- 24 Kasım 2015
- 11.805
- 24.374
- 348
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #4.901
Iyi halt ettinCanım psikolojik hamilelik sendromundayim Diycem kendi kendime de hani dediğim gibi gerçekten bu ay olsun olsun gibi birşey im yoktu hatta antlaya uuçacaktim bu ayın 19 unda acentaya gittim bugün yerleşme falan yoksaa da yumurtaliklarim da gerçekten ciddi birşeyler oluyor birde sen catlama olduğu gece testlere göre öyle düşünmüştük ilişki demiştin onu bile yapmadım yani :)))
Tabiki de Allaha sukurler olsun hep dua ediyorum zaten bakalim neler olcak yasayipngorcez :)Canım çok geçmiş olsun, üzülmemeye çalış Rabbim bir dahakini mutlulukla sonuçlandırsın inşallah. ŞÜkret ki sana zarar vermedi bebeğin hastalıklı doğmasını daha başından engelledi. 9 ay bekleyip kaybedenleri, daha da kötüsüñü yaşayanları görüyoruz. Yeni bir sayfa aç kendine ve moralini yüksek tutmaya çalış olur mu... burada hepimiz seninleyiz.
varsa bu alanda prof falan ona git, araştırma hastanesi gibi bir yer olsun ki sebebini bulsunlar...
Oyle canim bakalim persembe baska bi doktora gitcem ne dicek :))Canim uzulme gecmis olsun ben senin yerinde olsam ozelde gerekirse kan.pihtilasmasi icin testi kendim yaptiririm yada git bir arastirma hastanesine 3 dusugum oldu de sebebibi arastirmak istiyorum de o sekilde bakiyorlar bu testlere ya yaan soyleyeceksin yada ozelde yapacaksin maalesef onemsemiyorlar belki ufacik bir onlemle bebsleri kucagimiza alabilecekken baslarindan saviyorlar resmen.
Hahahahahaha ay çok güldümIyi halt ettin
Sonra gebisler bi bakabilir mi diye sorarsiniz hih yazmicaz iste o zaman dahamis arkadaslar lutfen please500 sayfaya dogru yaklasinca bisiy yazmayin kim kapcak bakalim
Hehehamis arkadaslar lutfen please500 sayfaya dogru yaklasinca bisiy yazmayin kim kapcak bakalim
Tavirli gebis dilini koparirim sorcaz sende soliceksin mecbursunSonra gebisler bi bakabilir mi diye sorarsiniz hih yazmicaz iste o zaman da
yok kuzum sen yaz simdilikk 499 falan oluncaaaa tıpppppSonra gebisler bi bakabilir mi diye sorarsiniz hih yazmicaz iste o zaman da
Sen pusuya yattin 500 bekliosun sinsi kari seni bende diyorum neden sesi cikmiyorhamis arkadaslar lutfen please500 sayfaya dogru yaklasinca bisiy yazmayin kim kapcak bakalim
Ben degildim o kizsen 400 kapmistin sen yazma
Canim 23 yasindayim ben sadece genc anne olmak istedim :) bakalim 2. Dusuk persembe gunu baska bi doktorla goruscem insallah arastrmaya baslarlar :) belkide bi sorun yok gercekten bebegin yapisal bozuklugu olabilirçok çok geçmiş olsun canımm bende yaşadım geçen ay ilk kez kimyasalı anlıyorum korkularını.
yaşın kaç senin sorabilir miyim? eğer daha gençsen az daha sabret diyeceğim çünki 2 veya daha fazla kimyasal yaptıktan sonra gebe kalan arkadaşların hikayesini okudum. en azından olduğunu biliyorsunuz.
ama emin olmak istiyorsan galiba hormon testi yapıyorlar bende çok araştırmadım henüz
Sen pusuya yattin 500 bekliosun sinsi kari seni bende diyorum neden sesi cikmiyor
e ben sen diye aklimda kalmiss olsun sen de yazmaaa hehehehBen degildim o kiz
Hakket laa siz bi anda mantar gibi cikiverdiniz pusuya mi yatiyordunuz sizi cakallar siziTavirli gebis dilini koparirim sorcaz sende soliceksin mecbursun
keske demeyeydin unutmustu herkes simdi uyandi herkesssYok yaaaa ben ben 499 un önüne yatacam upuzun kimseyi geçirmem. . Benim mmmhani şu tv lerde kendini yerden yere atan kadınlar varya kapıda sizi öyle korkutacam hahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?