- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #51.141
Stres yapma hersey yolunda görünüyor doktoruna guvenmelisin insallah vesike olurda mujde verirsin bizleredeKızlar merhaba. Dün aksam catlatma ignemi oldum yarin sabah aşılamam olacak nasipse. Cuma günü ultrasonda yum boyutu 17mm idi. Cuma gece afedersiniz camasirimda iki parmak arasinda 10-15cm uzayan jel kivaminda akintim oldu. Tabi ben yum erken catlayacak diye endiselendim o gece iliski oldu. Uyandigimda dr a yazdim akintiyi bu normal yum catlamadan once oyle akinti olur yazdi. Ama hala ikna olmadim cunku uzayan akintidan 4 gun sonra asilama yapilmis olacakti. Ancak dr degisiklik yapmadi ve planlanan sali gunu cagirdi.
Aklima ovu test geldi ve dun aksam cat ignesinden 1 saat sonra yaptim testi. Hemen koyulasmadi. Benim pik gunu damlatir damlatmaz cizgi cikar. Ya testim koyuydu silinmeye baslamisti ya da yarin koyulasacak dedim. Bu sabah testi tekrarladim aninda koyulasti. Yarin sabah tekrar yapicam bakalim silinicekmi gerci yarin ultrasonda belli olacak.
Ayy varya asilama yapilacagi ay bile ovulasyon testiyle kontrol eden bi benimdir galiba ama koyu cikinca mutlu oldum catlamamis diye:) S sinkarSabirsiz61
Eki Görüntüle 1949346
canım stres yapma iyi değil benimde 29 ocakta aşılamam oldu . Şuan 9 gündeyim vakit geçmiyorKızlar merhaba. Dün aksam catlatma ignemi oldum yarin sabah aşılamam olacak nasipse. Cuma günü ultrasonda yum boyutu 17mm idi. Cuma gece afedersiniz camasirimda iki parmak arasinda 10-15cm uzayan jel kivaminda akintim oldu. Tabi ben yum erken catlayacak diye endiselendim o gece iliski oldu. Uyandigimda dr a yazdim akintiyi bu normal yum catlamadan once oyle akinti olur yazdi. Ama hala ikna olmadim cunku uzayan akintidan 4 gun sonra asilama yapilmis olacakti. Ancak dr degisiklik yapmadi ve planlanan sali gunu cagirdi.
Aklima ovu test geldi ve dun aksam cat ignesinden 1 saat sonra yaptim testi. Hemen koyulasmadi. Benim pik gunu damlatir damlatmaz cizgi cikar. Ya testim koyuydu silinmeye baslamisti ya da yarin koyulasacak dedim. Bu sabah testi tekrarladim aninda koyulasti. Yarin sabah tekrar yapicam bakalim silinicekmi gerci yarin ultrasonda belli olacak.
Ayy varya asilama yapilacagi ay bile ovulasyon testiyle kontrol eden bi benimdir galiba ama koyu cikinca mutlu oldum catlamamis diye:) S sinkarSabirsiz61
Eki Görüntüle 1949346
Amin insallah canim aslinda hic stres yapmiyorum o kadar rahatim ki hic asilama olmayacak dogal deniyor gibiyim. Esim de asilama olunca umudun olur diyo.Stres yapma hersey yolunda görünüyor doktoruna guvenmelisin insallah vesike olurda mujde verirsin bizlerede
çok teşekkür ederim kan verdim :)Çok belirgin canım şimdiden hayırlı olsun hemen kan ver bencede
hayır canım aşılama yaptırmadım kendiliğinden oldu. bu ay adetimi bekliyordum aşılama yaptırmak içinTest çok belirgin.Aşılama mı yaptırmıştın ?
