- 9 Kasım 2015
- 5.511
- 5.536
- 198
- 44
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #51.301
Bu sabah adet oldum malesef
Ayyy kız tebrikler yaa, dün gibi seni rüyamda görüşüm Maşallah Allah analı babalı büyütsün05.02.2017 saat 22.12 de dunyaya oturarak sezeryan ike kizim edanur gelmis bulunuyor darisi isteyen tum herkese insaallah dun gece eve geldim ama hala kendimde degelim
daha erken 14. günü bekle benceGünaydın kızlar aşılamanın 12. Günü idrar testı negatıf kan verıcem sağlık ocağından olsa çıkardı zaten ılk aşılama başarısızo kadar zorki eşim heyecanla beklıyor ben akşam nasıl soylıycem bılmıyorum
inşallah canım nasip insan ne kadar üzülmüyorum desede üzülüyoruzlütfen üzülmee ne çok umutlan ne umutlarını kaybet, bikaç gün sonra belli olacak, insanlar yıllarca tüp bebek deniyor hayata hep pozitif bakalım olumlu şeyler bizi bulsun, kafandan geçenlerin okadar çok etkisi var ki vücuduna hayırlı haberlerini alırız inşallah
benim ilk gebelikte regl gününde yaptığım test negatifti.Canım reglini bekle.çıkmayabilir kaset testte.sabah kan verdım yarın cıkar dedıler ama benım zaten ıdrar testı negatıf sadece tescillemek için kan verdimyunus_ciklet canım 12 gun bugun olsa cıkardı ya idrar testınde bata 5 gun var bu arada
Ai neguzel tebrikler nekadardir deniyonuz cnmKızlar silik çizgiiii.. Çok şaşkınım çok heyecanlıyım. Hiç beklemiyordum hiiç. Evet umut ediyorum dua ediyodum inanmak istiyodum ama hiiiçç beklemiyodum.
Şu an heyecandan kusacam
Meraba canim yapıcak birsey yok zamanını bekleyeceğiz ben buğün adet oldum. Mart ayında aşılama düşünüyorum
Cnm ne diyeceğimi bilemiyorum aşılama şans düşük bunu biliyoruz ama çok umutkanıyoruz. Ben de Mart ayında düşünüyorum aşılama hayırlısı bakalımsabah kan verdım yarın cıkar dedıler ama benım zaten ıdrar testı negatıf sadece tescillemek için kan verdimyunus_ciklet canım 12 gun bugun olsa cıkardı ya idrar testınde bata 5 gun var bu arada
Cnm uzulme Allahim.var peki nasil deherlendirmistinCnm ne diyeceğimi bilemiyorum aşılama şans düşük bunu biliyoruz ama çok umutkanıyoruz. Ben de Mart ayında düşünüyorum aşılama hayırlısı bakalım
canım benım gözün aydın. allah analı babalı büyütsünKizlar hepniziilayamasim k bakmayin ayri ayri tesekkur ederim
Kızlar ben dayanamayıp test yaptım adetim pazar günü olmalı 4 gün var yani testte silik 2. Çizgi çıktı.
Sabahta yazmıştım bel Ağrı'm ve yum. Ağrım var birde göğüs uçlarım çok karardı. Sanırım hamileyim. Ama pazartesiyi bekliycm kan vermek için değer yükselsin adet tarihi geçsin
Tebrikler kızlar inşaallah kanda da güzel bi değer çıkar sağlıklı hayırlı evlatlarınız olur inşaallahKızlar silik çizgiiii.. Çok şaşkınım çok heyecanlıyım. Hiç beklemiyordum hiiç. Evet umut ediyorum dua ediyodum inanmak istiyodum ama hiiiçç beklemiyodum.
Şu an heyecandan kusacam
Hayirli saglikli evlat olsun inşallah, Allah anali babali buyutsun05.02.2017 saat 22.12 de dunyaya oturarak sezeryan ike kizim edanur gelmis bulunuyor darisi isteyen tum herkese insaallah dun gece eve geldim ama hala kendimde degelim
Tebrikler kızlar inşaallah kanda da güzel bi değer çıkar sağlıklı hayırlı evlatlarınız olur inşaallah
Ai neguzel tebrikler nekadardir deniyonuz cnm
Tebrikler kızlar inşaallah kanda da güzel bi değer çıkar sağlıklı hayırlı evlatlarınız olur inşaallah
Teşekkür ederim kızlar. İsteyen herkese nasib etsin Rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?