ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Kızlar doktordan geliyorm asilama için cuma randevu aldım. Saat 12 de olacak . Bugün gece iğne yapıcam . Dua edin hayırlısı olsun.. gelişmeleri yazıcam gene inşallah. Bindik bi alamete ..

kararı sen ver tatlim bend asılama yaptrcm ama aralik ocak gbi zaten 2016 da dogack ya aceleye gerek yok artık böyle dusunuyrm walla napalim rabbim nasip etmeli
Hayırlısı diyelim canım. Çok şükür herseyimiz sağlıklı . Tümör du bilmem ne olan var .. rahim falan çok iyi dedı doktor. Alttan 2..kez muayene oldum. Korkmuyorum da artık . Ben bu hızla doğum bile yaparım

Yumurta takibi ve klomen sonrası kontrol için ankaraya gelmek gerek
.allahın bitlisin de ara ki doktor bulasin. Bu asilama inşallah olur olmasa zaten. . 4 5 ay klomen kullancam. Bi da gelecek yaza kalır benim iş

Evet mervecim aynen öyle . Sıkıldım ve olan paralara olsun . Benim psikolojime değil. Aşılama tutmayabilir tabi. Ama sana ve burda ki kızlar à söz veriyor.m. üzülmek yokkkk. . Sonuç olursa olsun. Hazırim..
Aynen öyle canım benim beklemek çok büyük strese sokuyor insanı dediğin gibi canını sıkacağına dene gitsin hem hiçbir sorun yokmuş inşallah tutar aşılaman,tabiki üzülmek yok tıbben hiçbir şekilde anne baba olamayacak olanlar var şükür ki eşinde de sende de hiçbir sorun yokmuş senin nazlı bebiş bu sefer ben geldim diyecek inşallah

Yumurta takibi ve klomen sonrası kontrol için ankaraya gelmek gerek
.allahın bitlisin de ara ki doktor bulasin. Bu asilama inşallah olur olmasa zaten. . 4 5 ay klomen kullancam. Bi da gelecek yaza kalır benim iş
Bak ben onu düşünemedim haklısın ankaradayken hallet o zaman cuma günü herşey yolunda gider umarım dualarım seninle

[QUOTEIvorones, post: 42212696, member: 566866"]Canım ben adetimin 11. Günündeyim . Doktora gidiyorum. Hep adetli gittim bu kez de böyle aldım randevu. . Umarım boşuna geldin demez. Ama düşüncem şu ki yumurta takibi yapsın bi . Nedir duru baksın bi.. yetti gayri gelsin şu velet[/QUOTE]
Kuzum iyi yapmissin bende bugun kistten dolayi gittim kist falan kalmamis sukur yumurtan olusmus bugun yarin catlar dedi bugunden itibaren birer gun arayla iliski onerdi bende cok sukur hicbir aikinti yok.esimde 5 yil once testis kanserinden bir testisi alinmisti sperm testi yaptirdi normalde 15 milyon olmasi gerekiyormus esimde tek testis oldugundan yariya duser demis 7 milyon cikti .ben 1 milyon spermle hamile kalan bile oldu sizinkide olur olmazsada asilama oda olmazsa tup bebek yapariz dedi.bizde cok iatemedigimizi gelirse surpriz olacagini soyledik

Evbends rvecim aynen öyle . Sıkıldım ve olan paralara olsun . Benim psikolojime değil. Aşılama tutmayabilir tabi. Ama sana ve burda ki kızlar à söz veriyor.m. üzülmek yokkkk. . Sonuç olursa olsun. Hazırim..
Kuzum sorunda yokmus aslinda ama karar sana kalmis bende run arastirdim asilama tutmazsa 3-4 at paikolojik dinlenme veriyorlarmis Sen çok iatiyorsun istersen yaptir bends Doyle heves yok daha )

Kızlar doktordan geliyorm asilama için cuma randevu aldım. Saat 12 de olacak . Bugün gece iğne yapıcam . Dua edin hayırlısı olsun.. gelişmeleri yazıcam gene inşallah. Bindik bi alamete ..
Oyyyyy hadi hayirlisi olur insallah kuzu stres falan yok bak tamammi

Hadi ins.kuzum gelsin bebis.aklıma takılan sey bizm yumurtlama 12. Gun asilamj 14 d olck ya gec kalms olmazmı acaba kuzu doktorj sorsana merak ettm sen yaptr sonrada ben yaptrym bikc ay sonra

