- 2 Mayıs 2015
- 845
- 311
- 103
Biraz fazla ilacıni mutlaka al cnim hayıt suyuda cok iyi gelirmste ilac daha pratik bu dgrle gebe kalamazsn meme dn sut geldmiCanım 152 cikti prolaktin onceden hic yuksek degildi ins çözülür((((((
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biraz fazla ilacıni mutlaka al cnim hayıt suyuda cok iyi gelirmste ilac daha pratik bu dgrle gebe kalamazsn meme dn sut geldmiCanım 152 cikti prolaktin onceden hic yuksek degildi ins çözülür((((((
Yok hic gelmedi canım sadece 1 ayda 2 defa adet oldum.dr soylucem Ogün kan testinden once mide ilacı içmiştim kan alan hemşire birsey olmaz demişti acaba yüksekte bukadar değildir belki bir umut tekrar yaptiricam testi ins guzel sonuclar cikarBiraz fazla ilacıni mutlaka al cnim hayıt suyuda cok iyi gelirmste ilac daha pratik bu dgrle gebe kalamazsn meme dn sut geldmi
Ins cnım bide adetn 3. Gunu baktr en dogru o zaman cikiyor.Yok hic gelmedi canım sadece 1 ayda 2 defa adet oldum.dr soylucem Ogün kan testinden once mide ilacı içmiştim kan alan hemşire birsey olmaz demişti acaba yüksekte bukadar değildir belki bir umut tekrar yaptiricam testi ins guzel sonuclar cikar
anladım canım bendede vajınısmus vardı mart ayında yendim şükürki ben çektirmeyi düşünmüyomda öğreneyım dedim tabii doktor uygun görürse çektircem mecburCanım ben de vaginismus olduğu için alttan bile muayene olamıyorum onun için de anestezili yapıldı. Bir de stresle korkuyla yada verilen ilacın etkisiyle tüpler kasılıp kapalı gibi çıkabiliyormuş bazen. Uyuttular beni bişey anlamadım sonrasında ağrım vardı uyanınca ağrı kesici iğne yaptılar. 3-4 gün kanamam oldu adet kadar yoğun değil ama pedi pisletecek kadar. İnş sıkıntısız çektirirsin ve temiz çıkar. En azından durumunu öğreniyorsun yolunu çiziyorsun boşa kürek sallamıyorsun benim için öyle en azından. Kesinlikle çektir yani
Canım ben 5-6 ay olmayınca gittim doktora. Benim bir kızım var 2 ayda plansız hamile kalmıştım ona. 2.de 1 yılın dolmasını önerenler de oldu ama benim kızım 6 yaşında arası baya uzadı benim çocuk istemim çok yoğun yaş 31 sayılır bir de ben 3-4 çocuk düşünüyorum yaşım çok ilerlemeden. O nedenle infertiliteyle ilgilenen bir doktora gittim 1 sezaryan 2 defa spiral taktırıp çıkarma öyküm var doktor da ben de hsg istedik vaginismus olduğundan anestezili istedik hem durumumdan dolayı mecbur hem de çok kasılınca tüp açıksa bile kapalı gibi çıkabiliyormuş. Doktorum özel tıp merkezinde çalışıyordu özel bir radyoloji merkezi ile anlaşmalıydı. Orada doktorumla birlikte radyoloji uzmanı da vardı ikisi girdi işleme de (bence zaten öyle olmalı en sağlıklı sonuç için) tek tüpüm kapalı çıktı açmaya çalışmış hsg sırasında ama açılmamış malesef. Anestezisiz çektirenler için herkesin ağrı eşiği farklı hsgyi çeken doktorun deneyimi farklı herkesin bir olmuyor yani. Bence imkanın varsa aklında kalacağına çektir gitsin en iyisi o olur gibi. Temiz çıkarsa için rahatlar kafan takılmaz oraya. Kapalı çıkarsa da (inş çıkmaz) iyi yaptırmışım dersin canımkızlar bu hsg filmin ne kadar sonra çektirdiniz yani ben doktoruma ısrar etmeme karşın hiç gerek yok sonuçta oda radyasyon bir 6 ay dene bakalım olmaz ise bu tarz yollara başvurulur demişti ama benim içim hiç rahat değil açıkçası.siz ne zaman çektirdiniz veya neye göre çektirdiniz???birde çok acıyormuş benim iş yerinde 3 senedir gebe kalamaya bir arkadaşım yakın zamanda çektirdi devlette anestesisisiz çok canı yanmış hatta acıdan bayılmış tansiyonu 4/5 olmuş işlem sırasında tüpleri geri dönüşü olmayacak şekilde kapalı çıkmış.bazılarıda tüpler kapalı ise çok acıyor normalde sadece adet sancısı gibi diyorlar.birde bu filmi nerelerde çektirebiliyoruz.doktorunmu çekmesi daha iyi yoksa radyologlar çekiyormuş bazı yerlerde o mu daha iyi....
