Amin canim inşallah :) evet zor ama bi o kadar da guzel Rabbim kimsenin kucagini boş bırakmasın insallah. Sende ogeenirsn insallah en kısa zamanda :)Merhaba arkadaşlar uzun zaman olmuş acmayali. Cocuk istemenin her evresi zormuş. Önce aylarca olsun diye bekliyoruz. Mide bulantısı, riskler, taramalar derken tadına varilmiyor. Rabbim hayırlı hamilelik versin hepinize en yakın zamanda inşallah. I imtisall ,vogozo maşallah size. Cinsiyetleriniz de belli olmuş Rabbim kızlarınızi kucaginiza almayi nasip etsin. Benimki daha göstermedi bekliyorum hala
Aminnn canım inşallah. Sağolasın :)Amin canim inşallah :) evet zor ama bi o kadar da guzel Rabbim kimsenin kucagini boş bırakmasın insallah. Sende ogeenirsn insallah en kısa zamanda :)
Ay tipe bak.... masallahhhhh binlerce kez... minik kuzummmm. Ben internete giremiyorum yaaa. Çekmio burda . Evde de net yok. Ama bebis yok .adetim in Son günlerin deyim durum ayniBiz çok Iyiyiz şükürler olsun teyzosu :) sizi özledik bi hal hatır soralım dedik..sizin için dua ediyoruz kizimlasize de ilk fotomu gönderiyorum diyor kralicem
Canım bende bayagdir giremedim artık buralardayim benimde adetimin 3. Gunu bitsin çalısmalara başlıcaz ins guzel haberler alırızAy tipe bak.... masallahhhhh binlerce kez... minik kuzummmm. Ben internete giremiyorum yaaa. Çekmio burda . Evde de net yok. Ama bebis yok .adetim in Son günlerin deyim durum ayni
canım bende kimyasal yasadım sonrasında döngüm değişti 35 gündü simdi ise 26 gun oldu 3 aydır bu sekilde 2 gunde bir degerlendir ve testi yapmaya devam etbenım testlerımede bakarmısınızzzzzz
gecen ay kimyasal gebelik yasadım. döngümmü değişti acabaaa
Canım laboquick markadan ben cok memnun kaldım ilk hamileliğimi bu test sayesinde yakaladım önemli gunleri adet aralığın kac gün? Mesela diyelim 35 gun ben erken başlamayı tercih ediyorum 11. Gunden testi yapmaya başlıyorsun iki cizgi koyu çıkana kadar hergun aynı saatte ve 3 4 saat sıvı almadan test yapıyorsun cift cizgi ciktigi gun ve ertesi gun iliski birde siliklestigi gunde mutlaka olmalı ins yardımcı olmuşturSelam kızlar bende 2. Çocuğu düşünüyorum geçen ay denedim olmadı, bu yuzden bu ay ovulasyon testi ile denemek istiyorum ama bu testte en ii marka hangisi ve nasıl kullanıyoruZ, çizgiler nasıl olduğunda ilişkiye girilmeli bilgilendirirseniz çok mutlu olurum.
Canım laboquick markadan ben cok memnun kaldım ilk hamileliğimi bu test sayesinde yakaladım önemli gunleri adet aralığın kac gün? Mesela diyelim 35 gun ben erken başlamayı tercih ediyorum 11. Gunden testi yapmaya başlıyorsun iki cizgi koyu çıkana kadar hergun aynı saatte ve 3 4 saat sıvı almadan test yapıyorsun cift cizgi ciktigi gun ve ertesi gun iliski birde siliklestigi gunde mutlaka olmalı ins yardımcı olmuştur
Canım sen ne zaman geçirdin kimyasal ? Hamilemisinn suan testleri yapmaya devam ediyorumcanım bende kimyasal yasadım sonrasında döngüm değişti 35 gündü simdi ise 26 gun oldu 3 aydır bu sekilde 2 gunde bir degerlendir ve testi yapmaya devam et
Evet canım cift cizgi gördüğün gun ertesi gun ve siliklestigi gun rica ederim nedemekEczanelerde oluyo dimi. Regl 28 - 27 güne bir o aralıktA yani. İlk oğlumda regl bittiği de hamile kalmıştım. Simdi çift çizgi olduğu gün ce ertesi gün vede siliklestigi gün doğru anladım dimi. Ayrıca çok tsk
Canım 4 ay once gecirdim adetlerim düzene girsin diye birde vücut dinlensin diye ara verdim Dr beklemene gerek yok demişti ben genede bekledim.ilk ovuladyon tedti kullandığımın 2. Ayı hamile kalmıştım 4 aylıkken kaybettim. 6 ay sonrada kimyasal yasadım.bu ay başlıyorum tekrar çalısmalara ins saglikli hayırlı evlatlarımız olur Allah'ın izniyleCanım sen ne zaman geçirdin kimyasal ? Hamilemisinn suan testleri yapmaya devam ediyorum
Canım umarım bu ay ve sonrası artık bizim için mutlu haberler verdiğimiz ay olur . . İnşallah iyi şeyler olacak umitliyim. .Canım 4 ay once gecirdim adetlerim düzene girsin diye birde vücut dinlensin diye ara verdim Dr beklemene gerek yok demişti ben genede bekledim.ilk ovuladyon tedti kullandığımın 2. Ayı hamile kalmıştım 4 aylıkken kaybettim. 6 ay sonrada kimyasal yasadım.bu ay başlıyorum tekrar çalısmalara ins saglikli hayırlı evlatlarımız olur Allah'ın izniyle
Canım ben adetimin 11. Günündeyim . Doktora gidiyorum. Hep adetli gittim bu kez de böyle aldım randevu. . Umarım boşuna geldin demez. Ama düşüncem şu ki yumurta takibi yapsın bi . Nedir duru baksın bi.. yetti gayri gelsin şu veletevet canim adetin 2.veya3. günü git hormon testi yaptirmak istiyorum de
Bende anlamadım hiçbir sorun yokmuş canım ne güzel ama o zaman neden nazlanıyor bu bebiş,canım peki aşılamadan önce doktorda yumurtlama takibine gitsen klomen ve çatlama iğnesi kullansan nasıl olur,ama ben sıkıldım beklemekten acil istiyorum diyosun olan 500 liraya olsun yaptır aşılamayı gitsin canım olan paraya olsun yeterki gelsin bebeğinDoktora muayene için 120 lira verdim . Yapmayalım asilama 500 lira ya yazık edersin doğalından olur dedi..ama benim sabrım yok. Deyince yapalım dedi.. Saat 3 te eşimin sonucuna da bakıp karar vercez. Yorumlarinizi merak ediyorm.. Bence siz de sıkıldıniz benim normal ki bekleyişlerim den.
Evet mervecim aynen öyle . Sıkıldım ve olan paralara olsun . Benim psikolojime değil. Aşılama tutmayabilir tabi. Ama sana ve burda ki kızlar à söz veriyor.m. üzülmek yokkkk. . Sonuç olursa olsun. Hazırim..Bende anlamadım hiçbir sorun yokmuş canım ne güzel ama o zaman neden nazlanıyor bu bebiş,canım peki aşılamadan önce doktorda yumurtlama takibine gitsen klomen ve çatlama iğnesi kullansan nasıl olur,ama ben sıkıldım beklemekten acil istiyorum diyosun olan 500 liraya olsun yaptır aşılamayı gitsin canım olan paraya olsun yeterki gelsin bebeğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?