ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Selamlar arkadaşlar. Koydeydim 2 gundur, telefon cekmiyordu, nasılsınız?

Olur kesin . Yani sorun yoksa burda kim.çift çizgi günleri çalışıyosa oluyo kuzum . İnşallah senin de olur

Selamlar arkadaşlar. Koydeydim 2 gundur, telefon cekmiyordu, nasılsınız?
İyiyiz canı.m. bu cekmeme sorunu çok kötü birşey ya. Ben de de mevcut ben de ki belirtiler hep adet belirtileri .. Senden ne haber

Olur kesin . Yani sorun yoksa burda kim.çift çizgi günleri çalışıyosa oluyo kuzum . İnşallah senin de olur
inşallah yaa 10 gün kaldı adete. ovulasyon testi hamileliği belli ediyomuş diyolar. adete bir hafta kala denesem mi acaba?

Canım, regl ile gebelik belirtileri ayni ya bende6 temmuzda çift çizgiyi görmüştüm biliyorsunve son cçalışma o zamandı, 8-9 temmuzda sağ kasigim çok AĞRIDI sonra yavaşladı 10-11 temmuzda da ciddi mide yyanması çektim, normalde midem hassas belki yediklerim dokundu, simdi hicbir şey yok :))) meme hassasiyeti arıyorum, sağ meme başıcçokama cçok az sizladi geçti gitti :) tek kalan derinlerde sağ kasigimdaki incecik sızı, o kadar. :) yok sanırım bu ay

inşallah yaa 10 gün kaldı adete. ovulasyon testi hamileliği belli ediyomuş diyolar. adete bir hafta kala denesem mi acaba?
3 gün kala falan tam koyu çıkınca oluyor da. Onu gebelik testi de zaten silik de olsa gösteriyor. Bence bekle .hiç kafanı karistirma

Bir iki gun kala koyulasiyormus sanırım, simdi erken. Bakalim ben de deneyeceğim bat ayni sanırım seninle. Ben de 20-21 temmuzu bekliyorum

hımm hayırlısı yaahuu. İnşallah vardır . İstediğin gibi olur. Ben de de o malum kıvamlı sarı akıntı oluyo ne zaman o olsa geliyor adet bi hafta öncesinden anliom olmadığını. Erken gebelik testi mübarek . Bendé de göğüs hassasiyetı var dà oluo hep

Gecen ay kimyasal gebelikti ya benim, allahım yaşamadığı tüm belirtileri en agirindan tam yumurta catladigi zaman yaşadım, seminer döneminde, regle kadar kaç defa acile gittim kasık sancimdan bilmiyorum, ultrason mu kan tahlili mi, acaba apandisit mi ... Çok zordu, simdi saka bir yan rahatim çok az belirti olsa da, fiziksel olarak rahatim , vardır her şeyde bir hayir,

Kızlar bunlar 3 gündür ovulasyon testlerim en alttakini az once yaptım 3 gündür koyu çıkması normalmi kaç gün sizlerde koyu çıktı ?

Eklentiler

• image.webp
    19 KB · Görüntüleme: 142
Benim sadece bir gün koyu çıktı sonra da diğer gün hemen siliklesmeye basladi

Selam kızlar, son 10 a girdim. Geri sayım basladı. Eşim de gitti 2 gündür kızımla beraberiz.
Ovu testinin yanında 6 tane gebelik testi hediyeydi. Bayramın ilk günü kullanacagım testleri. Var mı güzel haberler?

Canım inş hakkında hayırlısı olsun

Bittersever , seninle ayni günü bekliyoruz :) kaldı 9 benimde :) bende gebelik esri yok almayacavim simdilik , son günler sadece ovulasyon yapacağım, ben hala umutluyum, başka gözle gorulur belirti yok :)

Canım inş hakkında hayırlısı olsun

İnşallah canım, hepimiz için hayırlısı...

Bittersever , seninle ayni günü bekliyoruz :) kaldı 9 benimde :) bende gebelik esri yok almayacavim simdilik , son günler sadece ovulasyon yapacağım, ben hala umutluyum, başka gözle gorulur belirti yok :)

Ben de umut %50 canım, tek sefer ilişki o da ovu. zamanına denk geldiyse tabi... Bana kalsa yarın sabah hemen yaparım testi Belirti takibim yok ama rüyalarım var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…