- 28 Şubat 2016
- 2.196
- 7.764
- 78
- 46
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #5.061
Canım hakkında hayırlısı olsun ne olur üzülme daha büyüyüp anomalisi olduğu için düşse veya öyle doğsa daha zor olmazmiydi Rabbim den sagliklisini istemeye hayırlısı ile eevam edelim olmaz miCanim cok sagol persembe gunu baska bir doktora gidicem. Ucuncu doktorum ucude kalp atisi duymadan dustugu icin seninle alakali degil bebekle alakali dusuk diyolar tamam ilkini kabullenmistim ama iki kere ustuste olur mu acaba bilemedim yani arastrsinlar istiyorum acikcasi
Canım illa biliyorsundur ama eğer ikinci sperm dollese aynı anda 69 kromozomlu süper disi süper erkek diye geçen kısır ve büyüme de sorunu olan çocuklar doğuyor Allah öyle bir akibetten korusun şakası ni yapmışsın ama ben birden tuhaf oldum herşey olması gerektiği gibi doğal akışında olsun inşallahIzledim canim daha onceden izlemistim zaten disarda kalan spermciklere iclendim yaa sen o kadar zorlugu atlat sıkış kal gerisini getireme biri daha gireydi eyiydi
Canım adet kanı dediğimiz şeyin gerçekte çok azı kan büyük bir kısmı rahim duvarındaki hücreler ve çok az bir kısmı duvar yıkılırken çatlayan kilcallardan gelen taze kandır aspirin o kilcallardan akan kan miktarını artırır ama kan değeri,13-14 olan insanı çok fazla etkilemez eğer kan değeri çok düşükse o zaman sıkıntı olur ,Canim yanlisim varsa duzelt bebe aspirini kani sulandiriyor ya o yuzden adetliyken alinmamali diye biliyorum ben kimyasaldan sonra kendimce ne olur ne olmaz diye hergun bu tane iciyorum ama adete yakin kesiyorum yanlis mi biliyorumTEKPRENSES ne diyosun ?
Haha gelecekteki biz oluruz vallahaha teyzeler konusyrms giz yavrum topik mi topuk mu bidey vrms gr oraya sayfa basini yakalayver faln diye
cnm ben cok az adet oluyorm aoyle dolu dolu olamadim bi 4 gun oluyorm ama azar azar. aspirin kullansam iyi gelirmi adetliyken. kanim 14.2 ???Canım hakkında hayırlısı olsun ne olur üzülme daha büyüyüp anomalisi olduğu için düşse veya öyle doğsa daha zor olmazmiydi Rabbim den sagliklisini istemeye hayırlısı ile eevam edelim olmaz mi
Canım illa biliyorsundur ama eğer ikinci sperm dollese aynı anda 69 kromozomlu süper disi süper erkek diye geçen kısır ve büyüme de sorunu olan çocuklar doğuyor Allah öyle bir akibetten korusun şakası ni yapmışsın ama ben birden tuhaf oldum herşey olması gerektiği gibi doğal akışında olsun inşallah
Canım adet kanı dediğimiz şeyin gerçekte çok azı kan büyük bir kısmı rahim duvarındaki hücreler ve çok az bir kısmı duvar yıkılırken çatlayan kilcallardan gelen taze kandır aspirin o kilcallardan akan kan miktarını artırır ama kan değeri,13-14 olan insanı çok fazla etkilemez eğer kan değeri çok düşükse o zaman sıkıntı olur ,
Adet kanamasinda pihti beklenmedik birseydir ama enfeksiyon soğuk algilingi gibi durumlarda olası dır yani onun için aspirin içmeye gerek olduğunu sanmıyorum.
505 te olsan sadece gene iyi 501 dede varsinYa ne oldugunu bilmiyrm yine bn 505 valla gecin mutfaga yemk ypin lannnnnn sognlrm yandi yeminle
yok canım Ankara ben nedenki :)Sunrise82 nerdesinnnn hangi şehir antlaya de :) lutfen
ne buu bisiye benzetemedim benBkin bakinnn
Oyy kiyamam birak bacicim sen rahat rahat kavur soganini 500 cepte bunlar dusunsunler gari 600 uBkin bakinnn
Sadece tesaduf bn masummmm505 te olsan sadece gene iyi 501 dede varsin
Bn gidiyrm ya bi soganla daha hacir nesr olayim tegggOyy kiyamam birak bacicim sen rahat rahat kavur soganini 500 cepte bunlar dusunsunler gari 600 u
Ay sesli kahkaha attim zehirlicen herifi 500. Sayfaya sebep o ne kizz yanmamis komur olmusBkin bakinnn
Bnzetemzsnz tabi cenm dustu yandi soganlarne buu bisiye benzetemedim ben
Burdaki ilk totem 300e yazan diyor ilk yazan demiyor banane o sayfaya yazmak yeterli 300e de 400e de yazdım işte bananeeeeKızlar hayırlı cumalar gerçi gün bitiyor ama ben anca yetişebiliyorum.
Var mı bu mübarek günde hamilelik haberi veren?
Hadi bir de totem yapalım.
300. Sayfaya yazan tez vakitte hamile kalır inşallah:)
Ben de cok az oluyorum 3 gun suruyor 3. Gun hatta bitti denilecek kadar az neden cogalmasini istiyorsun?cnm ben cok az adet oluyorm aoyle dolu dolu olamadim bi 4 gun oluyorm ama azar azar. aspirin kullansam iyi gelirmi adetliyken. kanim 14.2 ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?