- 9 Ekim 2010
- 2.101
- 728
- 173
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #51.181
Yeni canım bizim 3ay oldu 4.aya girdik yeni aslında ama ertelemek istemiyorum yaşım 29Ne kusuru olur mu eşin ürolojiye gidecek evet kendisi söyleyecek ne kadardır istiyorsunuz siz
Canim tshyede mi adetin 3.günü bakılıyorBelirtileri elbette var ama herkeste Yok belirtiler
Erteleme ama çokta kafaya takma olur elbet Allah'ın izniyleYeni canım bizim 3ay oldu 4.aya girdik yeni aslında ama ertelemek istemiyorum yaşım 29
Bunların hepsine aç karnına her hangi bi gün bakılıyormuş ancak prolaktin değil progesterona yumurtlamadan 7-8 gün sonra bakılıyor yumurtanın çatlayıp çatlamadığına bakılıyor bi hormonla, ben progesteron için gittim sonucum çıkmadı troitle ilgili olanları sağlık ocağı almıyormuşBu dediğin hormonlaradami adetin 3.günü bakılıyor canım sadece prolaktin mi farklı sen bu değerlerine baktirdinmi kendinmi istedin doktordan
Amin teyzesi sagolasin 36 gunluk olduk bugun. Hergun aklimda ve duamdasin insallah ben cok inaniyorum o guzel haberi vereceksin sende bize cok opuyorum seni uzun sureli kaybolma buralardanSabirsiz61 oyyyy kuzum bebegin olmuş yeni gördüm. Allah anali babali büyütsün. listemize baktim beraber yola ciktigimiz çoğu arkadas anne olmus ne mutlu cok sevindim hepsini tebrik ederim.
Sonra da aglayasim geldi biz demirbaslar 3-4 kisi kalmışız listenin başında
uğramışken bat vereyim yeni bat 6 mart ahhh o bitmeyen batlar
Herkese selamlar ben eski hayalci_almina.
Cnm sade kanmi verdin ultrason yapmadimi vaji den yada karindanBen durumumu belirttim hormonlarma baktrmak istiyorm dedim bunları istemiş siz daha iyi bilirsnz beni bilgilendirn canım buay böyle olcak bidahaki ay yine olmazsa daha iyi bi doktordan randevu alcam bakalm
Yok Canım ona ne zaman istersenCanim tshyede mi adetin 3.günü bakılıyor
İnan çok sevindim canım Allah ım kucağına almayıda nasip etsin bide bu ay farklı bişey denedin mikızlar merhabalar kan sonucumu aldım 868 çıkmış çok şükür. Rabbim olmayanlara ve çocuk sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu. hayırlı evlatlar, hayırlı anne-baba olabilmeyi nasip etsin cümlemize.. her zaman olduğu gibi bundan sonra da dualarımdasınızSabirsiz61 nazar boncuğumu alabilir miyim ben de :)
Hosgeldin :) stres yapmazsan olur bu is. Annelerimiz yastikmi kullanmis sanki biz sadece olasiligi arttirmaya calisiyoruz nasipte varsa olur zaten testlerin gelsin gereken yardimi yapariz sana :)selamun aleykum ovulasyon testimi sipariş ettim araniza katilicam kendimi tanitiyim 9 aylik evliyim kv ile yasiyorum insallah ayrilicaz su bir sene içinde rabbim izin verirse. haşimato hastasiyim levetron 125 mg iciyorum test yaptiricam buyuk ihtimal degisir mgmi korkuyorum bi yandan bi yandan Allah ol derse hersey olur diyorum ve biz dün akşam eşimle bebek işine yeterince mesai harcamadigimizi anladık ev sobali odamizda banyo var ama cok soğuk diye haftada 2ye dusurduk kış geleli hicte yumurtlama fln takip etmedik ilk 5 ayda pek bilemedik galiba hep hemen temizlendim peceteyle ne yastik ne bi uzun sure yatma tabi nasip işi ama tedbir almadigimizi ve sanirim bu yuzden taktir olmadigini düşunduk simdi bi tedbirli davranip taktir bekleme zamani desteklerinizi beklerim
Canımm bugünki hormon çıkmadı ama ağgustos ayında baktırdığım hormonda bunlar varmış internetten bakınca gördümYok Canım ona ne zaman istersen
Gozunaydin canim Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin inşallah hemen takiyorum nazarligini:)kızlar merhabalar kan sonucumu aldım 868 çıkmış çok şükür. Rabbim olmayanlara ve çocuk sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu. hayırlı evlatlar, hayırlı anne-baba olabilmeyi nasip etsin cümlemize.. her zaman olduğu gibi bundan sonra da dualarımdasınızSabirsiz61 nazar boncuğumu alabilir miyim ben de :)
rabbim banada nasip eder nazar boncugu ınsallah bu hasta bellı olur aşılamada 9. gunumGozunaydin canim Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin inşallah hemen takiyorum nazarligini:)
Evet canim 1 ocakta geldi kuzum 37 haftalik acelesi varmis :) Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah hicbirseye benzemiyor bu duygu. Öperim tabiki teyzesi :)Sabirsiz61 sen anne mi oldun kuzum Rabbim saglikla anali babali buyutsun insallah nsl prenses keyfi yerindemi uzuyomu annesini benim icin o minik ayaklarindan op boynundan mis gibi kokla
Canımm bugünki hormon çıkmadı ama ağgustos ayında baktırdığım hormonda bunlar varmış internetten bakınca gördüm
Serbest T3 (FT3) : 3,42
Serbest T4 (FT4 : 0,85
TSH ; 0,90
Prolaktin : 22,44
buna rağmen anti tg ve anti tpo baktırmam gerekir mi birbirlerinden tamamen bağımsız mı bu hormonlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?