- 8 Aralık 2015
- 1.076
- 2.952
- 133
- 39
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #5.081
@Bnnmls1 kimyasal yaşamıış anniş. ben değil.
Bak ya nasil dalga konusu oldm yeni soganimla basbasa kalcm aglamali sizlnmali dakkr beklyn bn geliyrmAy sesli kahkaha attim zehirlicen herifi 500. Sayfaya sebep o ne kizz yanmamiz komur olmus
ben haha ama Antalyada değil :) başkente gel tatil yappKim otelde calisiyo YYırtınıyom burda :)) otel lazımım
Olurmu hic ole sey canim hos geldin sorumu sormustun ben gormedimkızlar dısardan bi arkadas kabul etmıyosunuz galıba genele de hep aynı kısılerle konusuluyor neyse yine de sagolun.
eveet canım sorma bir an evvel satışa geçmek istiyorum inşallah bakalım aöa bebiş daha önemli :))Aaa sen on buroda misin ? 3 sene yaptim o isi insan omrunu tuketen otellerin en gicik birimidir kac bacim kac
Kuzum geç yerleşme olma olasılığı olabilir umut ettirmek istemem ama. Çünkü ben bat a bir gün kala yaptım 26 ydı. 3-4 gün önce yaptırsam belki negatif çıkardı diye düşünüyorumolsaydı dün çıkardı sanki yaaa. hayırlısı bakalım...
Bu aksam değerlendirme yap canımGünaydın kızlar iki gecedir yumhrtaligimda sol baskı var sol bacağımda geceleri kramp gibi ağrı giriyor diz kapağıma Ama tek sol taraf bugün ppantolonunu kapatamadim oturunca sol yumhrtalgima baskı yapıyor yamuk yumuk oturdum resmi bi makamda işimiz vardı dedim yumurtama çatladı eve gelince bi rest daha yaptım köyü çıktı bu testlerimde kaliteli testler şimdi ne dusunmeliyim
Aa olurmu yavrum hepsi disardan geldi buranin tek yerlisi benim harmanladik cilaladik yagladik balladik bole oldu arada çürük cikik tahtasi eksikler var ama(onlar kendini bilio) bir arada olunca kayniyolar gel sende biz suan baska biseye odaklandigimiz icin koptuk olaydankızlar dısardan bi arkadas kabul etmıyosunuz galıba genele de hep aynı kısılerle konusuluyor neyse yine de sagolun.
Canim kanamalarin az oluyorsa testesteron artmis olabilr baktirdin mi hic benimdeole az oldu gecen ay dr erkeklik hormonun artmis dedicnm ben cok az adet oluyorm aoyle dolu dolu olamadim bi 4 gun oluyorm ama azar azar. aspirin kullansam iyi gelirmi adetliyken. kanim 14.2 ???
Hosgeldin dedik ama sanirim okumadin burda belli kisiler konusmuyor genelde herkes konusuyor ama kisiye ozel muamele ve ayrim beklenirse o biraz zor cunku hepimiz esitiz .. ama bir konuda yardima ihtiyac duydugunda yaz herkes bilgisince yardimci olurkızlar dısardan bi arkadas kabul etmıyosunuz galıba genele de hep aynı kısılerle konusuluyor neyse yine de sagolun.
Kari manyak cunku kan gormeye bayiliyoBen de cok az oluyorum 3 gun suruyor 3. Gun hatta bitti denilecek kadar az neden cogalmasini istiyorsun?
Hehe is varsa geleyim severim tum zorluklarina ragmen.. sicak cayi soyle gerine gerine koltugunda icememek en beteri olsada :))eveet canım sorma bir an evvel satışa geçmek istiyorum inşallah bakalım aöa bebiş daha önemli :))
hemen çözdü olayı :)Sunrise82 calisiyor sanirim misafir ve desk otel resepsiyoncularinin deyimleridir :)
He laa kanim cok aksin diye aspirin iccem diyo bu karida piskopatlik dahil herbisicik var korkuyorum bana bisi dicek diye hoott dese potur potur...Kari manyak cunku kan gormeye bayiliyo
Kiz sen buldunmu ananasi ananas bulmayi beceremiosun ise gidicen otur oturdugun yerde millete ayak bagi olmaHehe is varsa geleyim severim tum zorluklarina ragmen.. sicak cayi soyle gerine gerine koltugunda icememek en beteri olsada :))
arkadaşlar sana yazdı deiger sayfalarda ama kaçırdın sanirsam.doktora gittin mi hic?ovulasyon takibi yapiyormusun?kızlar dısardan bi arkadas kabul etmıyosunuz galıba genele de hep aynı kısılerle konusuluyor neyse yine de sagolun.
bende hoşgeldin demiştim ama canımkızlar dısardan bi arkadas kabul etmıyosunuz galıba genele de hep aynı kısılerle konusuluyor neyse yine de sagolun.
hepimiz dışardan geldikkızlar dısardan bi arkadas kabul etmıyosunuz galıba genele de hep aynı kısılerle konusuluyor neyse yine de sagolun.
tatlim sen bizi yanlis anladin az once gelseydin anlardin hayat namat meselesiydi birbirimizi ezdik 500. sayfata ilk yazan olabilmek icin. herkesi kabul edioruz herkese kapimiz acikkkızlar dısardan bi arkadas kabul etmıyosunuz galıba genele de hep aynı kısılerle konusuluyor neyse yine de sagolun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?