Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testi ile pik görmeden hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

honeyyball

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2020
189
260
18
34
Arkadaşlar merhaba, Yardımınıza ihtiyacım var.
Adetim düzenlidir gecikme hiç olmaz, fakat bu ay yumurtlamam olmadı. Ovülasyon testi ile tam pik yakalayamadım, 2 gün sonra bat günüm
Bugün kasıklarıma kramp girdi, normalde bu ay hamile kalma düşüncem yoktu yumurtlama olmadığı için ama kasıklarımda ağrı olunca acaba mı dedim. Ovülasyon testi yapıp pik görmeden hamile kalanlar varmı aranızda merak ediyorum. En son dünkü ovülasyon testim görselde değerlendirdik hep, bundan sonraki yaptığım test iyice silikleşti

Eklentiler

• IMG_20201109_194955.webp
    40,9 KB · Görüntüleme: 895
Merhaba. Bazı kadınlarda lh hormonunun idrarda belli olmadığını okumuştum ne kadar doğrudur bilmiyorm ama. Burada ovu testlerinde pik görüp doktor kontrolünde aslinda yumurtlamadıgini söyleyenler de oldu. Ayrica testi yaptigniz saatler sıvı alımı vs de önemli. Yani Neden olmasin gebelik. Doktorum bana ovu testlerini de takvimi de birakmami söyledi. Kafa ne kadar rahat o kadar kolay olur. Umarım gebesinizdir.

Ovulasyonla hamile
Kalanlar catlama tarihini ve saatini yazin cinsiyet tahmini yapalim

Sonucunuz ne olmustu o ay..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…