Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

sabah kan verdım yarın cıkar dedıler ama benım zaten ıdrar testı negatıf sadece tescillemek için kan verdim yunus_ciklet canım 12 gun bugun olsa cıkardı ya idrar testınde bata 5 gun var bu arada

inşallah canım nasip insan ne kadar üzülmüyorum desede üzülüyoruz

Kızlar ben dayanamayıp test yaptım adetim pazar günü olmalı 4 gün var yani testte silik 2. Çizgi çıktı.
Sabahta yazmıştım bel Ağrı'm ve yum. Ağrım var birde göğüs uçlarım çok karardı. Sanırım hamileyim. Ama pazartesiyi bekliycm kan vermek için değer yükselsin adet tarihi geçsin

Meraba canim yapıcak birsey yok zamanını bekleyeceğiz ben buğün adet oldum. Mart ayında aşılama düşünüyorum

sabah kan verdım yarın cıkar dedıler ama benım zaten ıdrar testı negatıf sadece tescillemek için kan verdim yunus_ciklet canım 12 gun bugun olsa cıkardı ya idrar testınde bata 5 gun var bu arada
Cnm ne diyeceğimi bilemiyorum aşılama şans düşük bunu biliyoruz ama çok umutkanıyoruz. Ben de Mart ayında düşünüyorum aşılama hayırlısı bakalım

Cnm ne diyeceğimi bilemiyorum aşılama şans düşük bunu biliyoruz ama çok umutkanıyoruz. Ben de Mart ayında düşünüyorum aşılama hayırlısı bakalım
Cnm uzulme Allahim.var peki nasil deherlendirmistin
Bak bizim esimin bi arkadsi var 36 karisi 33 falan 7 senedir evli cicuk istediler kadin dontora gitti erken menopoz demis yumurta rezervi yok demis imkansiz demis belcikaya gitmisler 7 ay sonra yeni duydukki 10 haftalik hamile dusun dua etmistim 7 ay surdu sade dusun

Kızlar silik çizgiiii.. Çok şaşkınım çok heyecanlıyım. Hiç beklemiyordum hiiç. Evet umut ediyorum dua ediyodum inanmak istiyodum ama hiiiçç beklemiyodum.

Şu an heyecandan kusacam
Tebrikler kızlar inşaallah kanda da güzel bi değer çıkar sağlıklı hayırlı evlatlarınız olur inşaallah

Ai neguzel tebrikler nekadardir deniyonuz cnm

Canım . benim ilk çocuğum zor oldu 12 ay bekledim Dr. Sende yumurtalar ölü çocuk düşünüyosan acele et dedi. İkinci çocuk hiç aklımda yokken beni bi telaş aldı. Çok şükür ikinci denemede oldu...

Tebrikler kızlar inşaallah kanda da güzel bi değer çıkar sağlıklı hayırlı evlatlarınız olur inşaallah

PaytiPo Balkupu14 kizlar hadi gozunyz aydin kanlada tescilleyin hayırlısı ile :)

Teşekkür ederim kızlar. İsteyen herkese nasib etsin Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…