İnşalllaaahhh hayırlar olur. Ben bi de aile akraba larlayım şu ara . Bu gün ağladım artık namazda. Ver allahım dedim. Hani milletin lafı çekilmio. Kadın bi tane çocuğu olmayan birinden bahsederken.dio ki ONUN DAAAA OLMUYORmus falan. Daa ne demek yani beni de hemen olmayanlar grubuna sokmuslarBen de dun gece, güzel bir rüya gördüm, hayirlara vesile olsun inşallah. Bekliyorum, zamanını :)
Benim de 2 gün boyle çıkardı da senin 13 siliklesmis za te n tam koyu degilKızlar bunlar 3 gündür ovulasyon testlerim en alttakini az once yaptım 3 gündür koyu çıkması normalmi kaç gün sizlerde koyu çıktı ?
Bayram da gebelik testini mi deniyceksin . İnşallah ben de olmam da bayram da ben de kullanip bakarim hamis haberi veririmSelam kızlar, son 10 a girdim. Geri sayım basladı. Eşim de gitti 2 gündür kızımla beraberiz.
Ovu testinin yanında 6 tane gebelik testi hediyeydi. Bayramın ilk günü kullanacagım testleri. Var mı güzel haberler?
Yum . Günü ise tek sefer ilişki de kabulİnşallah canım, hepimiz için hayırlısı...
Ben de umut %50 canım, tek sefer ilişki o da ovu. zamanına denk geldiyse tabi... Bana kalsa yarın sabah hemen yaparım testi Belirti takibim yok ama rüyalarım var :)
Voranes guzelim,sabaha karşı oğlum uyandı onu uyuttum, uykum kaçınca, burayı okudum, yazdıklarını, sonra uyudum, ve seni gordum rüyamda,Bayram da gebelik testini mi deniyceksin . İnşallah ben de olmam da bayram da ben de kullanip bakarim hamis haberi veririm
Canım benim sen milletin lafına bakma kimsenın ağzı torba değilki Büzesin Rabbim ol derse olur veren Allah alan Allah onları ilgilendirmezİnşalllaaahhh hayırlar olur. Ben bi de aile akraba larlayım şu ara . Bu gün ağladım artık namazda. Ver allahım dedim. Hani milletin lafı çekilmio. Kadın bi tane çocuğu olmayan birinden bahsederken.dio ki ONUN DAAAA OLMUYORmus falan. Daa ne demek yani beni de hemen olmayanlar grubuna sokmuslar
Rabbım mubarek günde tüm isteyenlere nasip etsin inş gönlüne göre versın Allah canımSelamlar kızlar, bugün tuhaf şeyler var ben de, sağ meme hassas, genel değil de uç kısmı dokununca sizliyor, ama çok değil. Asil durum, gecen ay yaşadığım, hani tuvaleti gelir de sıkışır ya insan, işte sık sık öyle oluyorum , ama daha yeni gittim için çok az idrar çıkıyor ama o his geçmiyor :) ilginç bir de sadece regl olduğum gün olan öncesinde yaşamadığı kasık, karin bölgesindeki hafif ağrı veren dolgunluğu yaşıyorum bugün. Son olarak da, oğlumu uyuttum yaninda uzandim çocuk kilot, atlet yatıp terlerken, ben ayaklarımı battaniyeyle örtmek zorunda kaldım, Adana sıcağında ayaklarım, karda kalmis gibi :) kaldi7 gün hadi bakalım, bir günde bunlar yaşandı 2- gündür yoktu hic bir şey.
Ay sen çok tatlısın yaaa. İnşallah canım benim de. Sen belirti neyin yazmisssin ben de tırt hiç bişi yok. Biraz göğüs hassasiyetı var öyle. Adet olurum kesin 2 3 guneVoranes guzelim,sabaha karşı oğlum uyandı onu uyuttum, uykum kaçınca, burayı okudum, yazdıklarını, sonra uyudum, ve seni gordum rüyamda,
buraya sabah erken saatlerinde yazdığın mesajlardan sonra, test yapmissin ve hamile cikmissin, buraya yazdığın mesajı aynen yazıyorum simdi
" bennnnn hamiiilleeeyyyiiiimmm,, evet ben hamileyim."
İnşallah guzelim, inşallah. Bu guzel haberi, hepimiz bu ay buradan veririz birbirimize.
Herkesin kadir gecesi mübarek olsun. Dualarımizi birbirimize gönderelım. Bebişlerimiz olsunn.sağlık mutluluk olsunRabbım mubarek günde tüm isteyenlere nasip etsin inş gönlüne göre versın Allah canım
Burdaym cnim okuyom ben sizi hep :) asilamadan once rahm filmi iste cnim belki sorun var ne malum ultrasonda anlasilmiyor biliyosun aralik ayindan subat sonuna kadar doktora gttm vajinal ult. Bkti kan tahlilm hersey cok iyiydi klomen istemstm hersey cok iyi diye tedavi vermdi sadce yum. Gunlerini belirldi doktorum iliski gunu verdi ama sonuc koca bi hc dgr aylardada bekldm mayista owu testi yaptm zaten yum gunu belli 12.gun e ayni doktora gttm film istdm histereskopi yapalm dedi sonra uc ay sonra gebe olmazsan rahm filmi dedi bend olmusken tuplere bakin dedn bird ameliyat oldum laporskopi sadce gobegmdn delikle bkti hala gobus deligm dikisli belki bosuna yaptrdm lapoyu gobegm cok agridi anestezidn kendi cigligmla uyandm polip gbi bisiyi rahmdn aldi histereskopi ile ama onda tup gorunmdgi icin lapo yapti ben istdm sol tupumdn supheleym kapali bence dedm ameliyat bitnce solda hafif tikank lik wardi su verince acildi dedi belkid yalan sole di bosuna ameliyat diye uzulmuym diye suphedeym cunku sorun warsa kasiktan grip tupu aciyolarmis bend sadce gobekten bkip cikmis galiba en dogrusu histereskopi yaptrip sonra rahm filmi yaptrmak vajinadan oluyor dikis mikis olmadan bakalm gorecegz@ayse8 nerdesinnn. Yarın doktora kontrole gitcem. Tedavi istiyorum dicem asılama neyin sorcam rahim filmini falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?