- 28 Şubat 2016
- 2.196
- 7.764
- 78
- 46
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #4.941
Git git daha gelmez rahat rahat ....tuvaletim geldi birakip gidemiorm
kizz oteli koyun can derdinde kasap ett 500 suan aklimiz get surdanKimsenin oteli yok mu amcasının dayısının hahaahhaha ne kadar fakir bi forum len bura :)))
Git kiz sistit olursun valla ben senin icin yazar etiket atarim ikimizin olur bolecetuvaletim geldi birakip gidemiorm
olmaz gidersem 2 saat cikamam heldikce gelirGit git daha gelmez rahat rahat ....
Kimsenin oteli yok mu amcasının dayısının hahaahhaha ne kadar fakir bi forum len bura :)))
Çabuk sayfa ilerlesin diye konu attım hahahah Yoksa bitmez o sayfalar bakın kızdırmayın yazarım 500 e :))) tecrübem varkizz oteli koyun can derdinde kasap ett 500 suan aklimiz get surdan
Oy bebegim aglama tamam sansli kiminse onun eger bi hamis yazmis olursa dorduzu olur insallahtamam seninn
Kizimm diyoruz ya gizli takipciler var bizim kizlarda yazmasa bile okuyolar en ufak biseyde mudahiller kitap okurkeb yemek yaparkende bende o moddayim okuyorum sadece ayni hesap :))
Tamdaaaa icimden gecti yeminle dedim simdi biri kizlar bakarmisiniz bisey sorucam dermis hahaha direkt bogarim500 ün ilk mesajı aramıza yeni katılan yeni bi arkadaşın ilk mesajı oluyormuş bi de
kan cikarrr
Ben yapcaktim o cakalligu ya nie uyandirion milleti tavirli gebis
400 de 399 un son mji benimdi ben yetisemiyorum hiziniza geriden geliyorum okurken aa 400 olcak yazayim olayini yasayamadim yani bi baktim 401 olmus: ))
Ayy simdi bende gidiom ama tel elimde canli yayin yapacam :))tuvaletim geldi birakip gidemiorm
Cnm Bende 400 de yazan herkez olacak sanıyordum meğer ilk yazan mis totem tesadüf oldu benim ki de:)400 de 399 un son mji benimdi ben yetisemiyorum hiziniza geriden geliyorum okurken aa 400 olcak yazayim olayini yasayamadim yani bi baktim 401 olmus: ))
bende wc deyim hayat namat meselesiAyy simdi bende gidiom ama tel elimde canli yayin yapacam :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?