Birde kanama oldu cok dgl ama oldu bugun bitti dahaBurdaym cnim okuyom ben sizi hep :) asilamadan once rahm filmi iste cnim belki sorun var ne malum ultrasonda anlasilmiyor biliyosun aralik ayindan subat sonuna kadar doktora gttm vajinal ult. Bkti kan tahlilm hersey cok iyiydi klomen istemstm hersey cok iyi diye tedavi vermdi sadce yum. Gunlerini belirldi doktorum iliski gunu verdi ama sonuc koca bi hc dgr aylardada bekldm mayista owu testi yaptm zaten yum gunu belli 12.gun e ayni doktora gttm film istdm histereskopi yapalm dedi sonra uc ay sonra gebe olmazsan rahm filmi dedi bend olmusken tuplere bakin dedn bird ameliyat oldum laporskopi sadce gobegmdn delikle bkti hala gobus deligm dikisli belki bosuna yaptrdm lapoyu gobegm cok agridi anestezidn kendi cigligmla uyandm polip gbi bisiyi rahmdn aldi histereskopi ile ama onda tup gorunmdgi icin lapo yapti ben istdm sol tupumdn supheleym kapali bence dedm ameliyat bitnce solda hafif tikank lik wardi su verince acildi dedi belkid yalan sole di bosuna ameliyat diye uzulmuym diye suphedeym cunku sorun warsa kasiktan grip tupu aciyolarmis bend sadce gobekten bkip cikmis galiba en dogrusu histereskopi yaptrip sonra rahm filmi yaptrmak vajinadan oluyor dikis mikis olmadan bakalm gorecegz
Amin cnim dua edcem namaz kilcm birazdan dualar edlm birbirmize herkeseHerkesin kadir gecesi mübarek olsun. Dualarımizi birbirimize gönderelım. Bebişlerimiz olsunn.sağlık mutluluk olsun
Rabbim sizi korusun canım benim Rabbim verdiyse yiyecek ekmeği vardır allahın izniyleSelâm kızlar simdi havaalanindayim, valizim 35 kilo, sırt cantam 9 ve oğlum 15.5 kilo. Ben ise 53 kiloyum. Bu gece zor olacak, sadece check in de mecburi kaldırdım karin alt bolgem fena oldu, istanbul'a saglikla gitsem iyi olur, bu gecenin güzelliği korusun, Allahım yardımcı olsun, var ise tutunmaya çalışan bebeğimi ...aileden kimseye bahsetmedigim için, engel olmaya calissam da isyan etsem de, herkes bir şey koydu
Benimde oyle ama 4 günde olurmuki bu kadar belirti bariz şekildeardaemre , ben de de öyle iste, bir şey kaldirdigimda, karnının alt tarafı uzun sure agriyor, simdi valilerden de öyle oldu
Benim normalde otomatık hesaplayıcıya göre bugun yumurtlama ama testlerde 11.gunden itibaren koyu cıktıBilmiyorum ki canım benim kaldı 6, ya havadan
Selâm kızlar simdi havaalanindayim, valizim 35 kilo, sırt cantam 9 ve oğlum 15.5 kilo. Ben ise 53 kiloyum. Bu gece zor olacak, sadece check in de mecburi kaldırdım karin alt bolgem fena oldu, istanbul'a saglikla gitsem iyi olur, bu gecenin güzelliği korusun, Allahım yardımcı olsun, var ise tutunmaya çalışan bebeğimi ...aileden kimseye bahsetmedigim için, engel olmaya calissam da isyan etsem de, herkes bir şey koydu
Herkesin kadir gecesi mübarek olsun. Dualarımizi birbirimize gönderelım. Bebişlerimiz olsunn.sağlık mutluluk olsun
