Olur kesin . Yani sorun yoksa burda kim.çift çizgi günleri çalışıyosa oluyo kuzum . İnşallah senin de olurselam kızlar bende 6 aydır uğraşıyorum olmadı bu ay laboquick ovulasyon testi aldım 12.gün çift çizgiyi gördüm ertesi gün silikleşti. biz öncesi gün, koyu çizgi günü ve ertesi günde değerlendirdik :) bu kadar olumlu yorumlara rağmen bende umut ediyorum inş. siz ne dersiniz olur mu acaba?
Selamlar arkadaşlar. Koydeydim 2 gundur, telefon cekmiyordu, nasılsınız?
İyiyiz canı.m. bu cekmeme sorunu çok kötü birşey ya. Ben de de mevcutSelamlar arkadaşlar. Koydeydim 2 gundur, telefon cekmiyordu, nasılsınız?
inşallah yaa 10 gün kaldı adete. ovulasyon testi hamileliği belli ediyomuş diyolar. adete bir hafta kala denesem mi acaba?Olur kesin . Yani sorun yoksa burda kim.çift çizgi günleri çalışıyosa oluyo kuzum . İnşallah senin de olur
3 gün kala falan tam koyu çıkınca oluyor da. Onu gebelik testi de zaten silik de olsa gösteriyor. Bence bekle .hiç kafanı karistirmainşallah yaa 10 gün kaldı adete. ovulasyon testi hamileliği belli ediyomuş diyolar. adete bir hafta kala denesem mi acaba?
hımm hayırlısı yaahuu. İnşallah vardır . İstediğin gibi olur. Ben de de o malum kıvamlı sarı akıntı oluyo ne zaman o olsa geliyor adet bi hafta öncesinden anliom olmadığını. Erken gebelik testi mübarekCanım, regl ile gebelik belirtileri ayni ya bende6 temmuzda çift çizgiyi görmüştüm biliyorsunve son cçalışma o zamandı, 8-9 temmuzda sağ kasigim çok AĞRIDI sonra yavaşladı 10-11 temmuzda da ciddi mide yyanması çektim, normalde midem hassas belki yediklerim dokundu, simdi hicbir şey yok :))) meme hassasiyeti arıyorum, sağ meme başıcçokama cçok az sizladi geçti gitti :) tek kalan derinlerde sağ kasigimdaki incecik sızı, o kadar. :) yok sanırım bu ay
Benim de ya bayram günü ya da öncesiBir iki gun kala koyulasiyormus sanırım, simdi erken. Bakalim ben de deneyeceğim bat ayni sanırım seninle. Ben de 20-21 temmuzu bekliyorum
İlk senden duyacağız :) hadi nakalimvoranes .!.:Benim de ya bayram günü ya da öncesi
Bende ilk kez yapıyorum bende anlamadım hiç bişiBenim sadece bir gün koyu çıktı sonra da diğer gün hemen siliklesmeye basladi
Canım inş hakkında hayırlısı olsunSelam kızlar, son 10 a girdim. Geri sayım basladı. Eşim de gitti 2 gündür kızımla beraberiz.
Ovu testinin yanında 6 tane gebelik testi hediyeydi. Bayramın ilk günü kullanacagım testleri. Var mı güzel haberler?
Benim e ilk deefa kullanisim, nuradaki yorumlari okuyarak aldimBende ilk kez yapıyorum bende anlamadım hiç bişi
Canım inş hakkında hayırlısı olsun
Bittersever , seninle ayni günü bekliyoruz :) kaldı 9 benimde :) bende gebelik esri yok almayacavim simdilik , son günler sadece ovulasyon yapacağım, ben hala umutluyum, başka gözle gorulur belirti yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?