Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Ahh kusum benim ne farkimiz var ki bak biz gezerken esimin mesai arkadaslarindan ölenlerde oldu ankaranin gobeginde eger kaderimizde varsa onu yasayacagiz orda yada burda

kizlar degerim % 10 artmis.doktor ya dis gebelik yada biyokimyasal dedi.cok uzgunum.birdaha asla gebelik tesri yapmiycam...

kizlar degerim % 10 artmis.doktor ya dis gebelik yada biyokimyasal dedi.cok uzgunum.birdaha asla gebelik tesri yapmiycam...
Canım lütfen üzülme kısmet ne zamansa o zaman olacak bak beterin beteri var burda doğum yapıp bebeğini kaybeden arkadaşlar var Allah evlat acısıyla sınamasın iyi olur inşallah

Canım lütfen üzülme kısmet ne zamansa o zaman olacak bak beterin beteri var burda doğum yapıp bebeğini kaybeden arkadaşlar var Allah evlat acısıyla sınamasın iyi olur inşallah
dis gebelik olmasinda insallah.dokror vucut kendi kendinede atabikir dedi

ahhh be canım bee sen zorla kötüyü çağırdın. en başından beri ağzında sürekli bi kimyasal gebelik tüh üzüldüm valla neyse hayırlısı daha ilk denemelerin zaten eminim çok yakinda sağlıkli bir gebelik olur ama muhakkak takibe devam et dış gebelik olayi olmasin Allah korusun

doktora dedimki sanki benim gecen ayda boyle oldu.yapabilecegimiz bisey varmi dedim yok dedi.bunun tedavisi yokmu.

doktora dedimki sanki benim gecen ayda boyle oldu.yapabilecegimiz bisey varmi dedim yok dedi.bunun tedavisi yokmu.
canim eğer 2 veya 3 defa böyle olursa tabi bunu kan testiyle kesin bilmen lazim o zaman kan pıhtılaşması veya genetige bakiyorlar diye biliyorum. malesef ben se 1 defa yaşadım ama kimyasal gebelik yaşayan çoğu arkadaşım 6 ay icinde tekrar hamile kaldi hem de sağlıklı

ayy canim benim umutlanmak cok kotu.ne yapalim hersey allahtan.en cok esime uzuldum cok umutlanmisti..allah buyuktur kismer degilmis

Ahh kusum benim ne farkimiz var ki bak biz gezerken esimin mesai arkadaslarindan ölenlerde oldu ankaranin gobeginde eger kaderimizde varsa onu yasayacagiz orda yada burda
Malesef öyle canım hiçbir yer güvenli değil gerçekten. Ben seviyorum aslında buraları geçen yıl gitme şansım varken bir yıl daha nolur diye yalvardım eşime bırakamadım bazı sıpalarımı sonra da olaylar başladı pişman oldum ama caktirmiyorum

akıntıya takıldım ya süt beyazı şeffaf karışımı?? en iyisi ov alayım yapmayım diyorum arkadaş buseferde kaçırdım diye evhamlanıyorum of offff
Bende de süt beyazı akıntı var hatta belim ağrıyor midem bulanıyor 10 dk önce kustum ama bunlar için çok erken daha 8 gün var bata. Yumurtlama üzerinden 6 gun geçti korkuyorum dış gebelik belirtileri nasıl acaba

inşallah hakkında hayrlısı olur canım bizim okulun meslek öğretmeni açığı var bakarsın sen gelirsin :)

batlarımız aynıymış canım bende de ara ara kasık sancısı var baş dönmesi desen oldu bitti var 2 gün önce göğüs uçlarım acıyordu artık o da acımıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…