Ayy hadi canm inşallah sifan budurKızlar doktor bugun prolaktin imi yüksek buldu . Normal değer 25 te benim 29 çıktı. .insallah gebelik buna bağlı olmamıştır ya. İlaç verdi 2 ay da bitecek . Dostinex. . Bilen bilir. İnşallah ondan sonra .. tüp bebek merkezlerine gitneden gelir bebek
Bu ay relax olsun herşey aksın yolunu bulsun bizde aaaa bak olmuş diyelim gayet cool şekildeİnş cnm kendimi şartlamayacağım buay, geçen ay şartladım yumurtlama gününde stresten saçma bi sebepten kavga ettik ve olmadı, birde çok bebek odaklı düşündüm... Oldun bitsin şeklindeydi buay öyle yapmak isremiyırum...inş içimizdeki boşluklar meleklerimizle dolar...benim yalnızlığıma o ilaç olucak ahh
Hayırlısı olsun tatlim ya inş koyulaşır bakalım, haber et bize sharm' danKızlar alttaki ekteki ovulasyon testim bugün , bat a 5 kaldı yani. Bu aksam gidiyoruz sharm'a, internetin olacak paket alacagiz, bakalım regl gününe kadar koyulaşma olacak mi , merakla bekliyorum, yalniz belirtilerin git gide azaldı :) opuyorum hepinizi, sağlıcakla kalın. Aksama kadar yazışırız, sonra da yola çıkarım ben. Hepinize iyi bayramlar.
Kızlar merhaba alttaki resimde 11.gunden itibaren ovulasyon testlerim var en alttakini az once yaptım hep çizgi çıktı dün yemek kokusundan miğdem bulandı birde adet olucakmısım gibi Ağrı oluyor ara ara ama bat 27 Temmuzbana bir fikir verin Allah Aşkın'a ya ilk kez yaptım bu ay bu testı ben
Bende anlamadım bişi umarım tecrübeli ark yardımcı olurlar bize ıkıncı çizgi hep net çıkıyor burda ark gördüm kimi zaman yumurtlama Günü'nden sonra kımsedeçıkmıyor böyle çizgi anlamadım bende yaCanim ayni durum bendede var valla anlamadim birsey dun benim de 11. Gundu ilk kez ovulasyon testini yaptim senin 13. Gun deki gibiydi rengi bugun yaptim koyulasacagi yerde acilmis ikinci renk
12. Gün de pik yapmış canım işte eğer çalışma oldu ise rahatlikla bekle 27 temmuzu . 12.günün üstüne 11 gün say. Ovu . Testi o zaman da koyu çıkıo rsa hamişsindirKızlar merhaba alttaki resimde 11.gunden itibaren ovulasyon testlerim var en alttakini az once yaptım hep çizgi çıktı dün yemek kokusundan miğdem bulandı birde adet olucakmısım gibi Ağrı oluyor ara ara ama bat 27 Temmuzbana bir fikir verin Allah Aşkın'a ya ilk kez yaptım bu ay bu testı ben
Laboquick bence canımm. Ama ovula ve surrelab. Da zaten aynı firmanın ürünü imisssEn iyi test sizce hangisi ? Konuyu 700 sayfa okuyamadım kızlar
İyiyim canım. Bayrama hazırlıklar yordu beni . Baklava yaptım 2 tepsi. Sarma yaptım bi tencere . Açma çörek yaptım. Kizzz. Tebrik et beni . Hepsi de basarilii . Hamis olun da canınız çeksin. . Atiyim gonderim burdan size..Ay belkim hamişsindir sen.. 10. Gun de belli olur . 2 gun daha bekle test yap.ovu testi ya da hcg. Nere gidion gene havalanindasin..Voranes canım, nasılsın, ben havaalanindayim, birazdan binecegiz uçağa, dediğin hep 12. Gün başlıyor değil mi, benim de pik ten sonra 10. Gün bugün bakalım :)
Mesajını görünce içmek geldi aklima.perşembe ve p.tesi icecekmisim . P.tsi unutmamm insallah hatırlat baciAyy hadi canm inşallah sifan budur
Canım 11. Günden itibaren 3gün üst üste oldu bırtek Kadir gecesi ve dün olmadı12. Gün de pik yapmış canım işte eğer çalışma oldu ise rahatlikla bekle 27 temmuzu . 12.günün üstüne 11 gün say. Ovu . Testi o zaman da koyu çıkıo rsa hamişsindir
Oh misssssss. Hadi inşallahh tutunur bebisssCanım 11. Günden itibaren 3gün üst üste oldu bırtek Kadir gecesi ve dün olmadı
Hakkımızda hayırlısı rabbım once sana nasip etsin inş benim ıkı oğlum var teysesı 6 ve 4 Yaşında çok takmıyorum tek derdım hamılelik yaza gelmesınOh misssssss. Hadi inşallahh tutunur bebisss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?