satiyo hemde jelide varKızlar slm. Ovulasyon testi yapmaya başladım. İlk günler böyle koyu çıkmaya başladı. Ama tam koyuluğu görmeden hemen silikleşti. Sizce yumurtlama olmuş mudurEki Görüntüle 3270432
Ordan aldım ovulasyonu canım. Jelide aldım tam koyulaşma görmediğim için kullanmadım. Sen kullandın mı. Faydasını gördün müMalesef canim T çizgisi C cizgisi kadar koyu olucak. Bir bebenin gunlugu sayfasi var Instagramda bi bakiver hem bilgilendiriyo hem satiyo hemde jelide var
Ewet. Acaba gün içinde hemen olgunlaşıp aynı gün çatlamış olabilir mi. Çünkü ayın 5 de. Tam silikleşmişti3,4 biraz büyümüş yumurtan ama tam olgunlaşmamıs
Maalesef tam yumurtlama olmamış gibi. Ama bazen yumurtalar küçük de çatlayabiliyor benim bir keresinde 16 mm çatlamıştı. Ne desem yalan olur şimdi. Zaten küçük de çatlasa sağlıksız olıyorKızlar slm. Ovulasyon testi yapmaya başladım. İlk günler böyle koyu çıkmaya başladı. Ama tam koyuluğu görmeden hemen silikleşti. Sizce yumurtlama olmuş mudurEki Görüntüle 3270432
Cevap verebilecek kimse yok mu acaba ??Eki Görüntüle 3270575 Sizce yumurtlama olmuş mu ben ilk defa kullanıyorum bu testi ne yapmam gerekiyor benim şuan?
Yumurtlama olmuş hemde 2 gün sonra çatlamışKızlar slm. Ovulasyon testi yapmaya başladım. İlk günler böyle koyu çıkmaya başladı. Ama tam koyuluğu görmeden hemen silikleşti. Sizce yumurtlama olmuş mudurEki Görüntüle 3270432
Test sonuçları yumurtlama olduğunu gösteriyorCevap verebilecek kimse yok mu acaba ??
Yani geç mi kaldım demek oluyor ?Test sonuçları yumurtlama olduğunu gösteriyor
Eğer 2. Yumurtlama o ay içinde olmuyorsa evet geç kaldınız demek ama oluyorsa teste devam edip ikinci yumurtlamayi görene kadar devamYani geç mi kaldım demek oluyor ?
Anlamadım 2. Yumurtlama ne demek oluyor?Eğer 2. Yumurtlama o ay içinde olmuyorsa evet geç kaldınız demek ama oluyorsa teste devam edip ikinci yumurtlamayi görene kadar devam
Bazı kadınların ayda 2 defa ovulasyon günü oluyorAnlamadım 2. Yumurtlama ne demek oluyor?
Devam et silikleşip birden pik olabilirCvp verecek kimse yok mu
İkinci testte evetKızlar merhaba sizce yumurtlamıs mıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?