Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Cnm senin olacak ya öle hizediom ben

Adetıme 6gün var çok merak ediyorum 28gunde bır adet oluyorum test yapsam çıkar mı çok merak edıyorum kanda mı cıkar ıdrardamı beklemek zor düşünmeden edemıyor insan

Asilama.naasil oluor peki
Cnm aşılama da iğne yada klomen ile yumurtanı büyütüp çatlama iğnesi vuruyorlar 36 saat sonra erkeğin spermini özel yöntemle seçip şırınga yardımıyla kadının yumurtanın en yakın yere bırakıyorlar ve nasipse dölleniyor. Şans biraz daha artıyor yane

Bence yarında olmalı imkan varsa... Sonra bekleme aşamasına geçersin
Tamam cnm insallah. Aklima kotu seyler getirmek istemiyorum ama 3 4 gundur bi sislik var vajinads ic dudakta beze gbi sivilce gbi. Umarim mantar fln bisey dgldir hamilelligr engelmis sanirim :/

Tamam cnm insallah. Aklima kotu seyler getirmek istemiyorum ama 3 4 gundur bi sislik var vajinads ic dudakta beze gbi sivilce gbi. Umarim mantar fln bisey dgldir hamilelligr engelmis sanirim :/
Cnm Rabbim nasip ederse hiçbir şey engel değil. Sen içini ferah tut. Günleri değerlendir gerisi Rabbime kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…