Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Benim iş yerinde bir kadın vardı ve 21 yaşında bir oğlu, kadın 20 senedir ikinci bebek için ugrasmis ve senin asla çocuğun olmaz demişler. Tüp bebek demişler o da istememis. Bizim firmada taşeron firma üzerinden çalışıyordu, sonra direk firmaya geçti. İki ay sonra çok yorgun olduğunu ve hep uyumak istediğini söylüyordu. Bizde ona bir test yap dedikçe benim çocuğum olmaz. İmkansız diyordu. 1 hafta sonra kendisi dayanamayıp evde test yapıyor veeee bemmmm çift çizgi. Karı Koca ağlaşıyorlar. O halde çalışmış yani , neyse hemen işten çıktı 21 sene sonra bir kızı oldu. Rabbim kimseyi o kadar bekletmesin ama çok sasirmistim

Ciddimisn anam neyse su totomi ypnda gizli izlynlrin basina geceyim iste olay su hesap ypmdm hytm htrlrsn 400cay almya gttim olmstu bnda yermk ypiydm ay ins ugurlu gelr
O degil bunlarda tutarsa bas edemeyiz topicle sehir efsanesi gibi yayilir herkes buraya gelir bizde avucumuzu yalariz o kalabalikta aramizda kalsin hee bebislerimizin gelecegi icin

O degil bunlarda tutarsa bas edemeyiz topicle sehir efsanesi gibi yayilir herkes buraya gelir bizde avucumuzu yalariz o kalabalikta aramizda kalsin hee bebislerimizin gelecegi icin
haha teyzeler konusyrms giz yavrum topik mi topuk mu bidey vrms gr oraya sayfa basini yakalayver faln diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…