- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
kasiklarda agri ve cizgide siliklesme olduysa yumurtlsmisdindirCevabın için tşk ederim 4. Gün 12-17 arası su içmedim beş buçuk gibi de tuvaletimi Yaptım işte. Bi de akşam üstü kasıklarım ve belim ağrıdı çizgiyi ilk defa bu kadar silik gördüğümden Şüpheye düştüm aslında üç dört gün daha yapayım testi en azından içim rahat eder diyorum
Aynen cnim tıkır tıkır hic sasırtmıyo benimkid beni ne gun diyosam o gun onada sukur hc adet olamayanlarda war duzensz olanlarda owu testi bile yapmyrm artk tam 26.gun adtm gerek kalmiyo artk 12 yada 13 gun iste ama olmuyo allahın takdiriBen randevu almadım . Eşim için aldık. P.tesi. Ben de sorun olduğunu sanmıyorum ya.. adetim başladı . Tıkır islio mubarek
catladigi zaman biraz siliklesir ikinci cizgi ayrica akinti olur kasiklarinda sanci olur sen testi yaotiysan ve siliklesme varsa ordan anlarsinarkadaşlar dün 10.günümdü testi yaptım iki çizgide eşit çıktı ve dünü değerlendirdik bugun demi ilişki olmalı çatladığını nasıl anlarım.bugunde test yapıcam yine koyu mu olması gerekli yardımcı olursanız sevinirim..
ayyyyyy kucuzumun teyzeleri
evet canim adetin 2.veya3. günü git hormon testi yaptirmak istiyorum deKızlar selam, ovülasyon testi yapmıştım ama bu ayda sonuçç yine Regl
Hastaneye gitsem mi, kan testi yaptırsam mı?
Bu kan testine ne deniyor? hormon testimi?
11. gun catlmis gorunuyor insallah tutar iliski oldumu 11. günArkadaşlar 10. Ve 11. Gün yaptığım testlerim iki gün de ilişki oldu ilk yaptığım test koyuydu ikinci silikleşti çatlamış anlamına mı geliyor bu gece wc ye kalktığımda kasıklarımda ağrı hissettim.bu günde testi yapmalımıyım.
evet oldu inşallah bakalım hayırlısı artık11. gun catlmis gorunuyor insallah tutar iliski oldumu 11. gün
Biz çok Iyiyiz şükürler olsun teyzosu :) sizi özledik bi hal hatır soralım dedik..sizin için dua ediyoruz kizimlaayyyyyy kucuzumun teyzeleriyerim ya onu iyiyim şükür canım yarın artık eşimin yanına gitcem yeter bu hasretlik hazirliklarimi yapiyordum vorones gorunmuyor kqbuguna çekildi sanirim sen nasilsin cnim
Ayy maşallahh yaaaBiz çok Iyiyiz şükürler olsun teyzosu :) sizi özledik bi hal hatır soralım dedik..sizin için dua ediyoruz kizimlasize de ilk fotomu gönderiyorum diyor kralicem
Benim cimcimeyi uykuda yakaladık sanırım gerinip durdu çok şükür o anı yakalayabildik :)Ayy maşallahh yaaabenim cimcime yüzünü gostermedi malesef
Seninki Kumsalda gunesleniyor sankiBenim cimcimeyi uykuda yakaladık sanırım gerinip durdu çok şükür o anı yakalayabildik :)
Nazlı bebis seninki demekki imtisallcim :)Seninki Kumsalda gunesleniyor sankibenimki bas asagi duruyordu ve ensesi dönüktü bi ara döndü o zamanda eliyle yüzünü kapatmsti :)
Evet galiba biraz oyle olacak :) kiz babalari yandı artk iki kisinin nazini cekecekler :)Nazlı bebis seninki demekki imtisallcim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?