Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Canım hakkında hayırlısı olsun ne olur üzülme daha büyüyüp anomalisi olduğu için düşse veya öyle doğsa daha zor olmazmiydi Rabbim den sagliklisini istemeye hayırlısı ile eevam edelim olmaz mi
Izledim canim daha onceden izlemistim zaten disarda kalan spermciklere iclendim yaa sen o kadar zorlugu atlat sıkış kal gerisini getireme biri daha gireydi eyiydi
Canım illa biliyorsundur ama eğer ikinci sperm dollese aynı anda 69 kromozomlu süper disi süper erkek diye geçen kısır ve büyüme de sorunu olan çocuklar doğuyor Allah öyle bir akibetten korusun şakası ni yapmışsın ama ben birden tuhaf oldum herşey olması gerektiği gibi doğal akışında olsun inşallah

Canım adet kanı dediğimiz şeyin gerçekte çok azı kan büyük bir kısmı rahim duvarındaki hücreler ve çok az bir kısmı duvar yıkılırken çatlayan kilcallardan gelen taze kandır aspirin o kilcallardan akan kan miktarını artırır ama kan değeri,13-14 olan insanı çok fazla etkilemez eğer kan değeri çok düşükse o zaman sıkıntı olur ,
Adet kanamasinda pihti beklenmedik birseydir ama enfeksiyon soğuk algilingi gibi durumlarda olası dır yani onun için aspirin içmeye gerek olduğunu sanmıyorum.

cnm ben cok az adet oluyorm aoyle dolu dolu olamadim bi 4 gun oluyorm ama azar azar. aspirin kullansam iyi gelirmi adetliyken. kanim 14.2 ???

Kızlar hayırlı cumalar gerçi gün bitiyor ama ben anca yetişebiliyorum.
Var mı bu mübarek günde hamilelik haberi veren?
Hadi bir de totem yapalım.
300. Sayfaya yazan tez vakitte hamile kalır inşallah:)
Burdaki ilk totem 300e yazan diyor ilk yazan demiyor banane o sayfaya yazmak yeterli 300e de 400e de yazdım işte bananeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…