Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Canim belirtiye ben de takilmiyorum kesin oldu dedigin ay bakiyosun elin bombos.. okudugum kadariyla min 10 gun suruyormus cat ignesinin etkisi. O yuzden ben tutabilirsem kendimi 12.gun idrar testi yaparim.
bende aynen tutarsam kendımı çarşamba sabahı yapıcam idrar testi perşembede kan veririm bakalım

Canım normal sonuçların ama tsh prolaktin estradiol eksik
Çok sağol canım içim rahatladı bunları kendimmi belirteym doktora sence prolaktinden çok suphelenmiyorum açıkçası ama diğerlerini blmyrm tabi prolaktinin belirtileri oluyormuş bende hiçbir belirti yok ona dair peki bu dedigin hormonlarada baktrdktan snra başka nelere baktrmam lazım birde doktora kayganlastirici kullaniyrz gebeliğe engel olurmu diye sordm olmaz dedi

Ben durumumu belirttim hormonlarma baktrmak istiyorm dedim bunları istemiş siz daha iyi bilirsnz beni bilgilendirn canım buay böyle olcak bidahaki ay yine olmazsa daha iyi bi doktordan randevu alcam bakalm
doktor doğru testleri almış yaşını bilmiyorum ama 30 u aşkın hastalarda genelde AMH de bakıyor biliyorum, yumurtlama ile ilgili hormonlarına bakmış bunlarda sorun çıkmazsa sonuç gösterirken ben AMH hormonuma da baktırmak istiyorum dersen bakabilir o şekilde yumurta rezervin hakkında bilgin olur.

Kendi yapmamış sen isteyeceksin canım o zaman bunlardan sonra eşinde spermiyogram testi yaptırmalı ondan sonra beklemeye çekileceksiniz canım umarım bu ay hamiş haberini alırız gerek kalmaz

Birde tiroidlerle ilgili bişey oluyormuydu
burda bi arkadaş söyledi bana da bunlara da baktır diye troitle ilgili sanırım " tsh, serbest t4, anti tg ve anti tpo " bunlara baktıracaktım sağlık ocağı anti tg anti tipo yapamıyormuş, diğer hormonları verdim buraya yazacağım progesterona baktırayım yumurtam çatlamış mı diye ( Progesteron) yumurtlamadan 7-8 gün sonra bakılıyor, hepsine bakalım dedi aile hekimim

Sordum sadece bnlarami bakiliyr diye adam yüzüme bile bakmadan evet deyip gönderdi bi ultrosandan bari bakaydn ey doktor

Sağol canım yaşım 29 bidahaki aya daha iyi bi doktora gidecem çok ilgilanmedi bu

Kendi yapmamış sen isteyeceksin canım o zaman bunlardan sonra eşinde spermiyogram testi yaptırmalı ondan sonra beklemeye çekileceksiniz canım umarım bu ay hamiş haberini alırız gerek kalmaz
Inşallah canım diğer testler bidahaki aya kaldı artık eşim hangi bölüme gidecek kendisimi diyecek birde çok bilmiyoruz kusura bakmayin

Bu dediğin hormonlaradami adetin 3.günü bakılıyor canım sadece prolaktin mi farklı sen bu değerlerine baktirdinmi kendinmi istedin doktordan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…