canım şoktayım hala ya sormam biraz saçma olmuş evet :)) çok dua ediyorum Rabbim olmayanlara isteyenlere nasip etsin diye bizi ancak bizler anlıyoruz. darısı başınıza olsun inşallahhhKız varmı demek ne demek bebiş daha nasıl ben burdayım desin hayırlısıyla kucağınada almak nasip olsun Darısı bize olsun çok güzel tam saklamalık bi test olmuş valla gözünaydın bende inşaallah böyle bi sonuç alırım bu ay
amin canım inşallah kan sonucum da çıksın hayırlısıyla o zaman tam emin olcam açıkcası :)Canim bariz hamilesin hayirli olsun Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
Insallah canim. Senin 2 yum olmasi gayet iyi sansin daha fazla. Ben de tek yum var ve cuma 17mm iken saliya kadar beklemek cok uzun geldi bana. Yani en azindan pazartesi yapilabilirdi asilama diye dusundum. Cunku erken catlarsa hicbir seye yaramaz. Dr.a sordum normal deyince israr etmedim vardir bi hayir.canım stres yapma iyi değil benimde 29 ocakta aşılamam oldu . Şuan 9 gündeyim vakit geçmiyorbenimde 27 ocakta yumurtam 17 mm bide 14 mm di doktor aksam 11 bucukta çatlatma iğnesi yapılacak pazar sabah aşılama dedi pazar gunu 17.5 mm olmuştu yumurtam aşılama yapıldı hakkımızda hayırlısı
inşallah canım ya hayırlısı bakalım kan sonucum biraz geç çıkacak niye bilmiyorum akşamüstü alcam inşallah.deliimavii gozunaydin canim yuksek bi kan degeriyle geleceksin insallah
canım benım doktorda 36-72 saat aralıgını soyledı ve zaten asılamanın ertesı gunu ilişki demesindeki nedende buymuş sperm canlı kaldıgı için yumurtan ertesı gun catlasa bile cocuk olabılmesı ıcın hayırlısı canım ınsALLAH emeklerımızın karsılıgını alırızInsallah canim. Senin 2 yum olmasi gayet iyi sansin daha fazla. Ben de tek yum var ve cuma 17mm iken saliya kadar beklemek cok uzun geldi bana. Yani en azindan pazartesi yapilabilirdi asilama diye dusundum. Cunku erken catlarsa hicbir seye yaramaz. Dr.a sordum normal deyince israr etmedim vardir bi hayir.
Insallah canim sen bekleyisin zor kısmını atlattın pozitif sonucu bize soylersin de bayram ederiz insallah burdacanım benım doktorda 36-72 saat aralıgını soyledı ve zaten asılamanın ertesı gunu ilişki demesindeki nedende buymuş sperm canlı kaldıgı için yumurtan ertesı gun catlasa bile cocuk olabılmesı ıcın hayırlısı canım ınsALLAH emeklerımızın karsılıgını alırız
Olsun canim pozitif gördün ya çok şükür hemencik gecer zamaninşallah canım ya hayırlısı bakalım kan sonucum biraz geç çıkacak niye bilmiyorum akşamüstü alcam inşallah.
Canım normal değil gebelik olabilir 2 ğün sonra gebelik testini tekrarla istersen
yok cnm umıtlenmıyorum. beklemıyorumda acıkcası gecen ay kımyasal oldu ardından hemen kalabılmek cok mumkun degldır dıye dusnyrmolabilir böyle koyuluklar ben defalarca gördüm bat zamanı böyle koyu ovu testleri. Eğer gebelik negatif çıktıysa çok ümitlenip üzme kendini sonra
LH, FSH, PROLAKTİN. Estradiol GİBİ hormonlara bakılır sen ayrıca yumurta rezervini öğrenmek istersen AMH hormonuna baktırman lazım,onu doktora ayrıca belirttmelisin sanırımSonuclarim daha cikmamis ama fsh birde luteinlestiren h. yazıyor bunlara mi bakılıyor sadece ang gibi biseyler fln diyorlardı sanki arkadaşlar
Ben durumumu belirttim hormonlarma baktrmak istiyorm dedim bunları istemiş siz daha iyi bilirsnz beni bilgilendirn canım buay böyle olcak bidahaki ay yine olmazsa daha iyi bi doktordan randevu alcam bakalmLH, FSH, PROLAKTİN. Estradiol GİBİ hormonlara bakılır sen ayrıca yumurta rezervini öğrenmek istersen AMH hormonuna baktırman lazım,onu doktora ayrıca belirttmelisin sanırım
Eki Görüntüle 1949198 Eki Görüntüle 1949199
İyi akşamlar kızlar dün doktora gitmiştim 5'ten fazla yumurtam varmış biri kocamandı onları görmek bile heyecanlandırıyor :) doktorum 2 - 3 güne yumurtan çatlar dedi .Üstteki dün yaptığım test alttaki bugüne ait bugün piki gördüm diyebiliriz diğmi ?yarın sabah yine yapıcam bakalım silikleşecek mi..Bu ay ilk defa ovülasyon testini deniyorum umarım başarılı oluruz hepimiz :)
inşallah canım suan 9 gunum test yapmaya korkuyorum vallaInsallah canim sen bekleyisin zor kısmını atlattın pozitif sonucu bize soylersin de bayram ederiz insallah burda
Canim belirtiye ben de takilmiyorum kesin oldu dedigin ay bakiyosun elin bombos.. okudugum kadariyla min 10 gun suruyormus cat ignesinin etkisi. O yuzden ben tutabilirsem kendimi 12.gun idrar testi yaparim.inşallah canım suan 9 gunum test yapmaya korkuyorum vallabelirtileri bile umursamama çalışıyorum hayel kırıklıgı çok kötu oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?