ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Ayy hadi canm inşallah sifan budur

Bu ay relax olsun herşey aksın yolunu bulsun bizde aaaa bak olmuş diyelim gayet cool şekilde

Kızlar alttaki ekteki ovulasyon testim bugün , bat a 5 kaldı yani. Bu aksam gidiyoruz sharm'a, internetin olacak paket alacagiz, bakalım regl gününe kadar koyulaşma olacak mi , merakla bekliyorum, yalniz belirtilerin git gide azaldı :) opuyorum hepinizi, sağlıcakla kalın. Aksama kadar yazışırız, sonra da yola çıkarım ben. Hepinize iyi bayramlar.

Eklentiler

• IMG_20150716_104540.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 85
Hayırlısı olsun tatlim ya inş koyulaşır bakalım, haber et bize sharm' dan

Kızlar merhaba alttaki resimde 11.gunden itibaren ovulasyon testlerim var en alttakini az once yaptım hep çizgi çıktı dün yemek kokusundan miğdem bulandı birde adet olucakmısım gibi Ağrı oluyor ara ara ama bat 27 Temmuz bana bir fikir verin Allah Aşkın'a ya ilk kez yaptım bu ay bu testı ben

Eklentiler

• image.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 72

Canim ayni durum bendede var valla anlamadim birsey dun benim de 11. Gundu ilk kez ovulasyon testini yaptim senin 13. Gun deki gibiydi rengi bugun yaptim koyulasacagi yerde acilmis ikinci renk

Canim ayni durum bendede var valla anlamadim birsey dun benim de 11. Gundu ilk kez ovulasyon testini yaptim senin 13. Gun deki gibiydi rengi bugun yaptim koyulasacagi yerde acilmis ikinci renk
Bende anlamadım bişi umarım tecrübeli ark yardımcı olurlar bize ıkıncı çizgi hep net çıkıyor burda ark gördüm kimi zaman yumurtlama Günü'nden sonra kımsedeçıkmıyor böyle çizgi anlamadım bende ya

12. Gün de pik yapmış canım işte eğer çalışma oldu ise rahatlikla bekle 27 temmuzu . 12.günün üstüne 11 gün say. Ovu . Testi o zaman da koyu çıkıo rsa hamişsindir

Voranes canım, nasılsın, ben havaalanindayim, birazdan binecegiz uçağa, dediğin hep 12. Gün başlıyor değil mi, benim de pik ten sonra 10. Gün bugün bakalım :)

Voranes canım, nasılsın, ben havaalanindayim, birazdan binecegiz uçağa, dediğin hep 12. Gün başlıyor değil mi, benim de pik ten sonra 10. Gün bugün bakalım :)
İyiyim canım. Bayrama hazırlıklar yordu beni . Baklava yaptım 2 tepsi. Sarma yaptım bi tencere . Açma çörek yaptım. Kizzz. Tebrik et beni . Hepsi de basarilii . Hamis olun da canınız çeksin. . Atiyim gonderim burdan size..Ay belkim hamişsindir sen.. 10. Gun de belli olur . 2 gun daha bekle test yap.ovu testi ya da hcg. Nere gidion gene havalanindasin..

Ayy hadi canm inşallah sifan budur
Mesajını görünce içmek geldi aklima.perşembe ve p.tesi icecekmisim . P.tsi unutmamm insallah hatırlat baci nieyse salak bu mutluluk sardı. Sanki ilacı içince 2 ay için de hamis kalirmisim gibi. Ay inşallah. Bu ay zaten yani bi beş on gün içinde çalışma yapamayız . Misafirlikte salonda yatioZ. Namümkün ilişki. Olsa bile duş bile sıkıntı offf neyse bendé şimdi ıstemiom zaten. Ekim gibi gelsin bebegimmm

[/QUOTE] vorones, post: 41809745, member: 566866"]İyiyim canım. Bayrama hazırlıklar yordu beni . Baklava yaptım 2 tepsi. Sarma yaptım bi tencere . Açma çörek yaptım. Kizzz. Tebrik et beni . Hepsi de basarilii . Hamis olun da canınız çeksin. . Atiyim gonderim burdan size..Ay belkim hamişsindir sen.. 10. Gun de belli olur . 2 gun daha bekle test yap.ovu testi ya da hcg. Nere gidion gene havalanindasin..[/QUOTE]
Guzelim Sharm El sheik dalış ve denize :) ellerine sağlık çok güzel şeyler, gittiğimiz yerde bu yemekler yok canım ceker sonra

12. Gün de pik yapmış canım işte eğer çalışma oldu ise rahatlikla bekle 27 temmuzu . 12.günün üstüne 11 gün say. Ovu . Testi o zaman da koyu çıkıo rsa hamişsindir
Canım 11. Günden itibaren 3gün üst üste oldu bırtek Kadir gecesi ve dün olmadı

vorones, post: 41809745, member: 566866"]İyiyim canım. Bayrama hazırlıklar yordu beni . Baklava yaptım 2 tepsi. Sarma yaptım bi tencere . Açma çörek yaptım. Kizzz. Tebrik et beni . Hepsi de basarilii . Hamis olun da canınız çeksin. . Atiyim gonderim burdan size..Ay belkim hamişsindir sen.. 10. Gun de belli olur . 2 gun daha bekle test yap.ovu testi ya da hcg. Nere gidion gene havalanindasin..[/QUOTE]
Guzelim Sharm El sheik dalış ve denize :) ellerine sağlık çok güzel şeyler, gittiğimiz yerde bu yemekler yok canım ceker sonra[/QUOTE]
Ay süper . Deniz. . Tam bilemedim kız . Hangi şehre gidion uz. Ben hala şehri tam belirleyemedim de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…