- 9 Ekim 2010
- 2.101
- 728
- 173
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #50.681
Şimdi ne demek istedigimi anladnmi 2.cizgi 1den daha koyu
daha iyi bilen arkadaslar daha iyi yonlendirirler ama benim 2ayda ogrendgm kadarıyla pik yapmis canım gozunaydin bugün mutlaka ilişki olmali
Şimdi ne demek istedigimi anladnmi 2.cizgi 1den daha koyu
içini temiz tut canım inşallah buay sağlıklı gebeliklermz olsun hepimizin.ay çok şükür eğer öyleyse 19.gunum bugun. gecen ay kımyasal gebelık yasadıgım ıcın tedırgınım bu ay ıcın :/
ınsallah canım sımdı bat ne zmaan oluyo bızımiçini temiz tut canım inşallah buay sağlıklı gebeliklermz olsun hepimizin.
Aksam tekrar yap 7-8 gibi ona gore konusalim :)
Aksam tekrar yap 7-8 gibi ona gore konusalim :)
hayırlısı olsun canım üzme kendiniKızlar sanırım regl oldum sabahtan beri kahverengi akıntı varped dolmadi âmâ yarin olurum diye düşünüyorum çok üzgünüm gerçekten
Pik yapmış canım bugün ilişki olmalı kahveler çikolatalar hazırlansın
Tam bilmiyorum canım ya bugünden yada silinmeye başladıktan 14gun sonraınsallah canım sımdı bat ne zmaan oluyo bızım
Icin nasil rahat edecekse oyle yap canim. Zaten test yapsakta gunasiri devam edecegimiz icin iyi yapmissin bu ayda boyle olsun.. insallah gelir bebegin bu ay.slm kızlar bu ay ovu testi yapmak içimden gelmıyor gün aşırı deneyecegım 13. günümdeyim... 8,10,12. günlerde ilişkı oldu... yarın ve perşembe olur birde sonrası bekleme aşaması , bu ayda böyle deneyım bakayım...friendlyfriendly cnm sen ne yaptın doktora gittinmı ?
canım dünde böyle koyumuydu yoksa bugün mü gördün koyuluğu
Testlerim böylecanım dünde böyle koyumuydu yoksa bugün mü gördün koyuluğu
Testlerim böyle
14 15 16yida değerlendirdik canım devam etmelimiyim sence 3iliski oldu 3ude dedigin tarihler inşallah olmuştur. ..hep birlikte güzel haberler aliriz inşallah...bukadar iyi degerlendiremiyordm iyi değerlendirdigime sevindim. ..çok sağol cevabin için canım14.gün yum. olmuş 15 gün devam etmiş 16.çatlamış. Değerlendirmişsindir inş. hayırlısıyla güzel haber alırsın umarım.
cnm dün ilişkı olmadıysa buğün olsun ... dün ilişkı varsa yarında olabılır... akşam da yap testini ona göre daha sağlıklı değerlendiririz
cnm şimdi tamamımı gördüm testlerin 14. günü pik olmuş 15. günü çatlamış değerlendirmişsin zaten sıkıntı yok bundan sonrası nasip kısmetTestlerim böyle
anladım cnm aşılamada şansımız düşükte olsa hiçbir doktor en az birkez aşılama yapmadan tüp bebeğe geçmek istemez inş aşılamad vesile olur cnm... bellımı olur belkı bu ay hamilesindir ve aşılamaya gerek kalmaz inş...Icin nasil rahat edecekse oyle yap canim. Zaten test yapsakta gunasiri devam edecegimiz icin iyi yapmissin bu ayda boyle olsun.. insallah gelir bebegin bu ay.
Dr öncelikle aşılama önerdi. Haftasonuna dogru batla birlikte ignelere baslayacagim nasipse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?