Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Yeterli artik bundan sonrasi keyfinize kalmis

Bu aydan umudum yok canim. Rapor icin iki igneli asilama da sart artik dedi dr. Dr. Sperm dna hasarina inaniyorum sizinde tedaviden sonra gebelik olmadigindan ve asilamada kismen sperm secileceginden asilamayla sans vermeliyiz diye dusunuyorum; mesela dna hasari olan spermler genellikle buyuk basli olur kismen asilamada sperm secilmis olacak dedi. Size birakiyorm karar sizin; tup bebege karar vericekseniz hemen yarin lucrin igneye baslamamiz lazim dedi. Randevudan sonra konustuk esimle, esiminde gonlu asilamayla iki defa denemeden yana oldugu icin asilamaya karar verdik.

Esimin dr kuzenini aradik asilamayla tutma ihtimali bence sizde yuksek dedi. Nasip Allah saglikli evlat nasip etsin.

ayyy inş cnm kime vesile olacagı hiç bellı olmaz denemede fayda var en azından aklında kalmaz cnm... çok heyacanlıyım senın adına inş tutarda banada ümit olur bu aralar aşılama ile tutan çok sayıda kişilere tanık oldum bende mart yada nisanda düşünüyorum cnm :))

Her adımını bir bir anlatirim canim sana ama daha nisana cok var sen dogal denemeyle olacak diye kur hayallerini. Adet agrilarim basladi persembe cuma adet olurum sanirim. Cumartesi adet olursam o zaman pazartesi adetin 3.gunu igneye baslamis olucam. Umarim persembe ya da cuma olurum.

tmm cnm haberleşiriz yine şubatta eğitim kesinleşti sadece günü tam bellı değil 10 gün sürecek belkı şubatı değerlendiremeyebılırım hayırlısı artık inş Rabbim sana ikiz nasp eder tatlım :))

Amin canim cok isterim esimin dr kuzeni cogul gebelik olabilir demis saglikli olacaksa insallah dedim. Insallah yum zamanina gelmez egitim tarihin. Sehirdisinda sanirim egitimin; esin yum zamani bikac gunlugune gelemezmi yanina acaba. Bu ince detaylara gerek kalmadan bu ay gelir insallah bebegin..

bundan sonrası keyfi canım. İnş. güzel haberlerimizi verelim bu ay. Bende bu haftasonu bekliyorum yum.

cnm eğitim Antalyada eşim işin durumuna bağlı gelebılırım de dedı, gelmesede çok önemlı değil buğüne kadar çoğu zamanı değerlendirdim yine olmadı çokta fazla şartları zorlamam... martı denerım olmasa nisanda aşılama yaptırırım bende..

Asilama.naasil oluor peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…