ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Birde kanama oldu cok dgl ama oldu bugun bitti daha

Kızlar slm bunlar 4 gündür ovulasyon testlerim çok soruyorum ama mazur görün bilmiyorum çünkü 4 gündür bukadar koyu çıkması normalmi bide bugun ağır kaldırdım bıraz belim agrıyo kasıklarım agrıyo çok bat 27 Temmuz olsada 4 gunde belli olurmiki ya anlamadım kurban olim bisi diyin sizindemi testler böyle

Eklentiler

• image.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 66
Rabbim sizi korusun canım benim Rabbim verdiyse yiyecek ekmeği vardır allahın izniyle

vorones güzelim ben İstanbul da yaşıyorum, eşim buralı, kendi ailem Adana da simdi İstanbul a döndüm şükür sağlıkla. Boyun 168 kilo 53 şükür verdim hatta doğumdan bir il sonra bu kiloya indim ve 2.5 yildir buralardayim:)

Sağ ol canım dileğin için

[/QUOTE] ="ardaemre, post: 41776341, member: 687453"]Rabbim sizi korusun canım benim Rabbim verdiyse yiyecek ekmeği vardır allahın izniyle[/QUOTE]
Sag

ardaemre , ben de de öyle iste, bir şey kaldirdigimda, karnının alt tarafı uzun sure agriyor, simdi valilerden de öyle oldu

Önce yumurtlamis olabilirsin koyuluga gore düşün bence,

Eve girdim, şükür, karadut recelinin kavanozunun kapağı gevşemiş, kıyafetler mor olmuş :) attımmakineye

Allah yardımcın olsun diyeceğim ama eve çoktan varmışsın. İnşallah Rabbim korumuştur seni ve varsa inşallah bebeğini. Ben de evde neler yapıyorum bir görsen. Mecbur kalınca Allah a sığınmaktan başka yapacak bir şey yok... Bu arada kilolarımız aynı ama boy farkımız epey var: )

Herkesin kadir gecesi mübarek olsun. Dualarımizi birbirimize gönderelım. Bebişlerimiz olsunn.sağlık mutluluk olsun

Rabbim dualarımızı kabul etsin, hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun...(Amin)

Canım yazdıklarını okuyunca ürperdim, ben çatı muayenesinden bile çekinmiştim yapamamıştı doktor. Allahım inşallah sana ve senin gibi tedavi gören - görmeyen anneliği isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu. En kısa zamanda hayırlısıyla güzel haberlerini alırız.. Canı gönülden diliyorum, bu yıl umutsuzların-sabredenlerin yılı olsun..

Eve girdim, şükür, karadut recelinin kavanozunun kapağı gevşemiş, kıyafetler mor olmuş :) attımmakineye

Valiz boşaltma en nefret ettiklerimden, bir de böyle talihsiz kazalar varsa amannnn. Kolay gelsin sana canım..

ardaemre canım keşke bir doktor kontrolünde olsaydın. Benim testlerim böyle değildi. Teste bakarsak ovulasyon 12. gn olmuş 13. günde silikleşme var çünkü. Ama 14. günün kafa karıştırıyor. Bilemiyorum canım...

Aynen cnim bend ilk muayende aglamstm bu doktorada sole dm ben dayanamyrm aglamyorum diye bu islemler anestezi ile oldu camasirimi bile cikarmamstm gecelik gydirdiler uyuttular sonra uyandm iki saat gecms wcye cikarkn urperiyodm kendimden alttan kanamam oldu hergun ama yarim cay bardagi etmez agrim sadce gobek deligndn oldu rahmi temizldm felan diyor doktor walla bilmyrm dogrumu soluyo iyimi oldu kotu mu bi gunde karar werdim kendim istdm bikac ay icind anlariz ise yararsa herkese tawsiye edrim sorun warki bir yildir bebek olmuyo sorunsuz insanlar iki uc ayda gebe kaliyor normali uc ay hadi en kotu alti ay olsun ama bir yilsa war bisey yumurtlamayi kacirdk bilmiyodk bunlar hep kandirmaca sperm orda gunlerce duruyo bi yumurtlamayi kacirsan dgrini yakalarsin illaki duzgun bi seks hayati warsa

Canım ya arada yaz sen gene de . Geldigin için teşekkür ederim. Ben yarin yani bugün :) gidip bi sorayım histereskopi de istiommmm diyim bakalım. Önce rahim filmi deyim
.gerçi biz de ne mal doktorlarà düştük . Deseydi keske onlar bize 4 5 ay önce. Gidin deneyin daha yaşınız genç dio. Bi de benim yaş kimlikte yanlış yazılmış 84 lu gözükuom iki yaş buyük yani . Ona bile yasin çok genç ne bu istek demişti . Bakalım yarın için heyecan yaptım.

Bayram bayram adet olucam ona mi uzulsem. Belirti adına tık yok yahu . Ben hamis olsam anlicam kesin . Ama yok işte yok

Ay aynen katılıyorum sanà . Zaten bu topic de açık örneği. Sorunlu yani ben... bi hamis kalamadimm. Tam yum. Günü ne çok çalıştım 6 aydır . Hadi öncesi kaçırıyordum günleri ya da hemen wc ye gidiom die olmuyor du desem değil yani. .Ben doktorlarà da gicigimm. Ya . Ben istiommmm arkadaş. Para dökmeye de hazırım. .desene rahim filmi neyim var die. Ben burda sizden duyuyorum falan histereskopi bilmem ne ..

Canım testler de c ile t nin oranına bak.yani ikisi aynı koyulukta mi die..senin 12. Gün birbirine en yakın. Şekilde .sonrası hep t daha silikleşmis. .. Kaç günde bir adet oluyor sun . Eğer benim gibi 25 26 günde ise .kesin 12 . Gün yumurtlamışsindir

Ay ne güzel çıtır bir hatun ve anne .. harikasın. Masallahhhhh. Yeni bebisin de yakışır yaniiiii. Ay hamis kalalım da .sonra beraber kilo da verelim. . Ben bu cuma zayiflama yarışmalarında hedefime ulaşarak mezun oldum.. hamis kalıp gene oralarda zayiflariz :) oh mis evine geldin.. ne güzel . Ama bayram da ailenle olsaydın keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…