Canım çok daha fazla yüksek olan bir sürü insan var endişe etme lütfen. Endokrine git gereken yapılır canım düzelmesi de çoğunlukla çok uzun zaman almıyor. Bu kadar üzüp yıpratma kendini lütfen.Canım ilk defa bukadar yuksek 152 cikti korktum bukadar yuksek olan varmidirkionuda 1 ayda 2 defa adet olunca Dr gittim kanda belli oldu endokrine yolladı ins çabucak çözüme ulaşırım kotu birsey değildir ins cok sagolasin canimm
Ben de az biraz kasılmayla ilişki oluyor onda sıkıntı yok da, alttan muayene olamıyorum fitil falan kullanamıyorum. Sen alttan muayene olabiliyorsun heralde ne güzelanladım canım bendede vajınısmus vardı mart ayında yendim şükürki ben çektirmeyi düşünmüyomda öğreneyım dedim tabii doktor uygun görürse çektircem mecbur
Canım bir sağlıkçı olarak söylüyorum mide ilacı dediğin mide koruyucu ise etkilemez sonucu ama bulantı ilacı metpamid ise etkileyebiliyor (genelde sık kullanım olursa) Bazı psikiyatri ilaçları nöroloji ilaçları vs de etkileyebiliyor sonucu. Bir de tsh kaç çıktı tiroid testin o da yüksekken prolaktin de yüksek çıkabiliyor (gerçi o zaman bu kadar yüksek çıkmaz genelde hafif yükselir) İçtiğin tüm ilaçları (bitkisel yada tıbbi ilaç yada faydası olur diye yediğin içtiğin ot gıda vs) ve varsa kronik hastalıklarını hepsini söyle canım doktoruna ona göre değerlendirir. Bu arada prolaktin için adetin hangi günü olduğu önemli değil (adetli yada adetsiz dönem sonucu etkilemez) inş hayırlısı olur canımYok hic gelmedi canım sadece 1 ayda 2 defa adet oldum.dr soylucem Ogün kan testinden once mide ilacı içmiştim kan alan hemşire birsey olmaz demişti acaba yüksekte bukadar değildir belki bir umut tekrar yaptiricam testi ins guzel sonuclar cikar
bir kere oldum ondada bilmiyordum aşagıdan muayene edeceğiniBen de az biraz kasılmayla ilişki oluyor onda sıkıntı yok da, alttan muayene olamıyorum fitil falan kullanamıyorum. Sen alttan muayene olabiliyorsun heralde ne güzel
aaaa sen sağlıkçımısın ğeki canım mıde koruyucu gebelik ihtimalini etkilermi gerçi bizde hala bebek düşüncesi yokta yinede sorayımCanım bir sağlıkçı olarak söylüyorum mide ilacı dediğin mide koruyucu ise etkilemez sonucu ama bulantı ilacı metpamid etkileyebiliyor (genelde sık kullanım olursa) Bazı psikiyatri ilaçları nöroloji ilaçları vs etkileyebiliyor sonucu. Bir de tsh kaç çıktı tiroid testin o da yüksekken prolaktin de yüksek çıkabiliyor (gerçi o zaman bu kadar yüksek çıkmaz genelde hafif yükselir) İçtiğin tüm ilaçları (bitkisel yada tıbbi ilaç yada faydası olur diye yediğin içtiğin ot vs) ve varsa kronik hastalıklarını hepsini söyle canım doktoruna. Bu arada prolaktin için adetin hangi günü olduğu önemli değil (adetli yada adetsiz dönem sonucu etkilemez)
Sanırım şu sabah aç karnına içilenleri soruyorsun eğer oysa sorduğun gebe kalabilmeyi olumsuz etkilemez kesinlikle. Gebelerde çok gerekmedikçe vermiyoruz (özellikle de ilk aylarda) aslında bariz bilinen bir zararı yok şu an ama temkinli olmak adına böyle. Ama çok gerekince kullanılabilir. Gebelerde mide problemi olunca genelde rennie gaviscon şurup falan öneriliyor ihtiyaç halinde.aaaa sen sağlıkçımısın ğeki canım mıde koruyucu gebelik ihtimalini etkilermi gerçi bizde hala bebek düşüncesi yokta yinede sorayım
Tekrar olabilir misin peki canım? Fitil kullanabiliyor musun?bir kere oldum ondada bilmiyordum aşagıdan muayene edeceğiniağlamıştım ben çok kasıldım çok korkmuşştum