Hadi ins.kuzum gelsin bebis.aklıma takılan sey bizm yumurtlama 12. Gun asilamj 14 d olck ya gec kalms olmazmı acaba kuzu doktorj sorsana merak ettm sen yaptr sonrada ben yaptrym bikc ay sonra
Ay sorma tek endisem o. Aslında burda varsa fikri olan söylesin. Ben su an da bildiğim çatlama ağrısı çekiyorm..Akıntı da seffaf. Doktor à göre bugün iğne yarın boş ertesi asilama. Çoktan çatlamış işi bitmiş olcek benim yumurtanın ama bilmiom artık . Sormadim amaaan . Eşek değil ya bunu düşünemeyeck

Tabi cnim dusunmustr o ama biz 12.gundn snra çalismayı kesiyoruz ya o acıdan merak ettm

Kizlar merhaba ben 1 saat once bu testi yaptim cift cizgi cikti ikiside ayni belirlikte . Simdi ben 2 ay once doktora gittim pko var dedi. Ilac verdi kullandm ama antibiyotik falan verdi o kdar muayeneye gelmene gerek yok kullan gecer dedi. Bu cizgi boyle ciktigina gore yumurtlamam oluyo demek degilmi :/ bi yandan da takvimim diye program var onu indirdim ordada yumurtlama zamanim oldugunu soyluyor. Pko oldugu halde boyle cikmasi normal mi yani gebelik ihtimali olur mu ki kafam cok karisti

Eklentiler

• 2015-08-19 19.14.01.webp
    76,6 KB · Görüntüleme: 50
Merhaba kıslar.. benim adetime 5 gun var ovuslasyon testi yaptim 2. Cizgi hafif silik cikti sizce ne olabilir ???

Eklentiler

• IMG-20150819-WA0001.webp
    65,4 KB · Görüntüleme: 52
vorones sen yaptrcn ben heyecanlandm yahu ailen biliyo mu annen felan
Yok kuzum evde kimseye soylemedim. Bi siz bi kocam bilio. Akşamà doğru yum.çatlama belirtilerim oldu. Ben de doktoru aradım . Ki ben biliorum 12. Günü 13 te çatlar. Benim asilama günü cuma. Yani geç kalmazmiyiz die sordum. Yarın bida gitcem..baksın catlamamissa ne ala yok eğer çatlamış sa aşılamayı yarın yapsın ya da yapmasın . Ümitlen mim . Bu da bugün ku ovu. Testim.. çatlamış mı die merak ettim de

Eklentiler

• 2015-08-19 17.59.56.webp
    12 KB · Görüntüleme: 55
Cok iyi yaptn cnim cok iyi bizm yumun ömru az bence cumaya gec olurda bi ay umutlarn bosuna gtmesn bak aklima soktn cok heyecn yaptm yarn doktora gdcem bend knusym bi yeminimi bozdm walla ocak gbi dusunuyodm zaten seneye dogck rahat rahat dolasiym diyodm ah ah yine umutlandm kendmdn wazgecmstm olmadgna cok alıstirmstm kendmi bugund cıne 5 te bi dr konustu 1 yil olduysj aşılamaya gecin beklemyn diyodu bi tanıdık asılamayla hemen hamile kalmstı ben o zamanlar bekardim umrumda olmazdı bend yaptrıym bisiler klomen diyrm dr werdio neyms yumurtam cok guzelms madm guzel niye olmuyo klomenle benim cok yumurtam olurmusta ucuz dorduz olur sa naparmisim bi suru masal anlatır yine eminim

Şimdi yoldayım canım olacaklar hakkında hiç fikrim yok. Keşke yum . Çatlamış çok güzel hadi asilama olsun dese de ya da catlamamis cuma 12 de gel dese . Hayırlısı inşallah. Benim de bi arkadaş hiç uğraşma direk git asilama yap dedi. Hele sana hiç kıyamam onca ameliyat geçirdin . Mis gibi yum. Varsa ne bekler aptal doktorlar. Bu da banà klomen verdi 4 5 ay doğal dene dedi . Gonderiodu. Ben ısrar ettim bu at madem yum. Var . Yapalım die.. zaten her türlü ankara da olmadığım için 4 5 ay beklicem ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…