- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #4.921
Heheeheh Bomba ihbarı yapalım dağılsın miletkeske demeyeydin unutmustu herkes simdi uyandi herkesss
bunadim hakkat
Olemiii peki konusma benlee ben sen diye aklimda kalmiss olsun sen de yazmaaa hehehehcirkeflesirim bak
oyy oyy kiyamam sanaaa sadece sana kiyamam ehh hadi sen kap izin verdimOlemiii peki konusma benle
Hakket laa siz bi anda mantar gibi cikiverdiniz pusuya mi yatiyordunuz sizi cakallar siziMinesuu ? Sabirsiz61 gozunu ac bacim 500 seferogullarinim olmali
Yok gülümmmm Kıyamam hadi ben sirami size veriyorum. Ben yaşlı bir kadınım size yetisemem zatenkeske demeyeydin unutmustu herkes simdi uyandi herkesss
Hep öyle diyenlerden korkucan zatenYok gülümmmm Kıyamam hadi ben sirami size veriyorum. Ben yaşlı bir kadınım size yetisemem zaten
oyy boyle seyleree dayanamam yaaa ben sirami saldim gitttii uleynnYok gülümmmm Kıyamam hadi ben sirami size veriyorum. Ben yaşlı bir kadınım size yetisemem zaten
500 benim cekilin uleyn bak sokak dovusleri sporu yapiyorum bilemiyorum artik kim kimin elindekalirAdmine yazicam 499 da sayfayi msja kapatyiricam sonra herkes dagilinca actiricam kendim yazicam cocuk icin hersey mubah sunlara bak helee nasilda 500 e doğru topige döküldüler elimde kalicaniz uleynnn
Oy yerim seni bak simdibole deyince icim acidi ama yinede benimmmoyy oyy kiyamam sanaaa sadece sana kiyamam ehh hadi sen kap izin verdim
tamam seninnOy yerim seni bak simdibole deyince icim acidi ama yinede benimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?