- 30 Ekim 2015
- 1.767
- 2.413
- 133
- 36
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #5.581
Ben de sağlık lisesinde calisiyorum canim. İnşallah kazanirsin her şey gönlünce olsun.Hemşirelik canım sağlık meslek liseleri için
Al git anacim kocani sehirin icinin bile havasi tertemiz valla benim imkanim olsa seninki gibi bi dk durmazdim orta avrupada en begendigim sehir vien oldu.. trenle budapesteye gecerken gordum koylerini adamlarin koy evleri bizim villalarimiz pehh bide demezlermi aramizda 50 yil var nere 50 kafadan 1 asir fark atmislar medeniyettesen birde benim büyüdüğüm yeri görsen inekler çimlerde yaylanıyor kuş sesleriyle uyanıyorduk
valla geldim gelelide çok arttı bende acaba iyimi yaptım diyorum bazen ama gelmeseydim koçişimi bulamazdım o herşeye değeriyiki gelmişimm.hem ebedii evlenemezdim daha evde kalmıştım
Canım market alışverişi fln Diyorsan Merkür en pahalı yer ama en iyi ürünler orda burda da bütçeye göre yerler var ama yeme içme gerçekten pahalı türkiye ye göre:)Ya bi koy vardi hassburg mu neydi orayi goremedim insallah bidaha gelisimde gideriz viyanayi bana sor sen ezberledim tum u banlar nereye gidiyoben bu kadar rahat ulasimi olan baska bir sehir gormedim tek sorunu var pahali bir sehir
Evet merkur pahaliydi ama cesit ve kaliteyi orda hissetmemis olmak imkansizdi.. Billadan yaptik alisverislerimizi genel ihtiyaclarimiz icin.. merkurden genelde cikolata aldikCanım market alışverişi fln Diyorsan Merkür en pahalı yer ama en iyi ürünler orda burda da bütçeye göre yerler var ama yeme içme gerçekten pahalı türkiye ye göre:)
o da olabilir doğru cnmBence kacirdi gunde bur kez yaptiysa koyuyu yakalayamadi diye dusunuyorum :)
cevap vercek yokmu?
Ben endüstri meslek lisesindeee çalışmaya çalışıyorum öğrenciler sagolsunBen de sağlık lisesinde calisiyorum canim. İnşallah kazanirsin her şey gönlünce olsun.
Sağol canım daha hiç çalışmadım bu sene puanım iyiydi iki puanla kaçırdım hiç çalışmamıştım şimdi en azından iki ay çalışayım diyorum güya hamile kalırsam ise ara veririm evdeyken rahat rahat çalışırım diyordum ama eşek sıpası bir gelemedi geldi dedik duramadı yani bu sıpalara güven yok mecbur çalışacağım ders artıkBen de sağlık lisesinde calisiyorum canim. İnşallah kazanirsin her şey gönlünce olsun.
Hafif bi sancı oluyo nadiren o kadar. Sende var mi bisey?Var mı kız belirti
Bence de calış canım hem kafan dagılır baska yere odaklanmak iyi gelirSağol canım daha hiç çalışmadım bu sene puanım iyiydi iki puanla kaçırdım hiç çalışmamıştım şimdi en azından iki ay çalışayım diyorum güya hamile kalırsam ise ara veririm evdeyken rahat rahat çalışırım diyordum ama eşek sıpası bir gelemedi geldi dedik duramadı yani bu sıpalara güven yok mecbur çalışacağım ders artık
Uydurmuyorsam eger sagda sızlama oluyor dun baya vardı bugun daha az sızlama ve bel agrısı var canımHafif bi sancı oluyo nadiren o kadar. Sende var mi bisey?
Hadi hayirlisi bacımUydurmuyorsam eger sagda sızlama oluyor dun baya vardı bugun daha az sızlama ve bel agrısı var canım
Sen Merkür billa En ppahalı yerlere gitmişsin lidl hofer fln var :))) bende merkure takılıyorum gerçi alisverismerkezinin içinde oluyor genelde arabayla taşıması kolay oluyor :)Evet merkur pahaliydi ama cesit ve kaliteyi orda hissetmemis olmak imkansizdi.. Billadan yaptik alisverislerimizi genel ihtiyaclarimiz icin.. merkurden genelde cikolata aldik
ımHmmm ben de napiym dün lojman etrafında akrep dolaniyodu sabaha kadar huzursuz oldum acaba teröristler falan mı geldi buraya diye.
Tabi bunda öğrencilerin bi kısmının geçen hafta okul bombalanacak diye okula gelmemesi de etkili oldu.
Siz de gezin vien ora Budapeşte bura. Hayaller ve hayatlar işte
yok hayır canım Normal regl bittikten sonra temiz günler olur ya, 13 günü yumurtlarım 28 günde bir oluyoorum Her ayda ovs günün den anlarım bu ay akıntım yok sadece regl bittikten sonraki ilişkiden bir gün sonra sarımsı uzayan 15 cm kadar oldu onuda ilişkiden sonra ki akıntı diye düşündüm çünkü kalkmadan yatıyorum bakalım artıkcnm acaba üşüttünmü koku varm afedersin
Canim ben denemedim ama gecen saracoğlu anlatiyordu sogan zaten temizliyormus akinti yapmasi gayet normal enfeksiyondu kistti hepsini soktugu rahimi temizledigi icin akintinin olacagini kendisi soyledi.canlar aranızda soğan deneyen varmı bende akınt var haff haff varsa paylaşrmısınız benle mümkünse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?