Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

doktora dedimki sanki benim gecen ayda boyle oldu.yapabilecegimiz bisey varmi dedim yok dedi.bunun tedavisi yokmu.
Şimdi yalana teşvik ediyor gibi olcam ama bi kaç arkadaşım bi kez daha düşük yapmaktan korktuklarindan Üniv. Hastanelerine gidip 3 düşük yaptım demiş ve tüm testler yapılmış ne kadar etik bilmiyorum ama özel de de yaptirabilirsiniz biraz tuzlu

kızlar 2 gündür sol kasığımda bi problem var bazen adet sancısı gibi bazende sadece batma şeklinde hesaplara göre dün yumurtlama günümdü ondan olabilirmi

Kızlar lütfen artık dış gebelik kimyasal gebelik boş gebelik laflarını bırakın gerçekten kötüyü çağirmiyorsunuz daha hamileliğin iz belli değil Ken bunları düşünmeyin benim görüşüm eğer bu düşünceleri takarsaniz Beyin bunu takıntı haline getirip vucudunuzda onu algılıyor bebislerimiz sağlıklı olacak inşallah 9 ayı hep beraber tamamlayacagiz seviyorum sizi

canim peki ne cikti arkadaslarinda..yani sorun neymis.ne olabilir acaba diyorum.doktordan hormon testi istiyimmi sizce

Kızlar benim ovulasyon testim bitti tam olarak koyu rengi görmemiştim.bugun de çok yoğun akıntım oldu uzanan cinsten.sizce çalışmalara devam etmelimiyim?ah aaaah şu velet bi gelsin bak neler ediyom ben ona

negatif çıksa bile kirmizilr gelmedikce umudu kaybetmek yok :) valla iyi duruyon ben bile meraktan catladim
bi keresinde on bes gun gelmedı kı normalde adetlerım duzenlıdır test yapıyordum cıkmıyordu en son tbı daha yaptım ıkıncı cızgı hafıf cıkmıstı sonra hastaneye gıttım bısey cıkmadı cok uzuldum sınır oldum doktorun verdıgı sokturucuyu ıctım varsda da oylece gıttı sımdı ıkıncı kez yasıyorum bu gecıkmeyı o yuzden korkuyorum yıne oyle olacak dıye ama yapıcam test evde yapılanlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…