İnsallah canim kac gunde bir dongun?[/QUOTE]st: 41813417, member: 691362"]Kızlar hayırlı bayramlar :)
Biz eşimin teyzesine geldik ev çok kalabalık, erkekler ve bayanlar ayrı odaşarda yatıyoruz:/ dolayısıyla bişey olma sansı yokneyse döndüğümüz gün 10. Günüm olucak, inş erken yumurtlamıyırumdur hayırlısı artık...
Evet bozukmus tatlım. Ay tatil tatil misss çok eğlen bebegimm . Bayram bayram güzel vallaa . Biz de aile ziyaretçisiiiiÇizgi hic çıkmadı dedim de bu test sanırım bozuk, neyse moralin düzeldi . artik yarin yapacağım yenisini, otelde diğerleri yanımda yok.
Mısır sharm el sheik canım yurt disindayiz, dur foto atayım , çok güzel rengarenk balıklarla yuzuyoruz.[/QUOTE]Ay süper . Deniz. . Tam bilemedim kız . Hangi şehre gidion uz. Ben hala şehri tam belirleyemedim de.
Bu arada bugun 19.gunum 11. Günden beri boleArk merhaba hayırlı bayramlar herkese adetimin 11.gununden itibaren yaptım testı ve arkların dedıgine gore 12.gun oldu yumurtlama ben o 3-4 gunu degerlendırdım alttakı tek testıde akşam yaptım 6 gbı Anlamadığım bende hep ıkıncı ciZgi çıkıyor bat 27 Temmuz acaba hamile kaldım o yuzdenmi çıkıyor bu ıkıncı çizgi
Hamilelik için az ve daha erken bi koyulaşma bence . Adete yakın yapıver yani 25 temmuzda da insallah boyle çıkarArk merhaba hayırlı bayramlar herkese adetimin 11.gununden itibaren yaptım testı ve arkların dedıgine gore 12.gun oldu yumurtlama ben o 3-4 gunu degerlendırdım alttakı tek testıde akşam yaptım 6 gbı Anlamadığım bende hep ıkıncı ciZgi çıkıyor bat 27 Temmuz acaba hamile kaldım o yuzdenmi çıkıyor bu ıkıncı çizgi
Ayyy canım sen de benim aklimdaydin.. Hami ben etiketleyip soramadim ama .gerçekten neden uğramadın ki diye merak etmiştim. Hareket oldu diye olmuşsundur adeti. Hani voleybol sporunu.ben de 2 3 aydır 26 . Günü değil de 24 . Günü falan adet oluyorum başlıyor yanimerhaba kizlar uzun bi sureden sonra geldim hep aklimdaydiniz ama telefondn girme sansim vardi ondada hep kapaniyordu aklimdaydiniz valla :)) ojumqm gereken baya bi sayfa olmuş hepsini okuyayim önce bu arada kızlar antalyada tatildeyken voleybol oynuyorduk kalça üstü düştüm 10 gun öncesinden adet oldum( düzen baya bi şaştı düşmeyle adet olunurmu ya doktor sert düşmüşsun o yüzden olmuştur dedi
Döllenme den. 6. Gun falan yerlesır kana geçmeye başlarmis. .burada bi arkadaş 6. Günün de yerleşme yaşamışti . Senin bebek varsa da daha yeni yeni belli eder kendini ovulasyon testi için de erken sankimBu arada bugun 19.gunum 11. Günden beri bole
Hayırlısı olsun bitanem tşk ederım cvpların içinDöllenme den. 6. Gun falan yerlesır kana geçmeye başlarmis. .burada bi arkadaş 6. Günün de yerleşme yaşamışti . Senin bebek varsa da daha yeni yeni belli eder kendini ovulasyon testi için de erken sankim
Kuzum aman diyim sakın kınama aynısı başına geliyor çünkü ark oğlu vardı çok hareketli hep ark üzülüyodum hiperaktif die benim buyuk oğlumda aynı oyle düz duvara tırmanıyorBayram bayram herkesler bi yerlerde bir ben burda . Ve arkam ds geveze çocuklu bir bayan . Bebek az buçuk bebek sevgimi de alıp götürecek cinsten . Çok hareketli ve sinir bozucu şekilde
kuzummmm valla giremedim azcık Türkiye turu yaptık :) antep Malatya Kayseri urgup-goreme konya Antalya aydın :)))dediğin doğru sert dusmeler hava değişimi hepsi etkiluyormusAyyy canım sen de benim aklimdaydin.. Hami ben etiketleyip soramadim ama .gerçekten neden uğramadın ki diye merak etmiştim. Hareket oldu diye olmuşsundur adeti. Hani voleybol sporunu.ben de 2 3 aydır 26 . Günü değil de 24 . Günü falan adet oluyorum başlıyor yani
Haydi hayırlı yolculuk. . Haklısın vallla insanın aklına gelmio böyle kalabalık tatil muhabbetiné .. Ben de şimdi değerlendirme için ortam var amà regl devam edio keşke yum . Gunum. OlsaydiKızlar bu iki gün aile ile çok güzel geçti, bebiş düşüncesi aklıma bile gelmedi... Keske adete kadar böyle yoğun olsada hiç düşünmesem bebişi.. Buarada bugün dönüyoruz bodrumdan bakalım inş yollsr çok kalabalık olmaz:/
Hayırlsi yavrum yav. Tatil tatil anacığı dikkat edemez belki bebişé die vermedi allah. Bakalım bakalım. Gelecek ay hep beraber hamis olalım. İnşalllaaahhh.Ne güzel bak kalabalık, aklından fikri silmiş :) umarım hep rahat olursun. Kızlar benim ovulasyonlardan bi4i nozuk çıkmıştı, bugün sabah yaptığında silik çıktı ben de bu ay olmadı artik seneye kısmet. Her şeyin hayirlisi vardır yaradanin bir bildiği. Nedense uzulmem gerekirken tuhaf bir huzur var , sukretmem gereken şeyler var daha , regl olursam yazarım size.
Ay ne iyi. Araba şart valla . Doğudan bura uçakla gelince arabasiz kaldık boyle de zor oldu. Yoksa biz de şehir turu düşünüyoruz. Kayseri dé kayınvalidelerdeyiz. Sandığım kadar bebek baskısı hissetmedim. İyi şimdi psikolojim.kuzummmm valla giremedim azcık Türkiye turu yaptık :) antep Malatya Kayseri urgup-goreme konya Antalya aydın :)))dediğin doğru sert dusmeler hava değişimi hepsi etkiluyormus
Ay ben çok kınıyorum. Ve millet tetikte senin de olsun görelim die. Bilmiom artikKuzum aman diyim sakın kınama aynısı başına geliyor çünkü ark oğlu vardı çok hareketli hep ark üzülüyodum hiperaktif die benim buyuk oğlumda aynı oyle düz duvara tırmanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?