Burdaym cnim okuyom ben sizi hep :) asilamadan once rahm filmi iste cnim belki sorun var ne malum ultrasonda anlasilmiyor biliyosun aralik ayindan subat sonuna kadar doktora gttm vajinal ult. Bkti kan tahlilm hersey cok iyiydi klomen istemstm hersey cok iyi diye tedavi vermdi sadce yum. Gunlerini belirldi doktorum iliski gunu verdi ama sonuc koca bi hc dgr aylardada bekldm mayista owu testi yaptm zaten yum gunu belli 12.gun e ayni doktora gttm film istdm histereskopi yapalm dedi sonra uc ay sonra gebe olmazsan rahm filmi dedi bend olmusken tuplere bakin dedn bird ameliyat oldum laporskopi sadce gobegmdn delikle bkti hala gobus deligm dikisli belki bosuna yaptrdm lapoyu gobegm cok agridi anestezidn kendi cigligmla uyandm polip gbi bisiyi rahmdn aldi histereskopi ile ama onda tup gorunmdgi icin lapo yapti ben istdm sol tupumdn supheleym kapali bence dedm ameliyat bitnce solda hafif tikank lik wardi su verince acildi dedi belkid yalan sole di bosuna ameliyat diye uzulmuym diye suphedeym cunku sorun warsa kasiktan grip tupu aciyolarmis bend sadce gobekten bkip cikmis galiba en dogrusu histereskopi yaptrip sonra rahm filmi yaptrmak vajinadan oluyor dikis mikis olmadan bakalm gorecegz
Eve girdim, şükür, karadut recelinin kavanozunun kapağı gevşemiş, kıyafetler mor olmuş :) attımmakineye
Aynen cnim bend ilk muayende aglamstm bu doktorada sole dm ben dayanamyrm aglamyorum diye bu islemler anestezi ile oldu camasirimi bile cikarmamstm gecelik gydirdiler uyuttular sonra uyandm iki saat gecms wcye cikarkn urperiyodm kendimden alttan kanamam oldu hergun ama yarim cay bardagi etmez agrim sadce gobek deligndn oldu rahmi temizldm felan diyor doktor walla bilmyrm dogrumu soluyo iyimi oldu kotu mu bi gunde karar werdim kendim istdm bikac ay icind anlariz ise yararsa herkese tawsiye edrim sorun warki bir yildir bebek olmuyo sorunsuz insanlar iki uc ayda gebe kaliyor normali uc ay hadi en kotu alti ay olsun ama bir yilsa war bisey yumurtlamayi kacirdk bilmiyodk bunlar hep kandirmaca sperm orda gunlerce duruyo bi yumurtlamayi kacirsan dgrini yakalarsin illaki duzgun bi seks hayati warsaAllah yardımcın olsun diyeceğim ama eve çoktan varmışsın. İnşallah Rabbim korumuştur seni ve varsa inşallah bebeğini. Ben de evde neler yapıyorum bir görsen. Mecbur kalınca Allah a sığınmaktan başka yapacak bir şey yok... Bu arada kilolarımız aynı ama boy farkımız epey var: )
Rabbim dualarımızı kabul etsin, hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun...(Amin)
Canım yazdıklarını okuyunca ürperdim, ben çatı muayenesinden bile çekinmiştim yapamamıştı doktor. Allahım inşallah sana ve senin gibi tedavi gören - görmeyen anneliği isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu. En kısa zamanda hayırlısıyla güzel haberlerini alırız.. Canı gönülden diliyorum, bu yıl umutsuzların-sabredenlerin yılı olsun..
Valiz boşaltma en nefret ettiklerimden, bir de böyle talihsiz kazalar varsa amannnn. Kolay gelsin sana canım..
ardaemre canım keşke bir doktor kontrolünde olsaydın. Benim testlerim böyle değildi. Teste bakarsak ovulasyon 12. gn olmuş 13. günde silikleşme var çünkü. Ama 14. günün kafa karıştırıyor. Bilemiyorum canım...
