Hakkımızda hayırlısı rabbım once sana nasip etsin inş benim ıkı oğlum var teysesı 6 ve 4 Yaşında çok takmıyorum tek derdım hamılelik yaza gelmesınOh misssssss. Hadi inşallahh tutunur bebisss
Anammmmm ne güzel teyzesi sevsin onları. Masallahhhhh. Ben dé 3 tane istiyorumHakkımızda hayırlısı rabbım once sana nasip etsin inş benim ıkı oğlum var teysesı 6 ve 4 Yaşında çok takmıyorum tek derdım hamılelik yaza gelmesın
Herkese mutlu bayramlarrrr. Bebisler gelsin şeker gibi..
Guzelim Sharm El sheik dalış ve denize :) ellerine sağlık çok güzel şeyler, gittiğimiz yerde bu yemekler yok canım ceker sonra[/QUOTE]vorones, post: 41809745, member: 566866"]İyiyim canım. Bayrama hazırlıklar yordu beni . Baklava yaptım 2 tepsi. Sarma yaptım bi tencere . Açma çörek yaptım. Kizzz. Tebrik et beni . Hepsi de basarilii . Hamis olun da canınız çeksin. . Atiyim gonderim burdan size..Ay belkim hamişsindir sen.. 10. Gun de belli olur . 2 gun daha bekle test yap.ovu testi ya da hcg. Nere gidion gene havalanindasin..
Kızlar, uçaktaki basınçtan mi nedir bilmiyorum, 25 hazirandan bu yana yumurtlamadan iki koyu çizgi haricinde hep silik gördüm ama görünen silik, bugün ilk defa t çizgisi hic çıkmadı çok şaşırdım. Reglden hemen sonra bile silik çıktı ki dun önceki günlere gore baya köyüydü, lakin bugün sadece c çizgisi var :) neyse benden bu kadar elimden geleni yaptım, kısmet değilmiş , optum yanaciklarinizdan.
Çizgi hic çıkmadı dedim de bu test sanırım bozuk, neyse moralin düzeldi . artik yarin yapacağım yenisini, otelde diğerleri yanımda yok.Kızlar, uçaktaki basınçtan mi nedir bilmiyorum, 25 hazirandan bu yana yumurtlamadan iki koyu çizgi haricinde hep silik gördüm ama görünen silik, bugün ilk defa t çizgisi hic çıkmadı çok şaşırdım. Reglden hemen sonra bile silik çıktı ki dun önceki günlere gore baya köyüydü, lakin bugün sadece c çizgisi var :) neyse benden bu kadar elimden geleni yaptım, kısmet değilmiş , optum yanaciklarinizdan.
Hamilesin gibi :)Kizlar adet olmadm.belirtmde yok ama az evvel lavaboya gttim toz pembe akntim olmus peceteye.szce adet mi olacagm?bugun 3. Gun gecikmemin.adet olacagm gbi kask agrm bel agrm da yok ama bu akinti ney peki
öyle mi dersin :) ağzndan bal akıyor.bugun braz gezdk bayramlaşma flan baktm msafrlıktetoz pembe akıntım var ama cok az boyle bi damlacıkta kan.braktm gezmeyı geldm eve korkudan dnlenıyorm.adet sancmda yok bel agrm flan arada oluo 3 gun gecktı adetmde.salı gunu kan vercem 23 gnde bı adet oluorm 21 nde tam 30 gün oluo.bı hfta gecmş oluo.inş vardrHamilesin gibi :)
Ay süper . Deniz. . Tam bilemedim kız . Hangi şehre gidion uz. Ben hala şehri tam belirleyemedim de.[/QUOTE]Guzelim Sharm El sheik dalış ve denize :) ellerine sağlık çok güzel şeyler, gittiğimiz yerde bu yemekler yok canım ceker sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?