- 17 Aralık 2015
- 1.457
- 1.761
- 133
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #5.041
Hahayazin cabiiiikkk 600. totemi de aradan cikaralim koksun camasirlar
3 bile degil 4 sayfada en tepedesin bi bak bana hikaye anlatma korktum senden 60o de siteye bile girme elimizde kalirsinBak ya kiz tel griydm rasgele yazdm hatta yazdgm yaziya bak meger bn tetikte bekliymsm bn neymsm be arkds
AminnnnnnnnAma yarislarini izlemek bile cok tatli yaaa kurban oldugum Allah bu isteklerine tezz ama cok tezzz zamanda karsilik verir insallahhhhhhh
Bacim hosgeldin de 500 de yazan ilk sen olaydin bunlar seni cig cig yerdikızlar merhaba ben aranıza yeni katıldım 10 aylık evliyim 8 aydır bebiş düsünüyoruz ama hala olmadı .(-)110:
Kim otelde calisiyo YYırtınıyom burda :)) otel lazımımAaa sen on buroda misin ? 3 sene yaptim o isi insan omrunu tuketen otellerin en gicik birimidir kac bacim kac
Ciddimisn anam neyse su totomi ypnda gizli izlynlrin basina geceyim iste olay su hesap ypmdm hytm htrlrsn 400cay almya gttim olmstu bnda yermk ypiydm ay ins ugurlu gelr3 bile degil 4 sayfada en tepedesin bi bak bana hikaye anlatma korktum senden 60o de siteye bile girme elimizde kalirsin
haziran özelden msj atıyorum sanakızlar merhaba ben aranıza yeni katıldım 10 aylık evliyim 8 aydır bebiş düsünüyoruz ama hala olmadı .(-)110:
Ama bn kucucugummm3 bile degil 4 sayfada en tepedesin bi bak bana hikaye anlatma korktum senden 60o de siteye bile girme elimizde kalirsin
Kim otelde calisiyo YYırtınıyom burda :)) otel lazımım
O degil bunlarda tutarsa bas edemeyiz topicle sehir efsanesi gibi yayilir herkes buraya gelir bizde avucumuzu yalariz o kalabalikta aramizda kalsin hee bebislerimizin gelecegi icinCiddimisn anam neyse su totomi ypnda gizli izlynlrin basina geceyim iste olay su hesap ypmdm hytm htrlrsn 400cay almya gttim olmstu bnda yermk ypiydm ay ins ugurlu gelr
mahalle karilarina baglardim ne dovmesiHaha nie dovermiydin
Biz bu kariyi sikayet edelim bence505 e ilk.msj yazana bakar misiniz :))
yok anam yok var bu iste bi capanoglu505 e ilk.msj yazana bakar misiniz :))
Aferim mahalla kariligi dovmekten daha ii siddete hayirrrrmahalle karilarina baglardim ne dovmesi
505 e ilk.msj yazana bakar misiniz :))
haha teyzeler konusyrms giz yavrum topik mi topuk mu bidey vrms gr oraya sayfa basini yakalayver faln diyeO degil bunlarda tutarsa bas edemeyiz topicle sehir efsanesi gibi yayilir herkes buraya gelir bizde avucumuzu yalariz o kalabalikta aramizda kalsin hee bebislerimizin gelecegi icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?