ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Hakkımızda hayırlısı rabbım once sana nasip etsin inş benim ıkı oğlum var teysesı 6 ve 4 Yaşında çok takmıyorum tek derdım hamılelik yaza gelmesın
Anammmmm ne güzel teyzesi sevsin onları. Masallahhhhh. Ben dé 3 tane istiyorum

Kızlar hepinizin bayramı kutlu olsun,bekleyenler inşallah şeker gibi bebişlerinin müjdesini alırlar en yakın zamanda

Guzelim Sharm El sheik dalış ve denize :) ellerine sağlık çok güzel şeyler, gittiğimiz yerde bu yemekler yok canım ceker sonra[/QUOTE]
Ay süper . Deniz. . Tam bilemedim kız . Hangi şehre gidion uz. Ben hala şehri tam belirleyemedim de.[/QUOTE]
Mısır sharm el sheik canım yurt disindayiz, dur foto atayım , çok güzel rengarenk balıklarla yuzuyoruz.

Eklentiler

• IMG-20150717-WA0007.webp
    46,2 KB · Görüntüleme: 65
Kızlar, dun uçakta mahfoldum, belirtilerim azaldı demiştim ya, 2 saat yolculuk olmasına rağmen basıncın etkisiyle hem göğüslerimde hem de sağ kasigim da ve belimde dayanılmaz sancı hissettim, ta ki uyuyana kadar. Dinlenince geçti, regl haftası ya ondan bilemiyorum. İlk defa bir yolculuk canımı acitti. Ama bulunduğum yer cennetten bir parça, simdi iyiyim denize girdim, ooğlum oynuyor, ben şezlongta Dinleniyorum. Bat a kaldı 4 birazdan ovulasyon testini yapacağımbbakalım, bu kadar sancıssonrası nasıl çıkacak :) optum sizi

Kızlar, uçaktaki basınçtan mi nedir bilmiyorum, 25 hazirandan bu yana yumurtlamadan iki koyu çizgi haricinde hep silik gördüm ama görünen silik, bugün ilk defa t çizgisi hic çıkmadı çok şaşırdım. Reglden hemen sonra bile silik çıktı ki dun önceki günlere gore baya köyüydü, lakin bugün sadece c çizgisi var :) neyse benden bu kadar elimden geleni yaptım, kısmet değilmiş , optum yanaciklarinizdan.

Seninde bayramin mubarek olsun canim. Aynen bende 3 gundur testi yapiyorum sat in 11. Gunun de basladim t cizgisindeki koyuluk artacagina azalio. Ilk gun baya belirginken bugun yaptigim teste t cikmadi. Adetime de 17 gun var. buna benzer bir durum yasayan var mi?

Kizlar adet olmadm.belirtmde yok ama az evvel lavaboya gttim toz pembe akntim olmus peceteye.szce adet mi olacagm?bugun 3. Gun gecikmemin.adet olacagm gbi kask agrm bel agrm da yok ama bu akinti ney peki

Çizgi hic çıkmadı dedim de bu test sanırım bozuk, neyse moralin düzeldi . artik yarin yapacağım yenisini, otelde diğerleri yanımda yok.

Eklentiler

• IMG_20150717_170402.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 97
Kizlar adet olmadm.belirtmde yok ama az evvel lavaboya gttim toz pembe akntim olmus peceteye.szce adet mi olacagm?bugun 3. Gun gecikmemin.adet olacagm gbi kask agrm bel agrm da yok ama bu akinti ney peki
Hamilesin gibi :)

Hamilesin gibi :)
öyle mi dersin :) ağzndan bal akıyor.bugun braz gezdk bayramlaşma flan baktm msafrlıktetoz pembe akıntım var ama cok az boyle bi damlacıkta kan.braktm gezmeyı geldm eve korkudan dnlenıyorm.adet sancmda yok bel agrm flan arada oluo 3 gun gecktı adetmde.salı gunu kan vercem 23 gnde bı adet oluorm 21 nde tam 30 gün oluo.bı hfta gecmş oluo.inş vardr

Kızlar herkese hayırlı bayramlar, dayanamayıp test yaptım. Bat a 5 gün var. Sonuç negatif. Yaptığıma pişman oldum. Gerçi beklediğim gibi neyse yine dayanamayıp bu sefer erken gebelik testi sipariş ettim. Bayram sebebiyle ancak p.tesi ya da en geç salı elime ulaşır. Eşim de salı günü geliyor. Keşke sipariş etmeseydim... Şimdi yine pişman oldum...

Kızlar hayırlı bayramlar :)
Biz eşimin teyzesine geldik ev çok kalabalık, erkekler ve bayanlar ayrı odaşarda yatıyoruz:/ dolayısıyla bişey olma sansı yok neyse döndüğümüz gün 10. Günüm olucak, inş erken yumurtlamıyırumdur hayırlısı artık...

Canım daha çok var benim yari bata 3 kalacak,ve 3 tane ovulasyon testim kaldı, bugün yaptığımı attım birkaçmesaj oöncesinde bozuk sanırım anlamadım :) ben artik saldim, iyi ki pes falan getirdim bekliyorum artik son 3 teyim yarından itibaren :)

[/QUOTE]st: 41813417, member: 691362"]Kızlar hayırlı bayramlar :)
Biz eşimin teyzesine geldik ev çok kalabalık, erkekler ve bayanlar ayrı odaşarda yatıyoruz:/ dolayısıyla bişey olma sansı yok neyse döndüğümüz gün 10. Günüm olucak, inş erken yumurtlamıyırumdur hayırlısı artık...[/QUOTE]
İnsallah canim kac gunde bir dongun?

st: 41813417, member: 691362"]Kızlar hayırlı bayramlar :)
Biz eşimin teyzesine geldik ev çok kalabalık, erkekler ve bayanlar ayrı odaşarda yatıyoruz:/ dolayısıyla bişey olma sansı yok neyse döndüğümüz gün 10. Günüm olucak, inş erken yumurtlamıyırumdur hayırlısı artık...[/QUOTE]
İnsallah canim kac gunde bir dongun?[/QUOTE]
27 günde ama son aylarda birkere 25 te olduğu oldu hayırlısı testlerden anlıcaktım ama testleri de ne yazıkki 11. Günde başlayabileceğim... Kaderimde varsa olur zaten hayırlısı yapacak bişey yok :/

Guzelim Sharm El sheik dalış ve denize :) ellerine sağlık çok güzel şeyler, gittiğimiz yerde bu yemekler yok canım ceker sonra
Ay süper . Deniz. . Tam bilemedim kız . Hangi şehre gidion uz. Ben hala şehri tam belirleyemedim de.[/QUOTE]
Mısır sharm el sheik canım yurt disindayiz, dur foto atayım , çok güzel rengarenk balıklarla yuzuyoruz.[/QUOTE]
Ayy evet süper . Bende netten baktım .ay süper ayol. . Kız öğretmen maaşına nasıl gidilio mısır à tatile bana da anlat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…