Canım ya arada yaz sen gene de . Geldigin için teşekkür ederim. Ben yarin yani bugün :) gidip bi sorayım histereskopi de istiommmm diyim bakalım. Önce rahim filmi deyimBurdaym cnim okuyom ben sizi hep :) asilamadan once rahm filmi iste cnim belki sorun var ne malum ultrasonda anlasilmiyor biliyosun aralik ayindan subat sonuna kadar doktora gttm vajinal ult. Bkti kan tahlilm hersey cok iyiydi klomen istemstm hersey cok iyi diye tedavi vermdi sadce yum. Gunlerini belirldi doktorum iliski gunu verdi ama sonuc koca bi hc dgr aylardada bekldm mayista owu testi yaptm zaten yum gunu belli 12.gun e ayni doktora gttm film istdm histereskopi yapalm dedi sonra uc ay sonra gebe olmazsan rahm filmi dedi bend olmusken tuplere bakin dedn bird ameliyat oldum laporskopi sadce gobegmdn delikle bkti hala gobus deligm dikisli belki bosuna yaptrdm lapoyu gobegm cok agridi anestezidn kendi cigligmla uyandm polip gbi bisiyi rahmdn aldi histereskopi ile ama onda tup gorunmdgi icin lapo yapti ben istdm sol tupumdn supheleym kapali bence dedm ameliyat bitnce solda hafif tikank lik wardi su verince acildi dedi belkid yalan sole di bosuna ameliyat diye uzulmuym diye suphedeym cunku sorun warsa kasiktan grip tupu aciyolarmis bend sadce gobekten bkip cikmis galiba en dogrusu histereskopi yaptrip sonra rahm filmi yaptrmak vajinadan oluyor dikis mikis olmadan bakalm gorecegz
Ay aynen katılıyorum sanà . Zaten bu topic de açık örneği. Sorunlu yani ben... bi hamis kalamadimm. Tam yum. Günü ne çok çalıştım 6 aydır . Hadi öncesi kaçırıyordum günleri ya da hemen wc ye gidiom die olmuyor du desem değil yani. .Ben doktorlarà da gicigimm. Ya . Ben istiommmm arkadaş. Para dökmeye de hazırım. .desene rahim filmi neyim var die. Ben burda sizden duyuyorum falan histereskopi bilmem ne ..Aynen cnim bend ilk muayende aglamstm bu doktorada sole dm ben dayanamyrm aglamyorum diye bu islemler anestezi ile oldu camasirimi bile cikarmamstm gecelik gydirdiler uyuttular sonra uyandm iki saat gecms wcye cikarkn urperiyodm kendimden alttan kanamam oldu hergun ama yarim cay bardagi etmez agrim sadce gobek deligndn oldu rahmi temizldm felan diyor doktor walla bilmyrm dogrumu soluyo iyimi oldu kotu mu bi gunde karar werdim kendim istdm bikac ay icind anlariz ise yararsa herkese tawsiye edrim sorun warki bir yildir bebek olmuyo sorunsuz insanlar iki uc ayda gebe kaliyor normali uc ay hadi en kotu alti ay olsun ama bir yilsa war bisey yumurtlamayi kacirdk bilmiyodk bunlar hep kandirmaca sperm orda gunlerce duruyo bi yumurtlamayi kacirsan dgrini yakalarsin illaki duzgun bi seks hayati warsa
Canım testler de c ile t nin oranına bak.yani ikisi aynı koyulukta mi die..senin 12. Gün birbirine en yakın. Şekilde .sonrası hep t daha silikleşmis. .. Kaç günde bir adet oluyor sun . Eğer benim gibi 25 26 günde ise .kesin 12 . Gün yumurtlamışsindirKızlar slm bunlar 4 gündür ovulasyon testlerim çok soruyorum ama mazur görün bilmiyorum çünkü4 gündür bukadar koyu çıkması normalmi bide bugun ağır kaldırdım bıraz belim agrıyo kasıklarım agrıyo çok bat 27 Temmuz olsada 4 gunde belli olurmiki ya anlamadım kurban olim bisi diyin sizindemi testler böyle
Ay ne güzel çıtır bir hatun ve anne .. harikasın. Masallahhhhh. Yeni bebisin de yakışır yaniiiii. Ay hamis kalalım da .sonra beraber kilo da verelim. . Ben bu cuma zayiflama yarışmalarında hedefime ulaşarak mezun oldum.. hamis kalıp gene oralarda zayiflariz :) oh mis evine geldin.. ne güzel . Ama bayram da ailenle olsaydın keşkevorones güzelim ben İstanbul da yaşıyorum, eşim buralı, kendi ailem Adana da simdi İstanbul a döndüm şükür sağlıkla. Boyun 168 kilo 53 şükür verdim hatta doğumdan bir il sonra bu kiloya indim ve 2.5 yildir buralardayim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?