- 4 Ekim 2013
- 2.593
- 4.881
- 333
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #5.621
Şimdi yalana teşvik ediyor gibi olcam ama bi kaç arkadaşım bi kez daha düşük yapmaktan korktuklarindan Üniv. Hastanelerine gidip 3 düşük yaptım demiş ve tüm testler yapılmış ne kadar etik bilmiyorum ama özel de de yaptirabilirsiniz biraz tuzludoktora dedimki sanki benim gecen ayda boyle oldu.yapabilecegimiz bisey varmi dedim yok dedi.bunun tedavisi yokmu.
4 ya da 5 gün sonra kan testi yaptircam ben , sen ne zaman yaptırmayı düşünüyorsunbatlarımız aynıymış canım bende de ara ara kasık sancısı var baş dönmesi desen oldu bitti var 2 gün önce göğüs uçlarım acıyordu artık o da acımıyor
Geçmiş olsun cnmkizlar degerim % 10 artmis.doktor ya dis gebelik yada biyokimyasal dedi.cok uzgunum.birdaha asla gebelik tesri yapmiycam...
16 mart eşimin doğum günü ben o gün yaptırmayı düşünüyorum canım öncesinde idrar testi yapcam bakalım. bu ay çok ümitli değilim ama4 ya da 5 gün sonra kan testi yaptircam ben , sen ne zaman yaptırmayı düşünüyorsun
canim peki ne cikti arkadaslarinda..yani sorun neymis.ne olabilir acaba diyorum.doktordan hormon testi istiyimmi sizceŞimdi yalana teşvik ediyor gibi olcam ama bi kaç arkadaşım bi kez daha düşük yapmaktan korktuklarindan Üniv. Hastanelerine gidip 3 düşük yaptım demiş ve tüm testler yapılmış ne kadar etik bilmiyorum ama özel de de yaptirabilirsiniz biraz tuzlu
Kız ne duruyon test yapmadın mi?biz 3 gün önceden başlıyor testlerekızlar merhaba :) benim bat 8 marttı yani dün ama hala adet olmadım hıc bı belirtide yok
yok yapmadım kızzKız ne duruyon test yapmadın mi?biz 3 gün önceden başlıyor testlere
inşallah korktugun gibi olmaz.ama bekledikce de daha çok umitlenirsin.oyle degilmi.kacici ayin di bu ay?yok yapmadım kızz2. kez yasıyorum boyle bıseyı normalde adetlerım duzenlıdır gununde gelır ama korkuyorum hayal kırıklıgından
hemen yap bacım neyi bekliyorsunyok yapmadım kızz2. kez yasıyorum boyle bıseyı normalde adetlerım duzenlıdır gununde gelır ama korkuyorum hayal kırıklıgından
8. ay canım 10 aylık evliyim 8 aydır denıyoruzinşallah korktugun gibi olmaz.ama bekledikce de daha çok umitlenirsin.oyle degilmi.kacici ayin di bu ay?
dogru soyluyosun su an hem korkuyorum hemde yapasım var cunku beklemekte cok kotu tuvalete kosturuyorum oylle acaba geldı mi dıyeinşallah korktugun gibi olmaz.ama bekledikce de daha çok umitlenirsin.oyle degilmi.kacici ayin di bu ay?
aksam yapayım o zaman yaaa normalde gununde saatınde gelırdıhemen yap bacım neyi bekliyorsun
negatif çıksa bile kirmizilr gelmedikce umudu kaybetmek yok :) valla iyi duruyon ben bile meraktan catladimdogru soyluyosun su an hem korkuyorum hemde yapasım var cunku beklemekte cok kotu tuvalete kosturuyorum oylle acaba geldı mi dıye
bi keresinde on bes gun gelmedı kı normalde adetlerım duzenlıdır test yapıyordum cıkmıyordu en son tbı daha yaptım ıkıncı cızgı hafıf cıkmıstı sonra hastaneye gıttım bısey cıkmadı cok uzuldum sınır oldum doktorun verdıgı sokturucuyu ıctım varsda da oylece gıttı sımdı ıkıncı kez yasıyorum bu gecıkmeyı o yuzden korkuyorum yıne oyle olacak dıye ama yapıcam test evde yapılanlardannegatif çıksa bile kirmizilr gelmedikce umudu kaybetmek yok :) valla iyi duruyon ben bile meraktan catladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?