- 9 Ekim 2010
- 2.101
- 728
- 173
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #50.701
Çok sağol canım devam etmiyorum o zaman artikcnm şimdi tamamımı gördüm testlerin 14. günü pik olmuş 15. günü çatlamış değerlendirmişsin zaten sıkıntı yok bundan sonrası nasip kısmet
heheh tmmdır cnmmPik yapmış canım bugün ilişki olmalı kahveler çikolatalar hazırlansın
bundan sonra canınız isterse keyfi olabılır... :))Çok sağol canım devam etmiyorum o zaman artik
baya koyu bugunde cnm ılıskı olsa nolur zorluyormu cokÇok sağol canım devam etmiyorum o zaman artik
Tamamdir canimbundan sonra canınız isterse keyfi olabılır... :))
Silinmeye başladığı gunden 14 gun sonraTam bilmiyorum canım ya bugünden yada silinmeye başladıktan 14gun sonra
Yeterli artik bundan sonrasi keyfinize kalmis14 15 16yida değerlendirdik canım devam etmelimiyim sence 3iliski oldu 3ude dedigin tarihler inşallah olmuştur. ..hep birlikte güzel haberler aliriz inşallah...bukadar iyi degerlendiremiyordm iyi değerlendirdigime sevindim. ..çok sağol cevabin için canım
Benombaya koyu bugunde cnm ılıskı olsa nolur zorluyormu cok
Herkese teyit ettirtigime göre csli testlerimi atabilirm artık kalkayimda heryeri dezenfekte edeyim artık heryer şey kokuyor sankiYeterli artik bundan sonrasi keyfinize kalmis
Bu aydan umudum yok canim. Rapor icin iki igneli asilama da sart artik dedi dr. Dr. Sperm dna hasarina inaniyorum sizinde tedaviden sonra gebelik olmadigindan ve asilamada kismen sperm secileceginden asilamayla sans vermeliyiz diye dusunuyorum; mesela dna hasari olan spermler genellikle buyuk basli olur kismen asilamada sperm secilmis olacak dedi. Size birakiyorm karar sizin; tup bebege karar vericekseniz hemen yarin lucrin igneye baslamamiz lazim dedi. Randevudan sonra konustuk esimle, esiminde gonlu asilamayla iki defa denemeden yana oldugu icin asilamaya karar verdik.anladım cnm aşılamada şansımız düşükte olsa hiçbir doktor en az birkez aşılama yapmadan tüp bebeğe geçmek istemez inş aşılamad vesile olur cnm... bellımı olur belkı bu ay hamilesindir ve aşılamaya gerek kalmaz inş...
ayyy inş cnm kime vesile olacagı hiç bellı olmaz denemede fayda var en azından aklında kalmaz cnm... çok heyacanlıyım senın adına inş tutarda banada ümit olur bu aralar aşılama ile tutan çok sayıda kişilere tanık oldum bende mart yada nisanda düşünüyorum cnm :))Bu aydan umudum yok canim. Rapor icin iki igneli asilama da sart artik dedi dr. Dr. Sperm dna hasarina inaniyorum sizinde tedaviden sonra gebelik olmadigindan ve asilamada kismen sperm secileceginden asilamayla sans vermeliyiz diye dusunuyorum; mesela dna hasari olan spermler genellikle buyuk basli olur kismen asilamada sperm secilmis olacak dedi. Size birakiyorm karar sizin; tup bebege karar vericekseniz hemen yarin lucrin igneye baslamamiz lazim dedi. Randevudan sonra konustuk esimle, esiminde gonlu asilamayla iki defa denemeden yana oldugu icin asilamaya karar verdik.
Esimin dr kuzenini aradik asilamayla tutma ihtimali bence sizde yuksek dedi. Nasip Allah saglikli evlat nasip etsin.
Her adımını bir bir anlatirim canim sana ama daha nisana cok var sen dogal denemeyle olacak diye kur hayallerini. Adet agrilarim basladi persembe cuma adet olurum sanirim. Cumartesi adet olursam o zaman pazartesi adetin 3.gunu igneye baslamis olucam. Umarim persembe ya da cuma olurum.ayyy inş cnm kime vesile olacagı hiç bellı olmaz denemede fayda var en azından aklında kalmaz cnm... çok heyacanlıyım senın adına inş tutarda banada ümit olur bu aralar aşılama ile tutan çok sayıda kişilere tanık oldum bende mart yada nisanda düşünüyorum cnm :))
tmm cnm haberleşiriz yine şubatta eğitim kesinleşti sadece günü tam bellı değil 10 gün sürecek belkı şubatı değerlendiremeyebılırım hayırlısı artık inş Rabbim sana ikiz nasp eder tatlım :))Her adımını bir bir anlatirim canim sana ama daha nisana cok var sen dogal denemeyle olacak diye kur hayallerini. Adet agrilarim basladi persembe cuma adet olurum sanirim. Cumartesi adet olursam o zaman pazartesi adetin 3.gunu igneye baslamis olucam. Umarim persembe ya da cuma olurum.
Amin canim cok isterim esimin dr kuzeni cogul gebelik olabilir demis saglikli olacaksa insallah dedim. Insallah yum zamanina gelmez egitim tarihin. Sehirdisinda sanirim egitimin; esin yum zamani bikac gunlugune gelemezmi yanina acaba. Bu ince detaylara gerek kalmadan bu ay gelir insallah bebegin..tmm cnm haberleşiriz yine şubatta eğitim kesinleşti sadece günü tam bellı değil 10 gün sürecek belkı şubatı değerlendiremeyebılırım hayırlısı artık inş Rabbim sana ikiz nasp eder tatlım :))
14 15 16yida değerlendirdik canım devam etmelimiyim sence 3iliski oldu 3ude dedigin tarihler inşallah olmuştur. ..hep birlikte güzel haberler aliriz inşallah...bukadar iyi degerlendiremiyordm iyi değerlendirdigime sevindim. ..çok sağol cevabin için canım
cnm eğitim Antalyada eşim işin durumuna bağlı gelebılırım de dedı, gelmesede çok önemlı değil buğüne kadar çoğu zamanı değerlendirdim yine olmadı çokta fazla şartları zorlamam... martı denerım olmasa nisanda aşılama yaptırırım bende..Amin canim cok isterim esimin dr kuzeni cogul gebelik olabilir demis saglikli olacaksa insallah dedim. Insallah yum zamanina gelmez egitim tarihin. Sehirdisinda sanirim egitimin; esin yum zamani bikac gunlugune gelemezmi yanina acaba. Bu ince detaylara gerek kalmadan bu ay gelir insallah bebegin..
Asilama.naasil oluor pekicnm eğitim Antalyada eşim işin durumuna bağlı gelebılırım de dedı, gelmesede çok önemlı değil buğüne kadar çoğu zamanı değerlendirdim yine olmadı çokta fazla şartları zorlamam... martı denerım olmasa nisanda aşılama yaptırırım bende..
Inşallah canım çookk gönülden istiyorum hepimizin güzel haberler vermesini...Şubat bize hayirla gelsin sansla gelsin. ..bundan sonrası keyfi canım. İnş. güzel haberlerimizi verelim bu ay. Bende bu haftasonu bekliyorum yum.
Ben subatta calisacam artik adetim geldi bakalim neolcakInşallah canım çookk gönülden istiyorum hepimizin güzel haberler vermesini...Şubat bize hayirla gelsin sansla gelsin. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?