Çok şükür senjn temiz hersey. İnşallah benim de öyledir . Hsg den sonra onları da sorayım bi. Miyom neyin var mı yok mu diye . Benim hepsi temiz çıksa. Eşimdeki .düşük hız problemı var sanırım. O da artsa iyi olur..Doktor az ama yeterli. Engel olacak sekilde değil dedi ama. İkna olamıyorm benKuzum dikkatli oku yazdgmı ısık tutsun sana simdi yazcgm ben gdp bktrdm yine her sey super dedi polip warsa gebelik olmazmis bend warmı dedm vajinadan gorunmez dedi ama bunu daha onceki doktorda dedi para icn dgl yani eminim bend nasl gorulur dedm histereskopi ile anck polip miym emin olunur dedi tamam yapalm hemen dedm rahm filmi cekelm sonrj yada bunu yapip his. Uc ay sonra dedi o kadar beklemiym ikisi ayni anda olsun die ısrar ettm anestezi d almısken hc acı duymuym ikiside ciksn aradan diynce ayni gun hist.yaparm polip warsa alırm yoksa bırakirm hemen ardndan laporoski yapip tupune bakarm dedi super tam istdgm gbi bisy dedm ki doktorum hep his.yapip iki uc ay snrj film yapalm dedi ben ısrar ettm cokta iyi ettm simdi kara kara film yada his. Dusuncektm hem anestezi aldm hc hissetmdm filmi benim doktor ayıkken yaparm anestesi olmadan dixnce birazda korktum tupler acıkti rahimdn bi tabaka alms kurtaj tarzı hafiften inceltmis polip tarzı bisy gormus biyopsiye gndrms snuc oda temiz bu cok iyi gelirms kurtajdan hemen snra hamile kalanlar oluyoya
Canım ben dün klomen içtimTekrar olabilir misin peki canım? Fitil kullanabiliyor musun?
hiç kullanmadım canım bilmiyorumkiTekrar olabilir misin peki canım? Fitil kullanabiliyor musun?
Benim doktorda seninkine sorun yok dmsti ama.Çok şükür senjn temiz hersey. İnşallah benim de öyledir . Hsg den sonra onları da sorayım bi. Miyom neyin var mı yok mu diye . Benim hepsi temiz çıksa. Eşimdeki .düşük hız problemı var sanırım. O da artsa iyi olur..Doktor az ama yeterli. Engel olacak sekilde değil dedi ama. İkna olamıyorm ben
evet canım sabah aç karna içilenden bende normalde reflü vardı ama titeceklere dikkat ederek bide 27 kilo verdim çok nadir reflüm tutuyordu ondada sadece rennie kullanıyordum yazın tatilde yemeklerdenmi nedir çok şiddetli mide ağrıları olunca doktorum gastrit teşhisini koydu gaviscon surup verdi faydasını görmedim başka doktor mide koruyucu verdi bu baya iyi geldi sevindim etki etmemesineSanırım şu sabah aç karnına içilenleri soruyorsun eğer oysa sorduğun gebe kalabilmeyi olumsuz etkilemez kesinlikle. Gebelerde çok gerekmedikçe vermiyoruz (özellikle de ilk aylarda) aslında bariz bilinen bir zararı yok şu an ama temkinli olmak adına böyle. Ama çok gerekince kullanılabilir. Gebelerde mide problemi olunca genelde rennie gaviscon şurup falan öneriliyor ihtiyaç halinde.
Doktorun hsg sonrası korunmaya gerek yok mu dedi öğrendin mi?Canım ben dün klomen içtim
. Doktor gerek yok dedi ama..önceki doktoru dikkate alıp içmek istedim.. beş gün kullanimdan sonra . Hsg gününe denk gelecek falan da . Sorun olur mu ki
Evet canim sen de sormuştun hatta. Yeni bi daha yaptırdık testi biraz daha düşük çıktı .. en son gittiğim aa azmis dedı. Ama suratsiz uyuz bı tip bu doktor . Bu arada turgut ozal uni hastanesini önermiyorum yaa. Paranla rezil oluyor sun . 120 lira verdim.. ultrasonda bakıp . Hsg çekelim dedi. Çokça soru sordum da bı zahmet cevapladi diye muayAne süresi 5 dk yi bulabildi. 30 dk bekledim randevumu. Gelen içeri giriyordu sinir oldum . Önceki doktoru da zaten yerinde bulamıyorum banà yum. Çatladığı halde sorumsuzca 2 gün sonra gel asılama yapalım dedi diye önermem.Benim doktorda seninkine sorun yok dmsti ama.