- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #50.721
Cnm senin olacak ya öle hizediom bencnm eğitim Antalyada eşim işin durumuna bağlı gelebılırım de dedı, gelmesede çok önemlı değil buğüne kadar çoğu zamanı değerlendirdim yine olmadı çokta fazla şartları zorlamam... martı denerım olmasa nisanda aşılama yaptırırım bende..
Son hafta hiç geçmiyor canımAdetıme 6gün var çok merak ediyorum 28gunde bır adet oluyorum test yapsam çıkar mı çok merak edıyorum kanda mı cıkar ıdrardamı beklemek zor düşünmeden edemıyor insan
Bence cikar cnmAdetıme 6gün var çok merak ediyorum 28gunde bır adet oluyorum test yapsam çıkar mı çok merak edıyorum kanda mı cıkar ıdrardamı beklemek zor düşünmeden edemıyor insan
Cnm aşılama da iğne yada klomen ile yumurtanı büyütüp çatlama iğnesi vuruyorlar 36 saat sonra erkeğin spermini özel yöntemle seçip şırınga yardımıyla kadının yumurtanın en yakın yere bırakıyorlar ve nasipse dölleniyor. Şans biraz daha artıyor yaneAsilama.naasil oluor peki
Ayy cnm inşCnm senin olacak ya öle hizediom ben
Cnm bu akşam ilişki olsun yrn sabah yum çatlar muhtemelenKizlar sabahki ve simdiki testimi yukluyorum bi bakarmisinizsher33 . misss_girl . Sabirsiz61 Eki Görüntüle 1943561
Yarinda iliski olmalimi canimCnm bu akşam ilişki olsun yrn sabah yum çatlar muhtemelen
Bence yarında olmalı imkan varsa... Sonra bekleme aşamasına geçersinYarinda iliski olmalimi canim
Tamam cnm insallah. Aklima kotu seyler getirmek istemiyorum ama 3 4 gundur bi sislik var vajinads ic dudakta beze gbi sivilce gbi. Umarim mantar fln bisey dgldir hamilelligr engelmis sanirim :/Bence yarında olmalı imkan varsa... Sonra bekleme aşamasına geçersin
Cnm Rabbim nasip ederse hiçbir şey engel değil. Sen içini ferah tut. Günleri değerlendir gerisi Rabbime kalmışTamam cnm insallah. Aklima kotu seyler getirmek istemiyorum ama 3 4 gundur bi sislik var vajinads ic dudakta beze gbi sivilce gbi. Umarim mantar fln bisey dgldir hamilelligr engelmis sanirim :/
Papatya cayi ic o iyimis herseye cnmTamam cnm insallah. Aklima kotu seyler getirmek istemiyorum ama 3 4 gundur bi sislik var vajinads ic dudakta beze gbi sivilce gbi. Umarim mantar fln bisey dgldir hamilelligr engelmis sanirim :/
Cnm yumurtaya birakiorlarya onu nasil ediyorlar baya acir ya can yakar nasil edioyrlar kiCnm Rabbim nasip ederse hiçbir şey engel değil. Sen içini ferah tut. Günleri değerlendir gerisi Rabbime kalmış
Bitki caylarini herseye iyi geliyor diye rastgele icmeyin. Arkadasin yum zamani gecti mi bilmiyorum ama belki hamiledir ve dusuk yapmasina sebep olabilir.Papatya cayi ic o iyimis herseye cnm
Evet hamilelere yasak tabiki daha yumurtlamada herhalde iyi gelir ada cayi da duydum.iyimisBitki caylarini herseye iyi geliyor diye rastgele icmeyin. Arkadasin yum zamani gecti mi bilmiyorum ama belki hamiledir ve dusuk yapmasina sebep olabilir.
buzmavileylak eger sislik inmiyorsa kadin dogum doktoruna mutlaka git
İyi geliyor adiyla sogan kürü, corekotu kuru, süt buharina oturmalar neler yapmadim ama faydadan cok zarar gordum malesef..Evet hamilelere yasak tabiki daha yumurtlamada herhalde iyi gelir ada cayi da duydum.iyimis
Kan da mı cıkar ıdrardamı canımBence cikar cnm
Sorma zaman durdu Şanki meraktan ölücemSon hafta hiç geçmiyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?